Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay tamamen silmek istiyorum neden nasıl nereye basmisim da öyle olmuş o tarif eder misiniz tamamen kaldıramıyorum anca sıfır sıfır değerler girebildimEvet profilde öyle görünüyordu. Ben de başarı hikayesi okurum diye düşünmüştum Düzeltmişsiniz fakat 95 in yerine 55 yazarsanız tam olacak:)
Canım ben de tam bilemiyorum ama Profilden Hesap detaylarına girip en altta kilo ve boy ile ilgili bilgi istiyor oralara hiç bir şey yazmayın boyunuzu da yazmayın belki o zaman silinir.Ay tamamen silmek istiyorum neden nasıl nereye basmisim da öyle olmuş o tarif eder misiniz tamamen kaldıramıyorum anca sıfır sıfır değerler girebildim
Ohhhh iyi yapmışsınız canıma değsin emojisi bırakmak istedimEvet döndü. 3 yıllık sevgilim vardı. O döndü. Döndü dönmesine de beni geride bulamadı. Ozman ben nişanlanmıştım. İş işten geçmişti. Ben unumu eleyip eleğimi asmıştım
Bu doğru mu ya özelden yazabilir miyim size ayrılığımı? konu hortladı amaHayır aşırı kibirli gururlu olanı da dönüyor daha iyisini bulaöadıysa tabi
Bu doğru mu ya özelden yazabilir miyim size ayrılığımı? konu hortladı ama
Yaz tabiBu doğru mu ya özelden yazabilir miyim size ayrılığımı? konu hortladı ama
Evet ama o da neden Bir düşün bakalım. Takılacak kız kalmamıştır ha dur ben şu enayiye bir yazayım diye aklına gelip yazmıştır.Slm kizlar, hiç umadiginiz anda beni sil, istemiyorum seni diye eski erkek arkadasi olan geri dönüs yapmak istedi mi ?
Özelden yazamıyorum size “bu üye profilinin görüntilenmesine sınır getirdi” şeklinde bir uyarıyla karşılaşıyorumYaz tabi
O mu terk etmişti? nedeniVar ben
Sanki buna meraklıymışım gibi 1 yıl sonra çıktı geldi. Ben de hiç ummadığı bir yerinden tekmeyi koydum
O mu terk etmişti? nedeni
beydi
acaba
ohhh.Ciddiyet istemiyormuş, sorumluluk istemiyormuş mıy mıy mıy bir şeyler dedi çıktı gitti. 1 yıl sonra çıktı geli dedi ki seninle olurum ama bazı şartlarım var. Ben de senden bir b.k olmaz, adam olamadın, bir halt olamadın bir de bulunmaz dünya nimetiymiş gibi gelmiş şart koşuyorsun hayallarde yaşıyorsun kardiş dedim.
benim dururumum daha vahim. keşke benim de şöyle it muamelesi yapabileceğim fırsat geçse elime bir an evvel yüreğim anca öyle soğuyacak çünkü.Ciddiyet istemiyormuş, sorumluluk istemiyormuş mıy mıy mıy bir şeyler dedi çıktı gitti. 1 yıl sonra çıktı geli dedi ki seninle olurum ama bazı şartlarım var. Ben de senden bir b.k olmaz, adam olamadın, bir halt olamadın bir de bulunmaz dünya nimetiymiş gibi gelmiş şart koşuyorsun hayallarde yaşıyorsun kardiş dedim.