- 23 Aralık 2011
- 23
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bu kez pek bi umutsuzum ayrıldıktan sonra mesajlarıma aramalarıma bile cevap vermedi
1 yılın hatrı bu olmamalıydı en azından bir vedayı hakederdik bu şekidle giden bir erkeğinde geri dönceğini sanmıyorum .
ayrılalı daha on iki gün oldu acıdan ölücem,yemek yiyemiyorum,uyuyamıyorum.geri dönceğine dair inanç beslemeye bile korkuyorum.o kadar aradım mesaj attım.herkes arama o seni merak eder döner dedi.bir haftadır hıc bısekılde aramadım.gene değişen bişe yok.şöyle 3-4 ay sonra döndü diyenler peki o 3-4 ayda siz hala eskisi gibi olabiliyor musunuz.ben zaman uzadıkca ımkansızlastıgını dusunuyorum.sızce yanılıyor muyum
döndü aradan 4 5 sene gectı ve döndü.... ama neye yararkı.. hıc bısey yokmus gıbı hıcbısey olmamıs gıbı seneler sonra benı tekrar araması sorması mesajlar atması facede arkadslık ıstegı gondermesı falan o kadar seneden sonra ne ıse yarar kı ? olan olmus gıden gıtmıs unutulan coktan unutulmus... en komıgıme gıdende ne oldu bılıyomusun ? aramıs benı gecen gun ''kımse benı senın kadar sevıp, senın kadar deger vermedı.. telefonu elıme aldıgımda onlarca aramalarımın oldugunu bı sende gordum'' dıyo !! canım dedım valla sevdıysem de bı zamanlar senı ınan hatırlamıyorum dedım. (halbukı yalan. daha dün gibi hatırlıyorum... onun ıcın yaptıklarımı, ona verdıgım degerı, her namazdan sonra sevabından onada yaz Allahım dıye ettıgım duaları.. agladıgım gunlerı gecelerı.. onu ılk gordugum gunu onunla ılk bulusmamızı.. nasıl unutabılırım kı... mumkun degıl unutmak... unutuluyosun ama asla unutmuyosun... sadece alısıyosun o kadar) sonra dedım kı sence de bırazcık gec kalmadınmı ?
ınan bana canım o aradıgında sen onu ıstemıceksın. acıdan ölüyorm demıssın... bende ölüyodum ama bak sımdıkı dusuncelerıme... uzuldugum agladıgım bosa gecen yıllara yanaarım suan... sende alısacaksın. bak unutacaksın demıyorm ama alısacaksın emın ol... belkıde hayattakı en buyuk pısmanlıgın ne dıye sorsalar sana ılk aklına gelen onun adı olacak bıgun....
bu gunlerı bol bol dua ederek atlatabılırsın... eger bırbırınız ıcın hayırlıysanız Allaah yolunuzu acık etsın, ama eger değilseniz Allahım tez zamanda senın ıcını ferahlatsın ınsallah.. Allah yardımcın olsun ınsallah.
ben yazınızı okudum ve şunu sormak istedim, bu 4 5 yılda hiç iletişim kurdunuz mu? yani birbirinizden zaman zaman da olsa haber aldınız mı yoksa hiçbir şekilde görüşmediniz mi?
benım bırebır ıletısımım olmadı ama ortak arkadaslarımız vardı. yanı bırbırımızın haberı ıster ıstemez gıdıyodu bırbırımıze. o ortak arkadasların yanındayken konusmak ıstemıstı bıkeresınde telefonu zorla almıstı arkadasın elınden, ben baya agır konusmustum o zaman ona. ıletısım denırse tek bu olay olmustu :) o olaydan bırazcık zaman gectıkten sonrada yukarıda yazdıklarım olmustu...
ama ınan gozumde zeerre kadar degerı yok :) ve suan platonık takıldıgım baska bırısı varr :) gercı son bı haftadır platonık degıl
hayatın kıme ne getırecegını kımse bılemez. anladıgım kadarıyla sende baya bı acı cekıyosun. ALLAH ferahlatsın ınsallah yuregını... zor durum ama alısırsın dıyenlere sinir oldugunuda tahmın edebılıyorm. ama ınan bana unutursun zamanla...
teşekkür ederim..biraz zor bir süreçten geçiyorum şu günlerde. bilmiyorum şuan tek isteğim araması. tek bir telefon.
nasıl bısey yasadınız bılmıyorum ama dedıgım gıbı ALlah yardımcın olsun...