- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 33
- Konu Sahibi ececansuece
-
Sabırsızlıkla bekliyorum
Şşşttt dur bakalım.. Konunun sonunda söyleyecekmiş derdini.. İzle ve gör, sonunu bekle dostum!
nedir bunun bu kadar önem derecesibende faydanlanmak için yazdım gercekten
Halama
Yok dedim ya yüzüm hariç.. ama konuşmanız, tavirlarimiz bile aynıdır..etrafındakilerde aynı halansın diyomu
Yeterince bekledik final için zaten söyle de kurtul bence[/
benim gibi olan varmı merak ediyorum bu doğal bir durummu diyeGerçek olma ihtimalini varsayarak cevap veriyorum.
Türkçe yazıyorum...
Derdini anlat..
Soru sorma...
Anlat...
Eğer anlatmazsan KiB butonuna basıcam ve uyarı alacak veya banlanacaksın.
Böyle olsun istemem.
aynı halansın diyolarmıydıHalama
Evetaynı halansın diyolarmıydı
Bak burada biz bizeyiz anlat derdini derdini anlatmayan derman bulamaz klişesini söyletme bana[
benim gibi olan varmı merak ediyorum bu doğal bir durummu diyehadi ece beliyoruz ama
eh soruna cvp buldun biz de bulduk merakmış sadece dağılabilirizbenim gibi olan varmı merak ediyorum bu doğal bir durummu diye
fiziksel olarak dimi ?
oyy takmış fiziksel benzerliğefiziksel olarak dimi ?
Hadi garı yetti garı hadi gari anlattt..
CNM ÖNEMLİ AMA CEVAPLASANoyy takmış fiziksel benzerliğe
Cik tıpa tıp benzetmiyorlar..ay catlicimmm tıpa tıp olması için klon olması lazım.. çıkar su baklayi agzindan, yoksa dalga geçtiğini dusunecegim..CNM ÖNEMLİ AMA CEVAPLASAN
dengesizin biri böyle söyledi işte bende size soruyorumCik tıpa tıp benzetmiyorlar..ay catlicimmm tıpa tıp olması için klon olması lazım.. çıkar su baklayi agzindan, yoksa dalga geçtiğini dusunecegim..
bu doğal bir olaymı bu kelimeyle benzetilmek merak ediyorum iştedengesizin biri böyle söyledi işte bende size soruyorum
CNM ÖNEMLİ AMA CEVAPLASAN
ben anladım sen seni benzettikleri kişiden hazzetmiyorsun ve seni o kişiye benzetiyor olmaları seni rahatsız ediyor doğrumu tahminim ?dengesizin biri böyle söyledi işte bende size soruyorum
bende öyle düşünüyorum o yüzden takip etmeyeceğim konuyu kızlar bence siz de etmeyinİki saattir konuyu takip ediyorum. O kadar ısrara rağmen konu bir gıdım ilerlememis. Herkes ailesinden birine çok benzer. Bu da çok normal. Herkes evet diyor. Sen hala dalga geçer gibi yazıyorsun. Ben artık bunun trol olduğunu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?