- 3 Haziran 2012
- 620
- 1
Resmen başka biriyleymiş. Beni sildiği facebook adresinde resmini gördüm kız arkadaşını öperken ve bana bittiğini söyleme zahmetini bile göstermedi. Hep işlerim yoğun hiç vaktim yok deyip oyaladı. Dün konuştum mesajlar çektim neden dedim hep cevabı saçma sapandı tehdit ettim bunu yanına bırakmam deyince aradı sen birşey yaparsan bende aynen karşılık veririm vs vs diyerek çirkinleşti. Yani hiç sevmemiş olması yaktı canımı. Hiç umursamamış bana değer vermeyen bu adam şimdi bir başkasıyla. Geri döner mi diyorum hani birlikte olmak için değil sadece yaptıklarından pişman olduğunu görmek için. Belki bu isteğim çok klasik ama ancak yaşayan bilir bu durumu. Cidden aklım karışık, içime bir dert gibi oturdu. Bugün dayanamadım gene mesaj çektim, aradım karşılık yok tabi. Sadece neden sorusuna cevap istedim ama belli ki onunda cevabı yok. Hayırlısı diyorum herşeyin. Eden bulur benimde demek ki hatalarım olmuş.
canım öncelikle allah sabır versin.Seni çok iyi anlıyorum diyemem yaşadıklarını yaşamadım elbette yaşayan bilir.Benim tek diyebileceğim öncelikle bittiğinin farkına var buna kendini inandir.Dua et bol bol.. Zaman geçtikçe o yaranın eskisi gibi acımadığını fark edeceksin.Birgün mutlaka yaptıklarının yanlış olduğunu anlayacaktır.Sabır sabır sabır diliyorum..