- 3 Haziran 2012
- 620
- 1
nası görüştünüz cnm? seninki uzaktaydı dimi ? nası geri döndü merak ettim
Harbiden ya aradan ne kadar zaman geçmiş oha dönmüş valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok isterdim dönmesini
1 buçuk aydır ayrıyız
İNŞALLAH döner
Mutlaka soğumanın bir nedeni vardır :26:Bunu yazmışım o zamanlar hay salak kafam. 2.5 yıl sonra görüştük.
Ben acayip soğudum ve terk ettim kendisini. O ise bana deli divane oldu hahahayy.
Yaklaşık 4 ay önce bıraktım çocuğu.
Benim de ayrılalı 1.5 yıl oldu arada aradı filan ama şimdi ses seda yok Döner mi acaba, dönse ben ona döner miyim ki
Mutlaka soğumanın bir nedeni vardır :26:
Evet çok tipsizdi o yüzden acayip soğudum. Eskiden onu gördüğümdeki gibi değildi artık.
Yani onu hiç sevmemişim bile. Çok yüzeysel bakmışım. Tipinden etkilenip aşık olduğumu sanmışım sadece. Bana karşı çok iyiydi oysa. O konuda hiçbir sıkıntı yoktu.
Saçma salak bir tecrübe oldu benim için.
Ve ne kadar kararlı ve kendimden sandığımdan da çok emin bir insan olduğumu görebildim.
Evet çok tipsizdi o yüzden acayip soğudum. Eskiden onu gördüğümdeki gibi değildi artık.
Yani onu hiç sevmemişim bile. Çok yüzeysel bakmışım. Tipinden etkilenip aşık olduğumu sanmışım sadece. Bana karşı çok iyiydi oysa. O konuda hiçbir sıkıntı yoktu.
Saçma salak bir tecrübe oldu benim için.
Ve ne kadar kararlı ve kendimden sandığımdan da çok emin bir insan olduğumu görebildim.
Ben onunla görüştüm. Onda tık yoktu.
Dedim ki kendi kendime "bak kızım bu adam sana vurulacak ve arkandan ağlayacak."
Bu şekilde yola çıktım ve ısrarla görüşmek istedim. Yüzsüzlüğün dibine vurdum. Ama neden ? Ezik biri olduğum için değil asla.
Çünkü kendi kendime söylediğim o cümlenin gerçek olacağından %100 emindim.
Önce ısrar ettim ama buluşunca yine aynı mesafeli ve nasıl davranması gerektiğini bilen, başı dik Tryamour oldum.
Sonra da ben onu sevemedim ve bitirdim. Hem aşık oldu bana, hem de arkamdan ağladı.
Ben üzülmeyi değil üzmeyi tercih ederim her zaman.
Sonuç olarak artık ben, hayatında bir kez bile aşık olamamış bir insan olarak kaldım öyle.
Allah herkese tipinden soğumayı nasip etsin
ilginçmişş baya. bişeye inanınca oluyo heralde bi şekilde :))
tebrik ediorum cnm süper yapmışın valla. çok iyi olmuş ona da ohhh
Bilmiyorum herkes için aynı durum geçerli mi.Ukalalık yaptığım yok ama terkeden de terkettiğim de tüm eski erkek arkadaşlarım geri dönmek istedi.Bu erkeklerin huyu diye düşünüyorum çünkü içlerinde bir istisna bile olmadı.Bunalımda boşlukta kaldıkça eskilerine dönmeye çalışıyorlar.O yüzden ayrılıklardan korkmam erkek milleti ne olursa olsun bir gün geri dönüş yapıyorlar.Çevremdeki kız arkadaşlarım için de durum öyle hiç dönmez dediğimiz kaç erkek geri döndü.Doğalarında var bence
Bu iyi bir şey mi anlayamadım. Hayal kırıklığı oldu benim için. Kimseye aşık olamıyorum zaten. :/ Hayatımda uğraş verdiğim tek erkeğe de adam gibi aşık olmayı beceremeyip hemen uzaklaştım. Gerçi belki severim diye bekledim birkaç hafta ama olmadı bir türlü. :s
İyi bir şey bence, ben her türlü soğumak istediğim için bana güzel geldi tabi senin açından kötü olmuş canım.Ben de kimseye aşık olamıyorum ya sorma
peki dönmesi için özel bi taktik filan yaptın mı cnm?
iletişim halindemiydiniz mesela konuşuomuydun? yoksa görmezlikten mi geliodun
İyi bir şey bence, ben her türlü soğumak istediğim için bana güzel geldi tabi senin açından kötü olmuş canım.Ben de kimseye aşık olamıyorum ya sorma
Ama sen aklında eski sevgilin olduğu için kimseye aşık olamıyorsun anladığım kadarıyla.
Ben toptan aşık olamıyorum. Aşık olduğumu sandığım insana da aşık olmadığımı anlayınca üzüldüm doğal olarak.
Sevememek de kötü bir şey.
Sen yine daha iyi durumdasın. Birine cidden aşık olmuşsun işte.
Evet canım benimki farklı sanırım ben aslında erkeklere güvenemediğim için aşık da olamıyorum kendimi geri çekiyorum.Seninki bayağı farklı bi durum ama kısmet bu işler elbet birgün aşık olursun
Her erkek aynı değildir. Güvensizliğini yenmeye çalış ki yepyeni kapılar açılsın sana. :)
İnşallah canım. Ben de çok ama çok istiyorum aşık olmayı. =QUOTE]
inşallah hepimiz çok mutlu oluruz canım.Yaşanan sıkıntılar iyiye işarettir aslında, tabi beklemeyi bilene