Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam milleet.... ben geldim... nabersiniz.... ben çok yorgun ve yoğunum.......... gece oturup gündüz uyuyoruz valla.... sabah olsada annem gelse diye dört gözle bekliyorum......
Merhabaa arkadaşlar, dün doktorumuza kontrole gittik, minişlerimizinde cinsiyetleri kesinleşti. İki tane erkek gelecekmiş evimize boshayallersmile
Evde tek bayan olarak saltanatım devam edecek kaydirigubbakcemile3
herkese güzel bir haftasonu diliyorum güneşli bir Ankara dan....Nasılsınız umarım herkes iidir herşey yolundadır..Bende iiyim kızlarımı bekliyorum ama gelmeye niyetleri yok galiba:)
kızlar selam yazamadım ama geldim nihayet ben doğum yaptım bebisler bi iki gün solunum düzenleme acısından kuvezde kaldı ama eve geldikkkkkkkkkkkkkkkkkk
kızım 2500 oğlum 2700 gibi doğdu....hepinizi cok öptümmmmmmmmmmmm
kızlar buarda şeker yüklemesiyle ilgili cevap veren arkadaşlarım çok sağolun.ben geç kaldım galiba,24+2 deyim.
günaydın kızlar iyi haftalar herkeze,,,
arkadaşlar cevaplarınız için cok teşekür edrrim, konuyu okumaya dalmışım, sayfalarda yavaş açıyor.firdos bence de gec kalmış sayılmazsın bende 24+2 de yaptırdım testleri, aşı içinde 20.haftadan sonra demişti dr um.
vil senin geldiğin günleri sağlıkla bir de biz görsek:)
Allah hepimize hayırlısıyla, sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
bu arada kocam artık cık dedi, ben kaçıyorum.
vil görüşemezsek, Allah kolaylıklar versin doğumda.
sıra sendeymiş, hayırlısıyla İnşallah.
iyi akşamlar arkadaşlar
çok ağol vil,salı günü konntrolüm var halledeyim o zaman.senin bitmiş sayılır ne güzel.darısı başımıza İnşallah.
günaydın herkeze .güzel bir gün diliyorum hepinize .
iki gündür sitede çalışma var gecleri giremiyorum merakettim valla doguran varmı diye şükür herkez iyi daha doguran yok . villllllll seni bekliyoruz ama hayatım artık hergün bakarız villll doğurdumu diye
kayracımhayat nasıl gidiyor üç çocukla hiç anlatmıyorsun hoş vaktin olsa yazarsın heraldede. bide ben senin kızını büyük zannediyordum dün canan dedi anaokuluna gidiyor diye bide bu sene ilk okula başlayacak tam ilgi istiyecegi zaman allahım güç kuvvet ve destek olsun canım sana .
genelde bütün hamileelre yapılıyor canımm çünkü bünyey bağlı değil hamileliğe bağlı çıkabiliyo şeker kimi gebelerdeşeker yüklemesi illa her hamileye yapılıyor sanırım..ben sadece şüphelenilen hamilelere yapılıyor sanıyordum..Kilo artışı çok olanlarda falan..
herkese günaydın..... nasılsınız?
aminn sağol canım hayırlısıyla inşallah darısı başınıza....
ewt canım darısı başınıza kafanıza bişi takmayın tadını çıkarın bu günlerin..
ewt sıra bendeee bende bekkliyorum gelmeye niyetleri yok galiba yarın gidicez tekrar doktora bakalım tarih vericek büyük ihtimalle...
genelde bütün hamileelre yapılıyor canımm çünkü bünyey bağlı değil hamileliğe bağlı çıkabiliyo şeker kimi gebelerde
günaudın canım iyiyiz sen nasılsınnn
GÜNAYDINNN HERKESE,
ooo nero sen de 30'u devirmişsin maşallah, çok bişey kalmamış
herkese günaydın..... nasılsınız?
evet cnm ya bu sabah çizelgeyi görünce içim bir tuhaf oldu çok alışmıım20 li haftalara demekki,,,
iyiyz dorukcm sen nasılsn
nerocuum ordaysan lütfen cevap ver, benim karnım çok kaşınıyor, kreme başlasammı artıki sen ne zaman başlamıştın, bir de benim halen üçüz olmasından mı nedir, karnım bayaa çıktı. kilom 3.5 kg fln farketti başa göre. sende de kaşıntı olmuşmuydu?
canım kaşıntı varsa çatlaklar geliyo demektir bakım kremlerine yada yağlara başla bence.
birde çok sert kaşıma çatlaklar derinleşiyormuş.senin üçüz durumu noldu?devam mı edeceksin üçüz hamişliğe?