Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel bi örnek belkide gelecek olan kişinin zamanından çalıyoruz değil mi :)Merhaba daha önce bu başlığa yazıp buradakileri okuyordum,hayatımda yeni gelişmeler olunca burası aklıma geldiElbette herkesinki farklıdır ama benim beklediğim kişi dönmedi ama şu an iyi ki dönmemiş diyorumUzun vadede olmazdı zaten...1 hafta önce evlilik teklifi ve tektaş aldım 3 ay önce benimle ciddi düşünerek tanışan birinden,aile yapısı memleket meslekler herşey uyumlu...daha olgun davranıyorum öncekilerden çünkü mülayim ve huzur veriyo,Allah herkese mutlu olacağı kişileri nasip etsin gereksiz insanları aklından hayatından çıkarabilmeyi de
canım aynı durumda mısın anlatırmısın durumunu? ben de şiddetli bir ayrılık acısı yaşıyorum her yerden engelledi nefret ediyor şizofren hasta dedi asla döneceğini zannetmiyorum.sence döner mi? ölüm sessizliğine büründüm çaresizce zaten hiçbir yerden ulaşma şansım yokYa naparsak donuyolar var mi bunun bi püf noktası falan?
Supersin6ay sonra mesaj yazıyor
Hayatımda biri var diyip sepetledim.
Uzun zamandır anlasamadigimiz bi konu vardi en son tartismamizda artik benimle yapamayacağıni soyledi istemiyomus benimle olmak. Yillardir hayatimdaydi o kadar uzuldum ki. Siz ne kadar oldu ayrilalicanım aynı durumda mısın anlatırmısın durumunu? ben de şiddetli bir ayrılık acısı yaşıyorum her yerden engelledi nefret ediyor şizofren hasta dedi asla döneceğini zannetmiyorum.sence döner mi? ölüm sessizliğine büründüm çaresizce zaten hiçbir yerden ulaşma şansım yok
1 hafta oluyor sence döner mi arar mı?Uzun zamandır anlasamadigimiz bi konu vardi en son tartismamizda artik benimle yapamayacağıni soyledi istemiyomus benimle olmak. Yillardir hayatimdaydi o kadar uzuldum ki. Siz ne kadar oldu ayrilali
Daha once hic boyle bisey oldu mu aradı mı sonunda1 hafta oluyor sence döner mi arar mı?
bu kadar kesin olmamıştıDaha once hic boyle bisey oldu mu aradı mı sonunda
Yani bilemem ama biraz zaman verin doner belki. Biraz nefes almak istemistir belkibu kadar kesin olmamıştı
bu kadar kesin olmamıştı
Bu renklendirdiğim yazı dikkatimi çektidönmedi de kini de azalmadı zaten aramızda her zaman bir güven problemi vardı. kafasına dank eden kişi kısa sürede dönüyor. mesela şimdiki erkek arkadaşım 1 gün geçti geçmedi aradı ne kadar saçma bir şey yapmışım diye uzun zaman geçtikten sonra dönenin samimiyetinden şüphe ararım.. bir başkasını bulamadığı için kürkçü dükkanına geri dönmüştür.
Aynen de öyle yaptım ve aylar sonra her yerden engellendim durup dururken belli bir sebep de yok iletişimde bile değilizKizlarrrr , beni seni hic sevmiyorum neler neler diyen insan 3 ay sonra bana döndü hatta burdada sorular acmistim.. Bana beni bekleme baskasini bulcam diyen insan bana 4 gun once döndü yazdi
Ve bana dedigi "Sen mutlusun toparlanmissin " dedi yani mutlu ve guclu görünüyor olmam onun dikkatini cekmis
Size diyecegim benimki donmez asla diyordum döndü neler neler demesine ragmen laflarını yedi
Sizde sakın o ayrildiginiz insanla iletisim kurmayin sizi merak etsin mutlu ve guclu gorunun
Erkekler guclu kadini seviyor dikkatlerini çekiyor
En önemlisi bensiz nasil mutlu ve guclu diyorlar ? ...
Size tavsiyem iletisim kurmayin sizi merqk edeceklerdir
Bence biraz zaman tanı hiç iletişime geçme oluruna bırak düşünsün kafasını dinlesin eğer ki hisleri varsa döner çünkü zor zamanlarında sen varmışsın ben de benzerini yaşadım uzun uzun yazdım ama biz arkadaş görünümlü şekilde hafif bir flört olayı vardı o yüzden kendi açımdan emin değilim ama erkekler biraz rahat kafadalararkadaşlar neredeyse 2 yıllık ciddi ilişkim bitti
mezun oldu askerliğini de yaptı, iş başvurularından aylarca geri dönüş alamadığı için çok bunalmıştı her şeyden
tüm bu en kötü zamanlarında yanında olan bendim
ailesiyle falan tanıştırdı yüzük takmıştık,
ikimizin de iş durumları hallolunca evlenecektik benden bile fazla istiyordu arkadaşlar
biraz kıskancım çok bunalttığımı söylüyordu
kafa dinlemek istedi ben de bunu istemediğimi söyleyerek mesaj attım sürekli falan..
çok üstüne düşünce ayrıldı 1 ay oldu..
şu soruyu arkadaşlarım da duymaktan sıkıldı arkadaşlar ama sizce bu çocuk bana mi?
Sanırım işin sırrı adamın herşeyini kabul etmek öyle mi?Şuanki nişanlımla zamanında ayrılmıştım, belki de 1 buçuk yıl hiçbir şekilde görüşmedik, hayatıma giren olmamıştı ama onun sevgilisi olmuştu hatta facebooka bile resim koymuşlardı ama 2 hafta sürmüştü, takip etmiyordum gerçi sosyal medyadan bile, arkadaşım göstermişti, o kadar ki kopmuştuk, ama kader işte kader bizi yine bir araya getirdi, 1 seneyi de geçti tekrar bir araya geleli, hatta nişanlandık bile, onu çok sevdiğim için, dırdır etmediğim ve onu boğmadığım için benim onu sevişimi, verdiğim huzuru çok aramıştı, çok ğözlemişti sanırım :) yani olacağı varsa oluyor.