• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

yavru kirpicim sneın 3 uz oldugu ıcın cok erken cıkmaya baslamıs bnm daha 15 ıncı haftama gırmeme ragmen aslen 16 yenı yenı karnım cok kasınmaya basladı catlıcak sanırım ama bnmde gobegım 12 ıncı haftalardan ıtıbaren cok cıkmaya basladı suan dahada byudu yatarken sıkıntıalr cekmeye basaladım..su catlakalr ıcınkullandıgınız bı krem varmı gercekten cok tatlı tatlı kasınıor gobüşüm ve göğüslerimm

yavru kirpicim sneın 3 uz oldugu ıcın cok erken cıkmaya baslamıs bnm daha 15 ıncı haftama gırmeme ragmen aslen 16 yenı yenı karnım cok kasınmaya basladı catlıcak sanırım ama bnmde gobegım 12 ıncı haftalardan ıtıbaren cok cıkmaya basladı suan dahada byudu yatarken sıkıntıalr cekmeye basaladım..su catlakalr ıcınkullandıgınız bı krem varmı gercekten cok tatlı tatlı kasınıor gobüşüm ve göğüslerimm

dalinciim lierac diye bi krem varmış, onu öneriyorlar genelde. ama ben bugün dalinin yeni çıkan bir ürününü deniycem, memnun kalırsam haber ederm. lierac 65 lira imiş gebelik boyunca 10 tüp fln gider dediler. dalini bi deneyelim (aa bak adına da uygun:)

dalinciim lierac diye bi krem varmış, onu öneriyorlar genelde. ama ben bugün dalinin yeni çıkan bir ürününü deniycem, memnun kalırsam haber ederm. lierac 65 lira imiş gebelik boyunca 10 tüp fln gider dediler. dalini bi deneyelim (aa bak adına da uygun:)

10 tup gıdıor ve tupu 70 lıra kaydirigubbakcemile cok pahalı yahu hem hamılelık boyunca catlıormu kı bu gobusler ben sadece cok buyumeye basladıgında derı gerıldıgı ıcın catladıgını dusunuordum doguma kadar catlamaz dıordum ama su catlakalrın onune gcmek sart oldu bnm annemınde bana hamıleytken cok catlamıs her gormemde korkarım o gobegı kadıncagızın gobegı nasıl catlamıs ozamanlar kımsede dememıskı al krem kullan dıe:gitme: ama ben kullanıcam cok kasınıor catlıcak sanırım kıpkırmızı oluor..annemın gobegını gıbı olsun ıstemıorum kocam sogur valla eyvahedigeldismile

10 tup gıdıor ve tupu 70 lıra kaydirigubbakcemile cok pahalı yahu hem hamılelık boyunca catlıormu kı bu gobusler ben sadece cok buyumeye basladıgında derı gerıldıgı ıcın catladıgını dusunuordum doguma kadar catlamaz dıordum ama su catlakalrın onune gcmek sart oldu bnm annemınde bana hamıleytken cok catlamıs her gormemde korkarım o gobegı kadıncagızın gobegı nasıl catlamıs ozamanlar kımsede dememıskı al krem kullan dıe:gitme: ama ben kullanıcam cok kasınıor catlıcak sanırım kıpkırmızı oluor..annemın gobegını gıbı olsun ıstemıorum kocam sogur valla eyvahedigeldismile

bence de tedbir almak lasım, ben bi bugünkünü deneyeyim, olmazsa netten alırıs dediim kremi, nette 52 lira fln. bilenlere sormak lasım tabii ustalar bu işe el atsa

kızlar 10 tüp ne öyle çok fazla ama boyutu çok küçükse olabilir ben ilk hamileligimde lirac kullandın bir
tüp bitirdim ama hergün sürmüyordum .bunlardada kakao yagı kullanıyorum gayette iyi .ama canım çatlıyacaksan ne yaparsan yap çatlıyorsun kaçınılmaz ırsi bişey ama kremler çatlakların sayısını azaltıyor . benim ilk oğlumda hiç olmadı ama anne tarafıda baba tarafındada kimsede çatlak yok ama tabi bunlar ikiz yazık o karın nasıl dayansın o gerilmeye bende şimdilik yok ama gelecek haftalarda bekliyorum .bikinilere elveda yani canım ama olsun bebişlerimizin canı sagolsun .

kızlar 10 tüp ne öyle çok fazla ama boyutu çok küçükse olabilir ben ilk hamileligimde lirac kullandın bir
tüp bitirdim ama hergün sürmüyordum .bunlardada kakao yagı kullanıyorum gayette iyi .ama canım çatlıyacaksan ne yaparsan yap çatlıyorsun kaçınılmaz ırsi bişey ama kremler çatlakların sayısını azaltıyor . benim ilk oğlumda hiç olmadı ama anne tarafıda baba tarafındada kimsede çatlak yok ama tabi bunlar ikiz yazık o karın nasıl dayansın o gerilmeye bende şimdilik yok ama gelecek haftalarda bekliyorum .bikinilere elveda yani canım ama olsun bebişlerimizin canı sagolsun .

walla 10 tüpü eczacı bi arfkadaşım söyledi, çok satmak için olmasın kaydirigubbakcemile3
1-2 tüpse alırıs yahu, bişe değilmiş. senin bu haftanda daha kaşınmıyormu yahuu, ben niye şimdiden kaşınıyorumm ?

aman canım sakın susam yagını kullanma .karnındaki tüyleri güçlendirir.badem yagıda öyle onun için en iyisi kakao yagı hemde bayagı yogun bir yag .

Canım badem yağı için duymuşum ben bunu..susam yağı tüylenme falan yapmadı benim göbişte...

nerocuum ordaysan lütfen cevap ver, benim karnım çok kaşınıyor, kreme başlasammı artıki sen ne zaman başlamıştın, bir de benim halen üçüz olmasından mı nedir, karnım bayaa çıktı. kilom 3.5 kg fln farketti başa göre. sende de kaşıntı olmuşmuydu?

kuzum geç gördüm mesajını valla cnm ben 5 aydan sonra başladım yağlanmaya kaydirigubbakcemile3 benim karnım çok geç çıktı benimde 3 taneydi ama bence vucutla alakalı göbek çıkması,ben niveanın avokado yağını aldım12 lira valla daha yeni bitti 1 kutu bu haftada dalinin bebek yağını aldım ekstra nemlendirme özelliği varmış,çünkü ben hiç sevmem yağ-krem sürmeyi hergünde sürmüyorm asında gün aşırı sürüyorum,kalanıda bebeklere kullanırım diye dalin aldım sonuçta çok öle vıcık vıcık yağ gitmiyo uzun süre kulanılıyor cnm,,,he bu arada heüz bir çatlağımda olmadı bu saatten sonra olurmu bilmem ama olmasın yawwwsempatiksalakcinni

oy dalinciğim ileriki aylarda gör sen yatarken sıkıntıyı valla ben her dönüşümde nerdeys sinirden ağama noktasına geliyorum,,,

bir dr arkadaşım bana susam yağını önerdi..

susam yağının tüyleri çoğalttığını bende duydum o yüzden hiç düşümedim bile kullanmayı,,,,,

Arkadaslar bebeklerimize ne aldigimiza cok dikkat edelim ne olrsunuz!
Bebeklerin en azindan ilk 6 ay ne giydigine yedigine onem verdigimiz kadar onem vermemiz lazim...
Piyasada unlu markalar bile artik sirf ucuz olsun daha cok kar etsinler diye ne idugu belirsiz kimyasallarla uretim yapiyorlar!!!O kimyasallarin hepsi kanserojen haberiniz olsun!
Onun icin ortada bu kadar cok alerji ve kanser vakasi var zaten, bunlarin etkileri hemen cikmiyor ortaya...
Maalesef bebeklerimizin daha bagisiklik sistemi olusmamis durumda, butun gun icinde uyudugu seylerden cildi nefes alip ne kimyasal varsa icine cekiyor. Ustelik yikaninca da gecmiyor bu kimyasallar. Almayin aldirmayin ne olursunuz.

Organik kiyafetleri ciddiye alin arkadaslar, en azindan dogumdan sonra ne olursunuz organik olmayan seyler giydirmeyin.

Ben en son Cleanglobe diye bir markanin hastane cikis setini gordum, inanilmaz yumusak ve uzerinde cok sevimli ciftlik deseni var, kuzular inekler yapmislar. Yani ekru ama uzerindeki desenler super seker, ve gordugum en yumusacik penyeydi.
Bir de omuz bezi var hani bebegi kucaginiza alinca omzumuza havlu koyariz ya onun icin yapilmis, cok ama cok kullanisli mutlaka web sitelerine girin bir bakin.

selam kızlarrr
uzun zamandır giremiyorum malum vakit olmuyo fazlası ile yorgun ve fazlası ile uykusuzum 2 gündür bbek arabası arıyorum o yüzden netteydşm dün açılmadı kk sanırım bakım vardı
zuz doğum yapmış oh ne güzel kilolarınında maşallahı var
vilcim sıra sende artık maşallah 37 yi bitiridn hadi bakalımmm
sonrada sevgili medineciğime geldi sıra
artvinliyi göremedim nerelerde benim minik kuşum bakimmmm

bizde cumartesi ilk gezmemize çıktık biraz alışveriş yapmam gerekiyodu kocişe yalvar yakar çıkardım işallah arabamızıda alırsak bi açık hava yürüyüşüne çıkacağız ailecek

hepinizi öpüyorumm

selam kızlar yaa 30 u gördüm bende herşeyleri hazır artık şekerlerini bile aldım ama yapılanlar şaka gibi gelio sanki başkası için yapılıo inanamıyorum resmen kucağıma alana kadar da inanamıcam herhalde

selam kızlarrr
uzun zamandır giremiyorum malum vakit olmuyo fazlası ile yorgun ve fazlası ile uykusuzum 2 gündür bbek arabası arıyorum o yüzden netteydşm dün açılmadı kk sanırım bakım vardı
zuz doğum yapmış oh ne güzel kilolarınında maşallahı var
vilcim sıra sende artık maşallah 37 yi bitiridn hadi bakalımmm
sonrada sevgili medineciğime geldi sıra
artvinliyi göremedim nerelerde benim minik kuşum bakimmmm

bizde cumartesi ilk gezmemize çıktık biraz alışveriş yapmam gerekiyodu kocişe yalvar yakar çıkardım işallah arabamızıda alırsak bi açık hava yürüyüşüne çıkacağız ailecek

hepinizi öpüyorumm

oh valla doğurdun bide gezmelere çıktın,,,,,,

selam kızlar yaa 30 u gördüm bende herşeyleri hazır artık şekerlerini bile aldım ama yapılanlar şaka gibi gelio sanki başkası için yapılıo inanamıyorum resmen kucağıma alana kadar da inanamıcam herhalde

aynen cnm bende bu sabah çizelgede 30 görünce bi afaladım ben daha çamaşırlarını dün yıkadım,,,ağırdan gidiyorum galiba ben sempatiksalakcinni

Back