ben de aynen öyle yapmaya çalışıyorum da o, o kadar umursamaz ki benim yapmama fırsat kalmıyor :) :) Hayırlısı neyse o olsun benim beni her halimle sevecek birine ihtiyacım var ve en kötü kriz zamanlarında ilişkiyi toparlayacak güçte birine .. Ben kırıldım diyip kabuğuna çekilmek hiç erkekçe gelmiyor bana.. Allah içimi ferahlatsın başka bi dileğim yok. Senin durum da enteresan ama senin bi hatan olmadığı için ben ona en fazla 1,5 ay daha veriyorum o 4. ay civarı mutlaka seninle iletişime geçecektir. Ayrıca yanlışlıkla arama diye bi şey de yoktur. senden tepki görmedikçe çıldırıyor.. aynen devam Esinceciğim.
Aynen canım aynen yani o kadar emindi ki gerçekten :) :) tabi tabi o ayrılmayı kafasına koymuş dediğin gibi de o kadar sinsi ki ben çook sonra fark ettim durumun böyle olduğunu . Acayip zeki biri zaten ve inanılmaz inat. Ölür yani inadını uğruna son nefesini verirken bile pes etmez ketum ..! Ama sonra bir de mantıklı düşününce yani çok da zeki değil o kadar zeki olsa benim gibi kızı bırakmazdı bence :) :) ahhaha . Bak senin ki dönecek o kadar söyliiim ama sen böyle durup beklersen kendini yersin sosyalleş başka şeyler yap hayatına o olmadan devam et . Yani sırf taktik olsun diye değil beynini buna endeksle onlar enerjileri alıyorlar zaten . O bunu hissedecektir emin ol .
Beynimi endeksliyorum galiba ister istemez :) Doğru söylüyorsun şu anda bile hayatımın merkezinde bu konu. Bir an önce merkezden çıkarmalıyım düşün düşün sonu gelmiyor. Bu arada canım ayrıldıktan sonra atladığım birkaç küçük gelişme var onlara da yorumunu merak ediyorum. Beni terk ettikten yarım saat sonra sosyal medyasına "Hoşça kal anılarım, hoşça kal güzel kadın, hoşça kal hayallerim, hoşça kal..." yazdı. Bunu 1 ay sonra sildi. Sildiği gece de yanlışlıkla aradı beni whatsapptan :) O yanlışlıkla aradıktan sonra bu sefer ben 1 hafta sonra onu yanlışlıkla aradım :) Daha sonra da Ankarada son patlamanın olduğu gün iyi misin? diye mesaj attı çok kısa konuştuk. İşte 10 gün önce de buraya yazdığım şeyi paylaşmış hesabında benimle ilgili olduğunu düşündüğümüz. Bunlar için ne düşünüyorsun canım?
seviyor seviyor seviyorrr :) :) o bence senin onu ilk terk etmeni hazmedememiş ondan böyle bi şey yapmış ancak pişmanlık kokuları sarmış etrafını :) :) ahhashah.. en sevdiğim :)sen ne yazdın cevap olarak? cevap verdin demi?
İnşallah canım ayrılırken aşık olamadım eskisi kadar sevemedim falan demişti ben o yüzden sevmediğini düşünüyorum. Çünkü onu sevdiğime inandırmıştım fazlasıyla ilişkimiz süresince. Evet cevap verdim iyiyim sağ ol kızılaydaydım ama zarar görmedim patlamadan sen nasılsın dedim ben de iyiyim Allah korusun sen çok kullanıyorsun orayı dikkat et dedi ben de sen de dikkat et dedim bu kadar konuştuk :)
keşke o dikkat et dedikten sonra sadece ''teşekkür ederim :)'' deseydin.. Bak oradan fire vermişiz sen de dikkat et filan gerek yok canım böyle inceliklere :) Bu arada siz farklı şehirlerde misiniz? Aranızda mesafe ortak arkadaş vs.. var mı?
Aynen kesinlikle öyle dönme ihtimali yüksekse kendini bu nedenle tutuyor olabilir... şuan farklı bir case oluştu kafamda. Ama sen yine de olumsuz düşünme bu işler iyi taktik işi o kadar. her şey bizim elimizde dediğim gibi sen sadece şuan hayatını yaşamaya bak derim.
Öyle yapacağım canım. Zaten ona adım atmak da hiç içimden gelmiyor. Memleketine dönerse bu bana da dönmeyeceği anlamına gelir ama ne zaman memleketine döneceğini bilmiyorum dediğim gibi aylar sonra da olabilir 1 yıl sonra da. Ki bence seviyorsa memleketine dönmesi de bir şeyi değiştirmemeli aslında. Sen erkek arkadaşınla aynı ortamdasın sanırım karşılaştığına göre senin işin gerçekten çok zor ben onu görmeye hiç hazır değilim tesadüfi bile olsa
ya canım sorma aynı iş yerindeyiz ama Allahtan katlarımız farklı. ama denk geliyoruz maalesef bi de ben genelde en hazırlıksız anlarımda karşılaşıyorum bugün mesela tökezledim düşüyordum nerdeyse kalabalık bir ortamda ona denk geldi. benim işim zor zor :) ama eskiden gördüğümde aklım gidiyordu artık hiçbir şey hissetmiyorum. hayat çok garip gerçekten. ya o seni her türlü arayacak canım sen sabret ve yoluna bak dediğim gibi. bu arada burcu ne onun?
Sende ne gelişme oldu lunacım?
Öncelikle ayrılık aşamasının öncesini ve bazı genel şeyleri anlatmak istiyorum. Ben üniversiteyi ilk sınavda kazandım ve iyi bir devlet üniversitesine gidiyorum. Fakat bazı şeyler yüzünden o kazanamadı ve bu yıl üçüncü kez girecek sınava. Bunu çok fazla sorun yapıyordu ben ona hiçbir şey demememe rağmen... Aşağılık kompleksi vardı kendisini bana yakıştırmıyordu filan. Ayrılmadan bir gün önce buluşmuştuk her şey çok güzeldi hiçbir soğukluğunu hissetmedim eskisi gibi üstüme çok düşüyordu. Ertesi gün olmuyor deyip ayrıldı hiçbir neden yoktu doğru düzgün. Üzdüm seni hep, seni haketmiyorum dedi... Belli bir neden de yoktu. Gelişmelere geliyorum;
Önce ondan soğuyayım diye sevgilisi var numarası yaptı. Benim whatsappa girdiğim saatleri ve günleri biliyor ve ona göre durumuna bir tarih koyuyordu. Ben bakmadığım zaman kaldırıyordu.
Durup dururken engelliyordu sonra kaldırıyordu genelde bu olay gece oluyordu.Sanırım bana yazmamak,takip etmemek için yapıyordu.
Geçen gün kaldırdı engeli şöyle durumlar yazdı whatsappa 'gurur yok mu gurur?' 'dilim gönlüme,gönlüm dilime dargın' 'nasıl susabiliyorsun?' Sonra ben ona yazdım erasmusu kazandığımı söylemek için gayet güzel konuştuk ve istekli konuşuyordu. Sonra yine birden engelledi. (birkaç güne kaldırır engeli) Saçını mı kestirdin boyattın filan diye de sordu.
Dün whatsapp durumuna şunu yazmış 'hiçbir yüz güzel değil senin yüzünden' Sevgiliyken bu sözü bana söylerdi hep....
Ne diyorsun sence pişman olacak mı?
Not: 1.5 aydır ayrıyız