Mytears teşekkürler canım öyle bi anda yazdınki içimde ona yazma isteği vardı iyi geldin bana yoğun bir hayatı olmadığını iyi biliyorum,kötü ayrılmadık o hislerinin yeterli olmadığını söyleyip zaman isteyince ben iletişimi kestim yalvarma vs hiç olmadı direkt sustum birbirimizi engellemedik whatsapp herkese acık ikimizinde ama ben bunu girmemeye başladıktan 2 3 güne sonra oda hiç girmiyor özellikle akşamları girmiyor ama ben dün instagram yanlışlıkla resmini beğendim elim çarptı hemen geri aldım bildirim gidiyormu bilmiyorum arladaşlar gider dedi çoook utandım yaaa gityiyse baktım Bu hemen yenibir profil resmi koymuş buda tesadüfmü bilmiyorum birşey yapatdı diyorum isteseydi bir ay oldu umudum son cümlennn canımBrlki yogundur cok giremiyordur . ya da eger seni engellemediyse ve eger kotu bitmediyse iliskininiz hani soyleki ayrildiktan sonra ona hergun aglayip yalvarip kendini yapiskan bi kadin gibi gostermediysen belki oda seni takip ediyodu sen cevrimici kalkdikca oda kaliyodu bu atalar girmiyosn diye oda girmiyodur sen yoksun diye . ama sevinme yani ya da umitlenip hemen mesaj atma birak girme hic girme merk etsn taaki yazana kadar. Erkeklere anca oyle olnca kendine mesaj attirabikirsin
Ay o an varya hele yanlislikla watsaptan arama olayi .d aninda bildirim gidiyor kiviramiyorsunda allahtan ona cozum buldular seslim igoruntulumu dioye secenek cikiorda kurtariyo seni o zor andan. Evet instada hemen bildirim gider suan yanlislikla elinin degdiginu anlamistir ama senin onu takip ettiginide anlamis oldu. Eger seni instagrmdan engellemediyse son hallerini sana gostermek icinde foto degismis olabilir. Ben de bazen sirf benimki mesaj atsin diye foto degsitirirdm fotomu elestirmek bhanesiyle illa mesaj atardi barisrdik falan. Ama sen yine de birsure bekle simdi mesah atarsan diycek ki fotom uyanlislikla begendi beni takip ediyo benden tepki goremeyincr hrmen beni yokluyor eli kulagindadir bugun yarin bana yazar vs diye dusunmeye baslayacak simdi sende yazarsan tam dedgi olmus olacak..bekle bi sure daaha ama sen onun dillatini cekme amacli bi sey yapma foto fegistirmek vs gibi suan sdece seni merk etmesini sagla. Whtsp fln cok girme onstada her dk foto hikaye paylasma. Ya aslinda zaten ayrilinca aciz ayrilmamissin mesaj atsanda bi sorun olmaz ama simdi sen atarsanda hala on udusunmus ondam baskasiyla yapamamis ozguveni eksik gibi goruneceksin o yuzden en iyisi bekle canimMytears teşekkürler canım öyle bi anda yazdınki içimde ona yazma isteği vardı iyi geldin bana yoğun bir hayatı olmadığını iyi biliyorum,kötü ayrılmadık o hislerinin yeterli olmadığını söyleyip zaman isteyince ben iletişimi kestim yalvarma vs hiç olmadı direkt sustum birbirimizi engellemedik whatsapp herkese acık ikimizinde ama ben bunu girmemeye başladıktan 2 3 güne sonra oda hiç girmiyor özellikle akşamları girmiyor ama ben dün instagram yanlışlıkla resmini beğendim elim çarptı hemen geri aldım bildirim gidiyormu bilmiyorum arladaşlar gider dedi çoook utandım yaaa gityiyse baktım Bu hemen yenibir profil resmi koymuş buda tesadüfmü bilmiyorum birşey yapatdı diyorum isteseydi bir ay oldu umudum son cümlennn canım
Ah canım ya saolasın ben artık umut etmiyorum ona post a ile aramızda espri konusu olan birşey vardı onu gönderip ne yapacağını ölçecektim ama bugün resmen sabahtan gece yarısına kadar whatsapp gördüm kimse bu kadar whatsapp kalmaz hele o hiç kalmaz bitti bitti bitti sessizliğime yenilmedi yenilmezAy o an varya hele yanlislikla watsaptan arama olayi .d aninda bildirim gidiyor kiviramiyorsunda allahtan ona cozum buldular seslim igoruntulumu dioye secenek cikiorda kurtariyo seni o zor andan. Evet instada hemen bildirim gider suan yanlislikla elinin degdiginu anlamistir ama senin onu takip ettiginide anlamis oldu. Eger seni instagrmdan engellemediyse son hallerini sana gostermek icinde foto degismis olabilir. Ben de bazen sirf benimki mesaj atsin diye foto degsitirirdm fotomu elestirmek bhanesiyle illa mesaj atardi barisrdik falan. Ama sen yine de birsure bekle simdi mesah atarsan diycek ki fotom uyanlislikla begendi beni takip ediyo benden tepki goremeyincr hrmen beni yokluyor eli kulagindadir bugun yarin bana yazar vs diye dusunmeye baslayacak simdi sende yazarsan tam dedgi olmus olacak..bekle bi sure daaha ama sen onun dillatini cekme amacli bi sey yapma foto fegistirmek vs gibi suan sdece seni merk etmesini sagla. Whtsp fln cok girme onstada her dk foto hikaye paylasma. Ya aslinda zaten ayrilinca aciz ayrilmamissin mesaj atsanda bi sorun olmaz ama simdi sen atarsanda hala on udusunmus ondam baskasiyla yapamamis ozguveni eksik gibi goruneceksin o yuzden en iyisi bekle canim
Bizimde 3 hafta oldu zor tutuyorum kendmi off dönerler mi ararlar mı acaba yaOff arkadaşlar 25 gün oldu sessizliğim ve ben artık onu n sürekli
Watsap da olmasına dayanamıyorum yazmak içimdekileri haykırmak istiyorum lütfen yardım edin
Yemin ederim aynı şeyleri yaşıyoruz oda köpeği çıkarırsı arardı şimdi bakıyorum yine o saatlerde online benim yerime kimlerle konuşuyor hiç mi beni aramak aklına gelmiyor canını acıtmıyprOff benimleyken watsap benimle görüşmek dışında kullanmayan adam şimdi gece 11 lere kadar watsap ta acıtıyor canımı dürüstce sevdim sadakatimi gösterdim neden neden bir başkası ile benimle konuştuğu gibi konuşuyor olması düşünüyor olması ihtimali canımı yakıyor
Sen dönmesi için birşeyler yapmışmıydın canım
O sürede hiç ulaşmaya çalştın mı ben hoşçakal dedim adam hayır yine ilk fırsatta görüşür konuşuruz ama şuan gelmek istemiyorum dedi hoşçakal dedi o hün bugün 3 haftadr sessizlikbenim erkek arkadaşım da egoistti, burnu düşse eğilip almazdı sana öyle diyeyim. asla tükürdüğünü yalamaz :) ben de o yüzden döneceğini düşünmüyordum. içten içe bekliyordum ama bu kadar egoist birisi pişman olsa da dönmez diyordum
4,5 ay üstüne döndü. az buz süre değil.
ha dönünce ne oldu, başım göğe erdi mi? yo hayır. gözümde çok büyütmüşüm onu anladım
naçizane tavsiyem, ben onun dönmesini beklerken kendimi çok tükettim. umudumu çok daha erken kaybedebilecekken kendi kendime acı çekme süremi uzattım. bunu söylemesi kolay yapması çok zor biliyorum ama mümkün olduğunca kendini dönüş olmayacağına inandırmaya çalış
evet 1-2 defa yazdım ama yazmasaydım daha iyiydi bence. yazıp kendi içimi döktüm, ondan yana bir şey olmadı :)O sürede hiç ulaşmaya çalştın mı ben hoşçakal dedim adam hayır yine ilk fırsatta görüşür konuşuruz ama şuan gelmek istemiyorum dedi hoşçakal dedi o hün bugün 3 haftadr sessizlik
Cello ne kadar net ifade etmişsin günlerdir senin yorumda anlattığını yaşayan varmıki ikinci kez barışan varmıki diye siteyi altüst ederken tam duymak istediğimi hıdırellez günü yazıvermişsin hızır gibi yetişti yorumun ruhuma saolasın çok isterim bende 2. Kez barışmayı ama mucize gerekli çok seviyeliydi onunla görüşmelerimiz ama ayrılık aşamasında seviyesizliğin dibine vurdu konum var okursan görürsün ilkinde bıraktı beni 2 ay sessizliğe b0ründüm ayrılık msj bile cvp vermedim 2 ay sonra yoğun ilgisi ile ayaklarım yerden kesildi bu gidişinde pat diye hiç açıklama yapmadan heryerden sildi engelledi bu kez sessiz kalmadım yalvardım msj cvp bile vermedi watsap msj okumadan sildi arkadaş olarak herzaman yanındayım demiş 2.kez dönermi bilmiyorum,...senin ilişkinde uzun sürmüş gerçi benim 4 aylık tı seninkine sen ulaşabiliyormuydun cvpyaxıyormuydu sanaBenimki ikinci ayrılktan sonra 5 ay hiç bir iletişim olmadan durdu sonra evlenmek istediğini sögleyerek döndü 3 ay sonra düğünümz var ben de buraları okuyodum falan ama herkesin ilişkisi ayrılma şekli farklı burdaki yorumları okuyup hemen umutsuzluğa düşmeyin yok bi kere giden bi daha gider vs herkes farklı her ilişki kendine özel tabiki taktikler her zmaan işe yarıyor kaçan kovalanır kendini merak ettirme taktikleri fakat benim imkansız gözüyle baktığım ilişkim iki kere delidivane döndüğ inşallah bütün bekleyenlerin ilişkisi devam eder
Benimkide at gibi gitti valla bu sözü sevdim sen peki ayrılık sürecinde bitmesin vs çabalarına girdinmi bu arada çok yelkenleri suya indirme ki ağırdan al kendiniki hiçbirzaman tam olmaki değerli ol yoksa sonu yine aynı oluyor2 gün önce imkanı yok asla dönmez çok gururlu dediğim eski erkek arkadaşım dönüş sağladı.. ve şu söze inanıyorum at gibi giden it gibi geri dönüyor..
Benimkide at gibi gitti valla bu sözü sevdim sen peki ayrılık sürecinde bitmesin vs çabalarına girdinmi bu arada çok yelkenleri suya indirme ki ağırdan al kendiniki hiçbirzaman tam olmaki değerli ol yoksa sonu yine aynı oluyor
Ne kadar ayri kaldınız?2 gün önce imkanı yok asla dönmez çok gururlu dediğim eski erkek arkadaşım dönüş sağladı.. ve şu söze inanıyorum at gibi giden it gibi geri dönüyor..