• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar hiç akrabalarınıza abartı şekilde benzetildiniz mi aynı tıpa tıp kelimeleri ile ?

İki saattir konuyu takip ediyorum. O kadar ısrara rağmen konu bir gıdım ilerlememis. Herkes ailesinden birine çok benzer. Bu da çok normal. Herkes evet diyor. Sen hala dalga geçer gibi yazıyorsun. Ben artık bunun trol olduğunu düşünüyorum.
yemin ederim trol degil

çevrende aynı kelimesini kullanıyorlarmıydı benim için gerçekten önemli
Şaka mısın, alıntı yapıp durma hâlâ aynı cümlelerle..
Senin yüzünden banlanmaya niyetim yok, yoksa ağzımı açacam yani..
Kusura bakma ama biraz zekası olan insan anlar ne yapması gerektiğini. Ben dahil kaç kişi dil döktü. Sen hâlâ dalga geçer gibi kısa kısa aynı cümlelerle cevap veriyorsun.
Anlamadığından değil düpedüz kasten yapıyosun ve cidden sinir bozucusun.

Ne derdin varsa umrumda değil.Haketmiş bile olabilirsin bu kafa ile..
Alıntı yapma benim yorumlarımı..
Uğraşamıcam artık. Burda tanımasak da birbirimize fikir veriyor, zaman ayırıyoruz. Sen bunu suistimal ediyorsun..
İşine bak lütfen...............

Şaka mısın, alıntı yapıp durma hâlâ aynı cümlelerle..
Senin yüzünden banlanmaya niyetim yok, yoksa ağzımı açacam yani..
Kusura bakma ama biraz zekası olan insan anlar ne yapması gerektiğini. Ben dahil kaç kişi dil döktü. Sen hâlâ dalga geçer gibi kısa kısa aynı cümlelerle cevap veriyorsun.
Anlamadığından değil düpedüz kasten yapıyosun ve cidden sinir bozucusun.

Ne derdin varsa umrumda değil.Haketmiş bile olabilirsin bu kafa ile..
Alıntı yapma benim yorumlarımı..
Uğraşamıcam artık. Burda tanımasak da birbirimize fikir veriyor, zaman ayırıyoruz. Sen bunu suistimal ediyorsun..
İşine bak lütfen...............
derdimi bilmeden böyle tepkinizi anlamadım ben Allah biliyor baska birşey demiyorum yorum yapacaklarıda engellediniz ben sadece merak ettiğim benim için önemli soruları soruları sordum gercekten hakkıma giriyosun

derdimi bilmeden böyle tepkinizi anlamadım ben Allah biliyor baska birşey demiyorum yorum yapacaklarıda engellediniz ben sadece merak ettiğim benim için önemli soruları soruları sordum gercekten hakkıma giriyosun
Engelledim mi.. Af buyur o halde..
Kim ne istiyosa yorum yapsın bakalım... Ben de merak ettim nasıl yorumlar gelecek...

Hadi canım hadi, selametle

En cok babama benzetirler aileler. Ama disariya cikinca herkes birisine bennzetiyor. Hatta gecen gun bi teyze torunum sen mi geldin dedi bana. Teyze ne torunu ben seni tanimiyorum dedim. Kizim k bkma seni torunuma benzettim o kadar benziyorsun ki dedi. Ayrica her ortamda yasiyorum bunu. Herkes beni birisne benzetiyor. Nurgul yesilcaya bile benzeten oldu ama alakam yok :)

yemin ediyorum trol degil kızlar noluyo size birsey öğrenmeye calısıyorum niye abarttınız
Merhaba,
lütfen sorununuz neyse kişisel bilgiler vermeden, kendinizi deşifre etmeden yazınız ki yardımcı olsunlar.
Bu şekilde ilerlemiyor konunuz, konu sizin için neden önemli, olay kabataslak nedir yazmasanız cevap bulamazsınız.

Back
X