arkadaslar hiç ummadiginiz anda eski erkek arkadasi dönen var mi??

Ben bu kez pek bi umutsuzum ayrıldıktan sonra mesajlarıma aramalarıma bile cevap vermedi
1 yılın hatrı bu olmamalıydı en azından bir vedayı hakederdik bu şekidle giden bir erkeğinde geri dönceğini sanmıyorum .

Ben bu kez pek bi umutsuzum ayrıldıktan sonra mesajlarıma aramalarıma bile cevap vermedi
1 yılın hatrı bu olmamalıydı en azından bir vedayı hakederdik bu şekidle giden bir erkeğinde geri dönceğini sanmıyorum .

birdaha arama biz hatayı burda yapıyoruz zaten bitti mi ? aa tamam canım keyfin bilir bendede bitti dememiz gerekirken aramalar msjlar adamı boğuyoruz kendini nimet sayıyor geleceği varsada gelmiyor
sen arama bakalım elbet bir gün gelcek senin onun hayatındakı boslugunu görecek ama artık geç diyeceksn

eksten next olmaz bacılar.. uzatmayın derim yol verin gitsin.

ayrılalı daha on iki gün oldu:KK43: acıdan ölücem,yemek yiyemiyorum,uyuyamıyorum.geri dönceğine dair inanç beslemeye bile korkuyorum.o kadar aradım mesaj attım.herkes arama o seni merak eder döner dedi.bir haftadır hıc bısekılde aramadım.gene değişen bişe yok.şöyle 3-4 ay sonra döndü diyenler peki o 3-4 ayda siz hala eskisi gibi olabiliyor musunuz.ben zaman uzadıkca ımkansızlastıgını dusunuyorum.sızce yanılıyor muyum

ayrılalı daha on iki gün oldu:KK43: acıdan ölücem,yemek yiyemiyorum,uyuyamıyorum.geri dönceğine dair inanç beslemeye bile korkuyorum.o kadar aradım mesaj attım.herkes arama o seni merak eder döner dedi.bir haftadır hıc bısekılde aramadım.gene değişen bişe yok.şöyle 3-4 ay sonra döndü diyenler peki o 3-4 ayda siz hala eskisi gibi olabiliyor musunuz.ben zaman uzadıkca ımkansızlastıgını dusunuyorum.sızce yanılıyor muyum

döndü aradan 4 5 sene gectı ve döndü.... ama neye yararkı.. hıc bısey yokmus gıbı hıcbısey olmamıs gıbı seneler sonra benı tekrar araması sorması mesajlar atması facede arkadslık ıstegı gondermesı falan o kadar seneden sonra ne ıse yarar kı ? olan olmus gıden gıtmıs unutulan coktan unutulmus... en komıgıme gıdende ne oldu bılıyomusun ? aramıs benı gecen gun ''kımse benı senın kadar sevıp, senın kadar deger vermedı.. telefonu elıme aldıgımda onlarca aramalarımın oldugunu bı sende gordum'' dıyo !! canım dedım valla sevdıysem de bı zamanlar senı ınan hatırlamıyorum dedım. (halbukı yalan. daha dün gibi hatırlıyorum... onun ıcın yaptıklarımı, ona verdıgım degerı, her namazdan sonra sevabından onada yaz Allahım dıye ettıgım duaları.. agladıgım gunlerı gecelerı.. onu ılk gordugum gunu onunla ılk bulusmamızı.. nasıl unutabılırım kı... mumkun degıl unutmak... unutuluyosun ama asla unutmuyosun... sadece alısıyosun o kadar) sonra dedım kı sence de bırazcık gec kalmadınmı ?

ınan bana canım o aradıgında sen onu ıstemıceksın. acıdan ölüyorm demıssın... bende ölüyodum ama bak sımdıkı dusuncelerıme... uzuldugum agladıgım bosa gecen yıllara yanaarım suan... sende alısacaksın. bak unutacaksın demıyorm ama alısacaksın emın ol... belkıde hayattakı en buyuk pısmanlıgın ne dıye sorsalar sana ılk aklına gelen onun adı olacak bıgun....
bu gunlerı bol bol dua ederek atlatabılırsın... eger bırbırınız ıcın hayırlıysanız Allaah yolunuzu acık etsın, ama eger değilseniz Allahım tez zamanda senın ıcını ferahlatsın ınsallah.. Allah yardımcın olsun ınsallah.

Benim eski sevgilim ben onu reddetmeyeyim korkusuyla bana daha önce sevgilisi olmadığını sadece lisede kısa bir çıkma durumu olduğunu söyledi. Biz sevgili olduktan sonra bir gün yine sordum ve yakın zamanda biri olduğunu söyledi. "Sadece lisede olmuştu demiştin" dedim hatırlamadı "sen kabul et diye öyle demişimdir" dedi. Benim o an güvenim sarsıldı zaten. Sonra bu kız ona mesajlar atmaya aramaya başlamış benim sonradan haberim oldu çünkü yine ben terk ederim onu diye söylemeye korkmuş. Okudum mesajları kız özür dilemiş yalvarmış sen benim ilkimdin falan demiş ama eski sevgilim hiç birine cevap yazmamış. Arayınca da açmıyordu kız için ben kötü hissediyordum artık. Bir daha aradığında arkadaşına açtırmış ve hayatında biri olduğunu, evleneceğini, artık rahatsız etmemesini falan söyletmiş. O da tamam demiş mecbur ve daha da sesi çıkmadı. Ama ben kötü hissettim onun acısı bizden çıkardı illa ki. Benim eski sevgilim de türlü taklalar atıp bir şekilde evliliği aceleye getirmeye çalışınca iyice işkillendim iyice soğudum ve bu iş olmadı. Zaten rüyamda da hep o kızı görüyordum kucağında bebekle falan. Biz ayrıldık, beni bırakırsan ölürüm diyen kişi yüz yüze konuşuruz dememe rağmen o kadar uzattı ki telefonda bitirdik. Son kez buluşamadık bile. Çünkü o kızın ahını aldı sanırım korkusundan aceleye getiriyordu ve en ufak bir şeyde parlıyordu. Sonra bir daha hiç görüşmedik. Üç yıl oldu ayrılalı hatta dört yıl olacak ama hiç geri dönmedi aramadı en ufak bir çabası bile olmadı. Herkes kapıma geleceğinden emindi, ben de kesin gelecek diye bekliyordum gelmesini istemiyordum ama o sözleri söyleyen önümde ağlayan yalvaran adam nasıl hiç çabalamadan kabul etti ayrılığı bilemedim. Üç yıl sonra bir başkasının teklifini kabul ettim ama bu sefer de o bıraktı beni... Yani anlayacağınız bizimkisi bayrak yarışı gibi zincirleme gidiyor böyle. Allah sonumuzu hayretsin.

Bu son sevgilim geri dönecekmiş gibi geliyor ama o kadar kırıldım ki dönse de önemi yok artık. İki ay oldu :KK43: iki aydır benimle konuşmuyor ne halde olduğunu bilmiyorum öyle içim yandı ki öyle merakta kaldım ki... Ben ona hiç bir şey yapmadım ters bir şey demedim, o da bitti falan demedi ama ne yaparsam yapayım konuşmuyor benimle... Anlatmıyor derdini sıkıntısı var biliyorum bir şey oldu hayatında bir yıkım yaşadı ama paylaş benimle diyorum anlatmıyor işte. Ben de artık bıraktım zorlamayı çünkü üstüne gittikçe kendini bir şey sanmaya başladı sanki. İki ay çok uzun. Şimdiye kadar toparlanmış olmalıydı. Bu sessizlik bu uzaklık güvenimi sarstı ve umudu kesmeye başladım...

Ayrılalı bir ay oluyor ama tamamen biteli 2 hafta oluyor. Bu hafta bir kere mesaj attı görmüş beni kızdığı bir şeyi giymiştim. Yakışmış yazdı. Cevap vermedim. Sonra bugün aradı açmadım. Mesaj attı; fotoğrafın bende almak istersen verebilirim yarın diyor. At gitsin dedim. Bu ne şimdi?

ben 20 yasındayım. iki ay once biriyle tanıstım o da 20 yasında. iki ay bize iki yıl gbi geldi sanki yıllarca birbirimizi beklemisiz gbi seviyorduk. yine vaatler ben seni bırakmam sen benim sonumsun vs. bn inanmıyodum emin olma diyodum o bna kzıyodu hep supheyle yaklasıyosun bna guvenmiosun bn seni bırakmam sen cok farklısın diyodu bna. cidden hersey cok hzlı gelisti ona asıktım kaybetme korkum vardı ama bırakmz sanıyodum. her huyumuz hayat görüsümüz aynıydı ikimiz de baskalarından farklıydık yani bir birey olarak felsefik dusuncelere sahip kural tanımaz insanlardık ve birbrmizi cok sevmistik. resmen aynam gbiydi ne desek aynen aynen der anlasırdık. zmnla tartısmalar oldu tabi. kıskanclık tartısmaları vs yada ben mesela onun sakalarını hep kötü yöne ceker ona kızardım. onun iyiligi icin olan seylere kızar yapma der kısıtlardım. bn de onu dinlerdim tabiki. nyse cocukca kavgalar falan ama yine bi soguma olmadı bizde. biraz sessiz kalır sonra birimiz laf acar yine o konuyu tartısır halleder barısırdık. o derdi yaa ayrılamam ki senden falan.. sonra bi tartsma oldu 4 gün yazmadık. bn yazdm ve barıstk. ertesi gün bi saka yaptı ben kötü anladm bi kızdm kızdm büyüttüm filan snra bunun konusmamı yasakladgı bi cocuk vardı bna sarkıyodu. sınav gunlerini sormus bna. bn askıma kızıp cocuga cvp atma ddigi halde attım. bu bi kızdı yazma bana! git o cocukla konus cık! fln whatsapptaydık ama sonra msjlarm iletilmedi neti kapattı galiba. bnde smsten cemkirdim buna bosuna kıskanma sen once kendi lafına bak soyleyip soyleyip saka diyosun! dedim. ertesi gün hatamı anladm. cidden herseyi büyütüyodum. msj attm buna. aradm actı. özr diledm bilmiyorum dedi. msjlar attm cvp atmadı whatsappa da gelmedi. snra memlekete gitcekti tatil icin, arabadaydı bn aradım actı. canın skılmasn ben ararm dedim. arama zaten ddi. istemio musn dedim. istemiom dedi. ii rahatsz etmem dedim kapattm. snra bida ne msj ne arama cvp atmadı. bu arada ayın 10 unda kavga etmstk. 11 inde ozurler diledim aradm sonra iste bir iki gün yalvardm ozur diledim bida olmaz dedim gitme nolur cok aglıom dedim konusalm son kez dedim tmm ayrıl ama bari konusalm dedim.. bundan cok nadir msj geldi. gelen mesajlar ise; ben seni sildim yazma bana ben de yazmicam, daha once konustuk barıstık ne degisti?, malesef cok gec artık, sevmiyorum seni.. bu kadar oldu. sonra ben 2 gün once falan gece msj attm tmm rahatsz etmicem engelliom numaranı hoscakal gbisinden son msjı atim dedim ve sustm. hala whatsapa grmemis orda da baya msjlarm birikti. simdi arkadaslar daha yeni tabiki biz tazeydik ondan silmesi kolay olabilir ama ben onu cok sevdm ve hani o suclu olsa yalvarmam yada sebep olmasa derim baska bri var ama benim kücük hatalarıma dayanamadı gitti belli ki. o yuzden acaba ozre devam mı etsem yoksa seviosa o kücük hataları sorun etmez döner mi beklim mi sizce? her gun her dk konusurduk sevmse bile yoklgmu hissetmez mi ya? memlkete gtti die sattı mı bni? bska bri var desem her an bnle konusurdu. bide genciz bna ne kazık atabilr ki? cok ozledim onu. kızgınım ona. tek soz etmeden nasıl durdu? attıgım msjları okusanız iciniz burkulur illa ki cvp atarsınz yani. o oylece okudu.. bna kıyamayan erkek nasıl aglatarak vedasız gtti? cozulmicek bsi yoktu ortada. blki hala ofkeli ondan boyle. bide o inatcı gitme dedikce totosu kalkıp gitmistir. bn ona uzuncaaa bi son msj attım ve sustm bekliyorum. o mesajı hala okumadı ama. cnku smsten atmadım belki uzunca bi sure sonra ugrayacagı bi yerden attım :KK43:

Yok arkadas ben rastlamadim boylesine...kendinizden pay bicin..siz ayrildiginiz birine doner misinizki onlar donsun?tabi donen donuyo ama bu yasanmisliklarada bagli tabi..

Ben bana açık kapı bırakan eski sevgililere döndüm. Kim olsa döner herhalde.
Sevdiğinden değil tabii, canı sıkıldığından. :KK66:
Bazen eskiler özlenebilir de gerçi ama aşk olmaz. Olursa çok şaşarım.

Son düzenleme:
Benimde 5 aylik bi ilişkim vardi köpek beni kaldırdı seviyorum dedi hep yalandi aldattı beni okadar gurursz hallere dustm ki rezil ettim kendimi hergün gittim yalvardm agladm yok dedi sebepleride çok saçmaydi şimdi benim aldigm carsaflarda baskasiyla yatiyo köpek her gece dua ediyorum allhm nolur geri donsun bi kezde ben yok defol istemiyorum seni pislik diyim başka bişey istemiyirum falcilara gidiyorum tabiki donucekler diyorum ama biliyorum ölse donmez :KK43:(

Benimde 5 aylik bi ilişkim vardi köpek beni kaldırdı seviyorum dedi hep yalandi aldattı beni okadar gurursz hallere dustm ki rezil ettim kendimi hergün gittim yalvardm agladm yok dedi sebepleride çok saçmaydi şimdi benim aldigm carsaflarda baskasiyla yatiyo köpek her gece dua ediyorum allhm nolur geri donsun bi kezde ben yok defol istemiyorum seni pislik diyim başka bişey istemiyirum falcilara gidiyorum tabiki donucekler diyorum ama biliyorum ölse donmez :KK43:(

döndü aradan 4 5 sene gectı ve döndü.... ama neye yararkı.. hıc bısey yokmus gıbı hıcbısey olmamıs gıbı seneler sonra benı tekrar araması sorması mesajlar atması facede arkadslık ıstegı gondermesı falan o kadar seneden sonra ne ıse yarar kı ? olan olmus gıden gıtmıs unutulan coktan unutulmus... en komıgıme gıdende ne oldu bılıyomusun ? aramıs benı gecen gun ''kımse benı senın kadar sevıp, senın kadar deger vermedı.. telefonu elıme aldıgımda onlarca aramalarımın oldugunu bı sende gordum'' dıyo !! canım dedım valla sevdıysem de bı zamanlar senı ınan hatırlamıyorum dedım. (halbukı yalan. daha dün gibi hatırlıyorum... onun ıcın yaptıklarımı, ona verdıgım degerı, her namazdan sonra sevabından onada yaz Allahım dıye ettıgım duaları.. agladıgım gunlerı gecelerı.. onu ılk gordugum gunu onunla ılk bulusmamızı.. nasıl unutabılırım kı... mumkun degıl unutmak... unutuluyosun ama asla unutmuyosun... sadece alısıyosun o kadar) sonra dedım kı sence de bırazcık gec kalmadınmı ?

ınan bana canım o aradıgında sen onu ıstemıceksın. acıdan ölüyorm demıssın... bende ölüyodum ama bak sımdıkı dusuncelerıme... uzuldugum agladıgım bosa gecen yıllara yanaarım suan... sende alısacaksın. bak unutacaksın demıyorm ama alısacaksın emın ol... belkıde hayattakı en buyuk pısmanlıgın ne dıye sorsalar sana ılk aklına gelen onun adı olacak bıgun....
bu gunlerı bol bol dua ederek atlatabılırsın... eger bırbırınız ıcın hayırlıysanız Allaah yolunuzu acık etsın, ama eger değilseniz Allahım tez zamanda senın ıcını ferahlatsın ınsallah.. Allah yardımcın olsun ınsallah.

ben yazınızı okudum ve şunu sormak istedim, bu 4 5 yılda hiç iletişim kurdunuz mu? yani birbirinizden zaman zaman da olsa haber aldınız mı yoksa hiçbir şekilde görüşmediniz mi?

allahım bir gün buraya o ciğersiz için yazmayı nasip et bana ne olur. özlemden ciğerleri sızlayarak aradığı günü görmeyi nasip eyle bana yarabbim. sen çok büyüksün allahım. amin.

03.04.2014

ben yazınızı okudum ve şunu sormak istedim, bu 4 5 yılda hiç iletişim kurdunuz mu? yani birbirinizden zaman zaman da olsa haber aldınız mı yoksa hiçbir şekilde görüşmediniz mi?

benım bırebır ıletısımım olmadı ama ortak arkadaslarımız vardı. yanı bırbırımızın haberı ıster ıstemez gıdıyodu bırbırımıze. o ortak arkadasların yanındayken konusmak ıstemıstı bıkeresınde telefonu zorla almıstı arkadasın elınden, ben baya agır konusmustum o zaman ona. ıletısım denırse tek bu olay olmustu :) o olaydan bırazcık zaman gectıkten sonrada yukarıda yazdıklarım olmustu...

ama ınan gozumde zeerre kadar degerı yok :) ve suan platonık takıldıgım baska bırısı varr :) gercı son bı haftadır platonık degıl :KK70:

hayatın kıme ne getırecegını kımse bılemez. anladıgım kadarıyla sende baya bı acı cekıyosun. ALLAH ferahlatsın ınsallah yuregını... zor durum ama alısırsın dıyenlere sinir oldugunuda tahmın edebılıyorm. ama ınan bana unutursun zamanla...

benım bırebır ıletısımım olmadı ama ortak arkadaslarımız vardı. yanı bırbırımızın haberı ıster ıstemez gıdıyodu bırbırımıze. o ortak arkadasların yanındayken konusmak ıstemıstı bıkeresınde telefonu zorla almıstı arkadasın elınden, ben baya agır konusmustum o zaman ona. ıletısım denırse tek bu olay olmustu :) o olaydan bırazcık zaman gectıkten sonrada yukarıda yazdıklarım olmustu...

ama ınan gozumde zeerre kadar degerı yok :) ve suan platonık takıldıgım baska bırısı varr :) gercı son bı haftadır platonık degıl :KK70:

hayatın kıme ne getırecegını kımse bılemez. anladıgım kadarıyla sende baya bı acı cekıyosun. ALLAH ferahlatsın ınsallah yuregını... zor durum ama alısırsın dıyenlere sinir oldugunuda tahmın edebılıyorm. ama ınan bana unutursun zamanla...

teşekkür ederim..biraz zor bir süreçten geçiyorum şu günlerde. bilmiyorum şuan tek isteğim araması. tek bir telefon.

20 gün sonra gecenin ikisinde tatlı rüyalar diye mesaj attı,sabah bende soru işareti yolladım.günaydın yazmış bende bana neden mesaj atıp duruyorsun dedim buda üzgünüm yazmış bende vicdan yapcak bişe yok rahat ol dedim oda rahatım sen olmadığın için üzgünüm yazdı..bende dersteyim dedim kolay gelsin dedi mesajlaşma böyle bitti.ertesi gün mesaj attım ne demek istediğini anlamadım diye.sonra konuştuk ben buna gecenin ikisinde bana mesaj atma hakkını kendinde nasıl buluyorsun dedim,beni uzakta olduğumuz için terkettin ,bir doluda laf saydın ne değişti aklımı neden karıştırmaya çalışıyorsun dedim buda ben öyle laflar etmedim demesinmi..dellendim bende alhezemiaer hastasımısın ne dediğini bilmeyen dengesizlerle uğraşamam dedim.sorumluluk almadan gene istediğinimi yapacaksın dedim bi yandanda gülüyor dalgamı geçiyosun sen benle dedim suratına kapattım
mesaj yazmış sana gülmedim arkadaşlara gülüyordum diye cevap vermedim sonra şöyle yazmış:seni özlediğim için mesaj atmıştım belkide hataydı neyse seni daha fazla rahatsız etmeyim diye
bende özlediğine memnun oldum yazdım,dalga geçtim aslında
ben özledim falan demedim.bunlar dün oldu daha sesi çıkmadı
ne yapmalıyım

X