arkadaslar hiç ummadiginiz anda eski erkek arkadasi dönen var mi??

Benimki dönmeyecek biliyorum ama keşke gelip yalvarsada ben istemesem içim soğusa :KK43::KK43:
Bu psikolojide olduğunuz müddetçe gelmez inanın...Ne zaman önünüze bakarsınız aklınıza gelmesi seyrekleşir ancak o zaman..Çünkü beklenti içindeki enerji her zaman karşı tarafı iter...Güçlü ve temiz enerji çeker...

Siz onu düşünüp onun için üzülüp hala ona hayatınızda bir yer verdiğiniz müddetçe ex partnerin aurasını güçlendirmekten onu daha güçlü daha iradeli yapmaktan başka birşey yapmazsınız...Bir an evvel arkada bırakıp önünüze bakmanızı öneririm nacizane...

Dönüş yaşayan insanların %99 u kesin birşekilde önüne bakmıştır ve hiç ummadığı zamanda dönüş almıştır eminim...

Birde yarım kalmış birşeyler olmalı tabi bu da bir şarttır..Döngüsü tamamlanmış bir ilişki ise onda da geri dönüş az olur..
Bazı insanlar karşımıza aynalık etmek için çıkar ve siz dersi alıp devam etmeniz gerekir.Ders almadıkça devam eder..

O yuzden dönsün dönmesin..Bir daha böyle bir kalp kırıklığı yaşamamak için bu ilişkide ne öğrenmem gerekliydi kısmını bir düşünün...

Bu psikolojide olduğunuz müddetçe gelmez inanın...Ne zaman önünüze bakarsınız aklınıza gelmesi seyrekleşir ancak o zaman..Çünkü beklenti içindeki enerji her zaman karşı tarafı iter...Güçlü ve temiz enerji çeker...

Siz onu düşünüp onun için üzülüp hala ona hayatınızda bir yer verdiğiniz müddetçe ex partnerin aurasını güçlendirmekten onu daha güçlü daha iradeli yapmaktan başka birşey yapmazsınız...Bir an evvel arkada bırakıp önünüze bakmanızı öneririm nacizane...

Dönüş yaşayan insanların %99 u kesin birşekilde önüne bakmıştır ve hiç ummadığı zamanda dönüş almıştır eminim...

Birde yarım kalmış birşeyler olmalı tabi bu da bir şarttır..Döngüsü tamamlanmış bir ilişki ise onda da geri dönüş az olur..
Bazı insanlar karşımıza aynalık etmek için çıkar ve siz dersi alıp devam etmeniz gerekir.Ders almadıkça devam eder..

O yuzden dönsün dönmesin..Bir daha böyle bir kalp kırıklığı yaşamamak için bu ilişkide ne öğrenmem gerekliydi kısmını bir düşünün...
Evlilik yolunda devam eden bir sevgilisi var zaten şu an dönmesi imkansız. Ben dersimi aldım bu dersi de hergün kendime hatırlatıyorum bu şekilde hayatıma devam etmeye çalışıyorum. Tamamen aklımdan çıktığı ayda yılda bi aklıma geldiği zamanlarda gelecektir elbette.

Bir erkek durduk yere çekip gidiyorsa ayrılıyorsa yüzde 95 başka birini bulmuştur hep bahaneleri aynıdır psikolojileri bozulmuştur sorunları vardır falan filan Türkçesi başka bi kız buldum sana söyleyemiyorum dönen var bulduğu kişiyle yolunda gitmemis ayrılmış e naapsin geri kürkçü dükkanına donecek yolunuza bakın kızlar size bir abla tavsiyesi böyle insanlar çok mutlu etmez...

Bunu ex erkek arkadaşım da yapmıştı, 4 de tanışmayı devam ettirmediğim erkekte. Boşluğa düşmüştür, bir umut diye yazmıştır. Bence görmezden gel. Hayırlı olsaydı zaten ayrılmazdiniz.

Hatta biri tam nişan akşamı yazdı 🤣 ben şok tabii, birde nr silmişim doğal olarak. Exim de nişandan 2 gün sonra yazmıştı. Geldiler mi toplu geliyorlar bunlarda.

Kızlaar.. dönen oldu mu
Genelde insanın içindeki sevgi bittiğinde geri dönüyorlar. Benim şu ana kadarki bütün eski sevgililerim geri dönmeyi denedi. Ben çok muhteşem ya da güzel olduğum için değil tabi, boşlukta oldukları için. Ama dediğim gibi benim hislerim tamamen bitmiş olduğu için hiçbiriyle tekrar denemedim. En son şu anki sevgilimle yeni görüştüğümüz zamanlarda lisede 3 sene peşinden koştuğum çocuk döndü. O döndüğünde takıntı yaptığımı, aslında onu sevmediğimi fark ettim. Düzgün saygılı bir veda mesajı yazdım, onunla görüşmek istemediğimi belirttim. O da çok düzgün bir karşılık verdi. Öyle bitti. Şu anki ilişkimde 7. senenin içindeyim. Hepsinin toplamı bile bir ayı geçmeyecek şekilde konuşmadığımız dönemler oldu ama hiç ayrılmadık.

Slm kizlar, hiç umadiginiz anda beni sil, istemiyorum seni diye eski erkek arkadasi olan geri dönüs yapmak istedi mi ?
Uzun süreli bir ilişkim vardı 4 yıl kadar beni aldattı üstüne hiç yazmadı yani bir mesajla falan ayrıldı su an 2 yıldır peşimden koşuyor asla barismiycagmi bildiği halde bana ulasmayan tek bir arkadaşı akrabası kalmadı yani , diyeceğim o ki sen haklıysan ve gerçekten sevdiysen döner erkekler sever çünkü güvenli bölgeye sığınmayı murphy yasaları sen onu artık beklemediğinde devreye girecektir hic kimsenin ahı kalmıyor yerde :)

X