hersey buyucek kızlar..........çırkın olcenızkı guzellığınızı bebekler alcak.............öle soyler eskıler..........cırkınlesınce derlerdıkı kızın olucak..............guzelleşıncede oğlun .................oleymışde coğul olunca ne oluyoo anlamadım........................benımde göğüsler buyuyo...........şimdiden ...................ya napcaz az sonra arkadasa gıdıcem.............kızı oldu gormeye................hıç bıseyım olmuyo...................şişko oldum resmen...............
evet canım ondan bahsediyorum :)) nasıl resim olsun çıplakmı giyinikmi :))
muallimcim böyle birşey duymadım,yaptırmadan önce doktoruma sordum yaptırayım mı diye?O da her ihtimale karşı yaptır kurtul dedi.Sağlık ocağına bi kaydolsana canım.Yakınında bir yer vardır.Onlar geliyorlar evine,bilgilendirme yapıyorlar,yemen veya yememen gereken şeylerin bir çetelesini veriyorlar,yaptırman uygun olan aşlıların takvimini çıkarıyorlar vs..
Yani sağlık ocağındakilerde benim ikiz gebelki yaşadığımı biliyorlar,hadi doktoruma sormasaydım,onlar söylerlerdi sakıncalı diye,ki hiç böyle bişey duymadım canım..
Doktor konusunda ne düşünüyorsun?
vay bee bende malkaralıyım hemşeriyiz yani..
Doktordan geldim,yavrularımı gördüm.Uçacağım mutluluktan..Cinsiyetlerimizde belli oldu sayılır.1 kız,1 erkek.Kızım %100 bellı ,oğlum %90.Kızım çok da edepsiz teyzeleri.Çok hareketli ve kendini göstermeye pek meraklıymış maşallah.Oğlumda çok uykucu zor uyandı,çok da edepli.Kızım iki gün önde kardeşinden.Bugün omega-3 hapıma da başladık.Allah tüm isteyenleri güldürsün,herkese yaşatsın bu duyguyu.Şükürler olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?