ay dayanamadım bi bakem dedim size.. hymarry canım hamilelikte bazı hormonlar malesef migreni tetikliyormuş( bide sıcak var tabi hepsi bir araya gelşince yokluyor bu sıralar. alalhtan küçük nöbetlerle atlatıyorum. inşallah bu kadarıyla kurtarırım.
ayy çok güldüm sana yaaa ne burnu kısss:roflol: bunuda ilk duydum he:roflol: hani göğüs desen beeeeen diye çığıracaktım burdan ama burun ilginç yani :roflol::roflol:v:roflol::roflol::roflol:
Wayvcim migren çok kötü bendede var ara ara tutuyor hatta geçen ay hergün ağırdı desem yeridir dr minoset verdi onu içtim bebeklere bir zararı yokmuş dayanamazsan dr unu ara büyğk ihtimalle bu ilacı verir cnm,,,,,
Birde kızlar bende çoğul gebeliklerde tetenoz aşısının vurulmadığını biliyorum ama çoğunuz vurulmuş kafam karıştı,bakalım benim dr yaptır dicekmi??
doğa canım hoş geldin mide bulantısı için ne verdi.
canım bana bi dr metpamit verdi serdar beyde prednol verdi hiç birini içmiyorum çekecem artık.bazende midemin bulandığına seviniyom
kızlar yine ne güzel muhabbet etmişsiniz maşallah :)
Hymarry sen şişko olduğunu sanıyorsan yanılılıyorsun valla tam ideal bi hamilesin ben felaket şiştim eklerim inşallah yarın fotomu hak verirsin :lepi: maşallah süper görünüyorsun bu arada Allahım nazarlardan kötülükelrden korusun
bizde bugün sağlık ocağına gittik bebişlerimizle kan testlerimizi yaptırdık sonuçlar pazartesiye bide ikiz diyince millet hiih diyip dudaklarını kıvırmasa ay niye bu kadar büyütüyolarsa çokmu şişmiş görünüyorum ne. bide cinsiyet dediğiniz gibi gerçekten önemli değil onlar bizim kuzularımız herkesin yorumları güldürüyor benide :) soruyolar cinsiyeti göstermiyolar diyorum aaa o zaman kesin kızdır diyorlar :) sonra biri kız biri erkek olur belki diyo ebeler öyle bi ihtimal yok tek yumurta ikiziyiz diyorum onada garip garip bakıyolar :) alemler yaaa..
ay canım sorma milletin tepkisi beni de ölfdürüyor. ikix deyince önce ay ne güzell diuolar sonra acınacak bi mahluk gibi bakıyolar banakaydirigubbakcemile3
bide dediğin gibi karnıma bakığ yorumlar var. banada dr yanlış söylyor bunlar erkek hiç kalçan dolmadı diyolar. bende maşallah yani diyom ultrasondan iyi görüyolarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
he valla çok iyi biliyor herkes herşeyi bide kendilerine saklasalar tecrübelerini.. hele bide başlamıyolarmı benim görümcemin bilmem nesininkide ikizdi doğum yaparken biri öldü diye, yada ikiz doğumda yaşanan duydukları kulaktan duyma zorlukları anlatıyolar.. cidden anlayamıyorum moral vermek güzel dileklerde bulunmak yerine böyle davranınca kendilerini dahamı cazip görüyorlar.. cehaletmi desem yoksa anlayışsızlıkmı bilemiyorum artık bu tür davrananışlara :mymeka: aman takmayız bizde olur biter :teytey:
bencede canım he diyip geçmek lazım. ben hiç anlamıyorum o densizleri zaten.hamileyiz binbir korku yaşıyoruz gelip öyle salakça hikayeler anlatıyolarki dellenmemek mümkün değil:mymeka:
ikili teste gideceğimiz zaman aklımda binbir türlü şey vardı korku endişe karma karışığım. annemlere geldim eşimi bekliyorum komşu geldi.. naber nasılsın fala niyi nasıl oluyum dedim teste gidecez.. bana demezmi ayy sorma bende şimdi bi akrabamız var onla konuştum onun çocuğu problemli çıkmış diye. yuhh dedim yani. dalacaktım annem hemen konuyu değiştirdi..:mymeka:ne dicen böylelerine boşveeer demek gerek tıka kulağını gitsin:teytey:
kızlar yine ne güzel muhabbet etmişsiniz maşallah :)
Hymarry sen şişko olduğunu sanıyorsan yanılılıyorsun valla tam ideal bi hamilesin ben felaket şiştim eklerim inşallah yarın fotomu hak verirsin :lepi: maşallah süper görünüyorsun bu arada Allahım nazarlardan kötülükelrden korusun
bizde bugün sağlık ocağına gittik bebişlerimizle kan testlerimizi yaptırdık sonuçlar pazartesiye bide ikiz diyince millet hiih diyip dudaklarını kıvırmasa ay niye bu kadar büyütüyolarsa çokmu şişmiş görünüyorum ne. bide cinsiyet dediğiniz gibi gerçekten önemli değil onlar bizim kuzularımız herkesin yorumları güldürüyor benide :) soruyolar cinsiyeti göstermiyolar diyorum aaa o zaman kesin kızdır diyorlar :) sonra biri kız biri erkek olur belki diyo ebeler öyle bi ihtimal yok tek yumurta ikiziyiz diyorum onada garip garip bakıyolar :) alemler yaaa..
hymary hıçde kılolu durmuyooo karnın kız................gayet normal...................
Herkese selamlar, Bende bu gün 12. haftamda ense kalınlığı testimi yaptırdım.Dr. normal dedi.Biri 1 diğeri 1.3müş.Tabii kan testini beklicez bir hafta.. Bu arada arkadaşlar ben sanırım bebeklere pekde iyi bakamamışım. Elimleki ultroson çıktısından kilolarını(gram)kaydirigubbakcemile3 anlayamıyorum .Hangisi kiloyu gösteriyo bilen var mı????????
ah sorma canım ya allah düşmnanıma vermesin. havalarda sıcak olduğu için tetikliyor( haftaya randevum var sorarım doktoruma. gerçi o parol ve minoset kullanabilirsin demişti içinde parasetomol yok diye. ama onlarda ne kadar etkiler bilmiyorum. çünkü bünye ağır ilaçalra alışmış. ben zomig içiyordum. raporsuz vermiyor eczaneler. öyle ağır bi ilaç anlayacağın (
tetanoza gelince sezeryan ihtimalimiz yüksek olduğu için asıl bizde yapıyolar canım. ama yinede sor doktoreuna tabi...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?