arkadaslar hiç ummadiginiz anda eski erkek arkadasi dönen var mi??

Mytears teşekkürler canım öyle bi anda yazdınki içimde ona yazma isteği vardı iyi geldin bana yoğun bir hayatı olmadığını iyi biliyorum,kötü ayrılmadık o hislerinin yeterli olmadığını söyleyip zaman isteyince ben iletişimi kestim yalvarma vs hiç olmadı direkt sustum birbirimizi engellemedik whatsapp herkese acık ikimizinde ama ben bunu girmemeye başladıktan 2 3 güne sonra oda hiç girmiyor özellikle akşamları girmiyor ama ben dün instagram yanlışlıkla resmini beğendim elim çarptı hemen geri aldım bildirim gidiyormu bilmiyorum arladaşlar gider dedi çoook utandım yaaa gityiyse baktım Bu hemen yenibir profil resmi koymuş buda tesadüfmü bilmiyorum birşey yapatdı diyorum isteseydi bir ay oldu umudum son cümlennn canım

Ay o an varya hele yanlislikla watsaptan arama olayi .d aninda bildirim gidiyor kiviramiyorsunda allahtan ona cozum buldular seslim igoruntulumu dioye secenek cikiorda kurtariyo seni o zor andan. Evet instada hemen bildirim gider suan yanlislikla elinin degdiginu anlamistir ama senin onu takip ettiginide anlamis oldu. Eger seni instagrmdan engellemediyse son hallerini sana gostermek icinde foto degismis olabilir. Ben de bazen sirf benimki mesaj atsin diye foto degsitirirdm fotomu elestirmek bhanesiyle illa mesaj atardi barisrdik falan. Ama sen yine de birsure bekle simdi mesah atarsan diycek ki fotom uyanlislikla begendi beni takip ediyo benden tepki goremeyincr hrmen beni yokluyor eli kulagindadir bugun yarin bana yazar vs diye dusunmeye baslayacak simdi sende yazarsan tam dedgi olmus olacak..bekle bi sure daaha ama sen onun dillatini cekme amacli bi sey yapma foto fegistirmek vs gibi suan sdece seni merk etmesini sagla. Whtsp fln cok girme onstada her dk foto hikaye paylasma. Ya aslinda zaten ayrilinca aciz ayrilmamissin mesaj atsanda bi sorun olmaz ama simdi sen atarsanda hala on udusunmus ondam baskasiyla yapamamis ozguveni eksik gibi goruneceksin o yuzden en iyisi bekle canim

Merhaba kızlar :) benim olayı yazmıştım buraya ama cok geride kaldı. Özetle 3 bucuk yıl once bitmiş bi ilişkim var.Gecen mayıstan beriden beri tüm iletişimi kestik. Onun bı sevgilisi var su an bı 6 ay fala oldu. Her yerden engellemiştm,Gecenlerde engelleyıp daha da deger vermenın anlamı yok dedım ve 3 aylık bı engelleeme sonrası nstagramda engeli kaldırdım, bi orayı kullanıyorum zaten.Engeli kaldırdıktan 3 gun sonra falan benim attıgım hikayenin bırıne bakmıs.Dıgerıne bakmamıs ,yakalandım dıye heralde cunku gorunuyo. Ve aynı gun isimsiz biri tkıp takıpçi ve gonderısı sıfır olan bırı takıp ettı,sonrasında kayboldu.Twitterda korumalı twitlerini dısarı actı.İnstagramı dısarı acıktı onu kapattı,tabı ben resımlerını gordum kapatmadan .Gecen yıl benımle paylaştıgı bı kıtap dosyası vardı,içinde baya bi kıtap vardı, o dosyayı kaldırmıs,paylaşımı geri çekmiş.Ve bunların hepsi ben instagram engelini kaldırdıktan sonra oldu.Hıc bı seyı ustume almıak istemıyorum,almamaya calısıyorum.
Su da var kızın profılınde bı tane bırlıkte fotoları yok,beraber gezıyolar tozuyolar ama etıket dahı yok.Ama baska arkadaslarının resımlerı var.Aılesınden sakınıyo dıcem Kızın ablası, kuzenlerı,yakın arkadasları bılıyo ılıskılerını.Onu da anlamadım zaten.

Sorum su : neden bı erkek sevgılısı oldugu halde eski sevgilinin profılınde gezer,ne ister,ne bekler. Hem de yenısıyle gezıyo,tozuyo. O isimsiz instagram hesabını o açtı diye düşünüyorum. Bı sey hıssetmıyorum ama Bi gün karsılasırsam ne hıssedderim onu da bılmıyorum .Her gun aklımda. Tekrar olmayacagımızı bılıyorum adım gıbı hem de ama sankı bı gun bıraraya gelıcekmıs gıbı hıssedıyorum.Şimdi benim okulum da bııtyo sehır degıstırmem soz konusu,gidersem bi parcam burda kalacak gıbı. Durum bu.Dertleşmek istedim biraz, bu konuyu konusacak kımsem yok herkes sıkıldı cunku.Sevınce de oyle kolay unutulmuyo.

Son düzenleme:
Ah canım ya saolasın ben artık umut etmiyorum ona post a ile aramızda espri konusu olan birşey vardı onu gönderip ne yapacağını ölçecektim ama bugün resmen sabahtan gece yarısına kadar whatsapp gördüm kimse bu kadar whatsapp kalmaz hele o hiç kalmaz bitti bitti bitti sessizliğime yenilmedi yenilmez

Anılarım depreşti gece gece eşimle sevgili iken şaka gibi ama 1 Nisan da ayrılmıştık aradan tam 1 ay geçti yani 1 Mayıs ta elinde yüzüğüyle ve evlenme teklifiyle geri döndü o an çok mutlu oldum anlatamam sanki yeniden doğdum ve tam 1 sene sonra evlendik eşimle 3 yıllık evliyiz çok şükür Allahım a :)

Yemin ederim aynı şeyleri yaşıyoruz oda köpeği çıkarırsı arardı şimdi bakıyorum yine o saatlerde online benim yerime kimlerle konuşuyor hiç mi beni aramak aklına gelmiyor canını acıtmıypr

O sürede hiç ulaşmaya çalştın mı ben hoşçakal dedim adam hayır yine ilk fırsatta görüşür konuşuruz ama şuan gelmek istemiyorum dedi hoşçakal dedi o hün bugün 3 haftadr sessizlik

O sürede hiç ulaşmaya çalştın mı ben hoşçakal dedim adam hayır yine ilk fırsatta görüşür konuşuruz ama şuan gelmek istemiyorum dedi hoşçakal dedi o hün bugün 3 haftadr sessizlik
evet 1-2 defa yazdım ama yazmasaydım daha iyiydi bence. yazıp kendi içimi döktüm, ondan yana bir şey olmadı :)

kızlar selam, benim hikayem de oldukça karmaşık. uzak mesafe ilişkisi, ayrılmak istediğini bana bile söyleyemeyişi benim hatalarım sonrasında onun duygularından emin olamayışı derken bitirdik. ben biraz ısrarcı oluyorum ve arayıp sordukça daha çok kaçacak bunu da biliyorum ama ortada potansiyel bir tehlike var. ve aynı şehirdeler.
cuma günü instagramdaki fotoğraflarımızı sildi diye bir paragraf yazı yazdım o da haliye kızınca olay seni engellerime kadar geldi ama sonra çözdük medenice bir konuşma yaptı benimle. bir süre yanlız olmak istediğini şu an işlerinden - oldukça yoğun bir temposu var ve tek başına kendi işini yapıyor - başka birşey düşünemediğini söyledei. hatta en son sevgilisiz hayat güzelmiş kimseye birşey ısmarlamıyorsun ya da benim zaten uzun ilişkim yoktu ama bizimki 6 ay sürdü bak bu da bir şey diye geyik bile yaptık..
pazar gününnden beridir de aramıyorum sormuyorum ama içim hiç rahat değil. bu arada potansiyel tehlike olarak gördüğüm kız facesinde de ekli ama facebookunda beraber fotoğraflarımız duruyor yani biriyle ilgili olsa onları da silerdi artık bittiğini anlayayım diye instasndan silmiş olabilir. Bu arada daha önce laf arasında ilişkilerini hep kestirip attığını son kız arkadaşıyla 5 dkda bitirdiğini söyledi benimle hala her yerden ekli ve arkadaş kalalım yaşananlar değerli kalsın diyor. sizce döner mi? bir süre kendi haline bırakıp hem işlerini yoluna koysun hem duygularından emin olsun istiyorum ama başka biriyle olabileceği düşüncesi beni delirtiyor. nasıl sabrediyoruz bu süreçte?

Sessiz kalmanın ödülü ben susun derim başka birşey demem...Geri döndün 2 ay sonra kendimi nasıl affetiribilirim diyor onun için cok değerliymişim msj çok geç cvp veriyorum bazılarına cvp vermedim 1 haftadır kıvranıyor bu hafta ses yok kızlar napıyım köle yapma yöntemi söyleyin nasıl yaparım

benim beklediğim kişi dönmedi ama 6-7 ayda unutuluyor ve sosyal medyadan silmek bu süreci o kadar hızlandırıyor ki şiddetle tavsiye edilir...tabii ben de çok düşündüm silmeden önce iyice karar verdikten sonra sildim iyi ki silmişim...

Benimki ikinci ayrılktan sonra 5 ay hiç bir iletişim olmadan durdu sonra evlenmek istediğini sögleyerek döndü 3 ay sonra düğünümz var ben de buraları okuyodum falan ama herkesin ilişkisi ayrılma şekli farklı burdaki yorumları okuyup hemen umutsuzluğa düşmeyin yok bi kere giden bi daha gider vs herkes farklı her ilişki kendine özel tabiki taktikler her zmaan işe yarıyor kaçan kovalanır kendini merak ettirme taktikleri fakat benim imkansız gözüyle baktığım ilişkim iki kere delidivane döndüğ inşallah bütün bekleyenlerin ilişkisi devam eder

Cello ne kadar net ifade etmişsin günlerdir senin yorumda anlattığını yaşayan varmıki ikinci kez barışan varmıki diye siteyi altüst ederken tam duymak istediğimi hıdırellez günü yazıvermişsin hızır gibi yetişti yorumun ruhuma saolasın çok isterim bende 2. Kez barışmayı ama mucize gerekli çok seviyeliydi onunla görüşmelerimiz ama ayrılık aşamasında seviyesizliğin dibine vurdu konum var okursan görürsün ilkinde bıraktı beni 2 ay sessizliğe b0ründüm ayrılık msj bile cvp vermedim 2 ay sonra yoğun ilgisi ile ayaklarım yerden kesildi bu gidişinde pat diye hiç açıklama yapmadan heryerden sildi engelledi bu kez sessiz kalmadım yalvardım msj cvp bile vermedi watsap msj okumadan sildi arkadaş olarak herzaman yanındayım demiş 2.kez dönermi bilmiyorum,...senin ilişkinde uzun sürmüş gerçi benim 4 aylık tı seninkine sen ulaşabiliyormuydun cvpyaxıyormuydu sana

2 gün önce imkanı yok asla dönmez çok gururlu dediğim eski erkek arkadaşım dönüş sağladı.. ve şu söze inanıyorum at gibi giden it gibi geri dönüyor..
Benimkide at gibi gitti valla bu sözü sevdim sen peki ayrılık sürecinde bitmesin vs çabalarına girdinmi bu arada çok yelkenleri suya indirme ki ağırdan al kendiniki hiçbirzaman tam olmaki değerli ol yoksa sonu yine aynı oluyor

Yok benim için biten birşey geri dönmesini istemedim.. Daha doğrusu umudum olmadığı için hiç oralı olmadım.. Engelliydi heryerden engellemiştim. İnstagramdan yazdı:) soğuk davrandım sinir oldu :)

2. ayrılık dönüşü mümkün mü gibi şeyler yazılmış…
bende de 2. dönüş oldu. ilk ayrılığımız 4,5 ay sürdü. ikincisi ise 1 ay.

oluyor yani. dönebiliyorlar.

ama mümkün olduğunca beklememek gerek.
ilk ayrılığımızda ben kendimi eve kapattım. hep bir melankoli modundaydım. elimde değildi aslında, cidden çok üzülüyordum. ama kendimi soyutlamak gibi bir hata yaptım.

ikincisiydeyse ayrıldıktan sonraki gün hemen kendimi dışarı attım.
1 ayda tiyatro, opera, film festivali, konser… mümkün olduğunca gezdim.

ikincisi çok daha iyi geçti tabi ki.
naçizane tavsiyem bu. mümkün olduğunca dışarı çıkmak, kendini soyutlamamak, bir şeylerle meşgul olmak.

mümkün olduğunca kendi hayatınıza baktıktan sonra dönüş olursa kararınızı verirsiniz zaten…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…