Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 ay sonra döndü eski erkek arkadaşım.
ayrıldığımızda çok üzülmüştüm,ağlamıştım :) ama bana döndüğünde hiç bişey hissetmiodum artık.
Bence gururlu erkekler dönmüyo, ne kadar sevse de gurur galip geliyor. Aşk tan daha fazla ağır basıyo, gurur denen duygu. Ama aşk ta gurur kaybettirir. Gurur yapmayın sevginize sahip çıkın, zaman geçiyor.
Nasıl kabul ettin? Mesela benimde aklımda 6 aydır iletişimde olmadığım biri var ama araya biri girmiştir vs diye düşğnüo soğutuyotum kendimiKonu eski ama olsun,
Evet döndü, perşembe günü evleniyoruz inşallah. :)
Zaten ayrıldığımızdan beri ara ara geliyordu, cevap bile vermiyordum, iki kez evlilikten döndük, bir daha olmaz diyordum. Herhalde büyük konuştum, zaaflarımı, sevdiğim şeyleri çok iyi bilir, işyerine gelen çiçekler, notlar, hediyeler, en son tektaşı ile geldi. Hayatına da kimse girmemiş, kriterleri yüksek biriydi, zor bir adamdı kolay kolay anlaşılacak biri değil ama bizim kişisel yapılarımız uyumluydu. Açıkçası eski güzel günlerden bahsettikçe muhabbet sardı, niye evlenmiyoruz dedik. :))Nasıl kabul ettin? Mesela benimde aklımda 6 aydır iletişimde olmadığım biri var ama araya biri girmiştir vs diye düşğnüo soğutuyotum kendimi
Birbirimize dua edelim kardeşim başkasınadına edileb dua daha çabuk kabul olurmuşBenim istisnasiz tüm eski sevgililerim döndü red ettiklerim, terk ettiklerim, biraktiklarim bir tek birini çok sevdim 9 10 aylik bir ilişkide defalarca gelen adam 16 aydir gelmiyor bu mübarek günde RABBiM nasip etsin gelsin kunfeyekun ol der ve olur duaniza beni de katin kizlar ne olur
Ne kadar sürw olduHer giden bi şekilde döndü ya da yokladı...
Ex nişanlım hariç
Birbirimize dua edelim kardeşim başkasınadına edileb dua daha çabuk kabul olurmuş❤
Alakasız olacak ama siz 95 kilodan 59 kiloya mı düştünüz? Nasıl başardınız ?Konu çok eski
Alakasız olacak ama siz 95 kilodan 59 kiloya mı düştünüz? Nasıl başardınız ?
Evet profilde öyle görünüyordu. Ben de başarı hikayesi okurum diye düşünmüştum Düzeltmişsiniz fakat 95 in yerine 55 yazarsanız tam olacak:)Nasıl ? Oyle mi yazıyor profilde .
Yok ben 55 kiloyum .hatta 47 ydim 55 oldum .