• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar hiç akrabalarınıza abartı şekilde benzetildiniz mi aynı tıpa tıp kelimeleri ile ?

yani aynı teyzensin diyolarmıydı diyen oldumu bunu merak ediyorum
Evet aynen öyle diyorlardı birebir tıpatıp yahu akrabasına ilk benzetilen sen değilsin neden buna ilkkez sen şahit olmuş gibi davranıyorsun kız halaya oğlan dayıya çeker diye bir söz var ve benim oğlumda tıpa tıp dayısına benziyor bunda garip bir durum yok yani

Evet aynen öyle diyorlardı birebir tıpatıp yahu akrabasına ilk benzetilen sen değilsin neden buna ilkkez sen şahit olmuş gibi davranıyorsun kız halaya oğlan dayıya çeker diye bir söz var ve benim oğlumda tıpa tıp dayısına benziyor bunda garip bir durum yok yani
oglunuz kaç yaşında peki kızmazsanız

bilmediğiniz şeyler var ben sadece doğruları duymak istedim sakin ol
Bilmediğim şeyler olduğu kesin, onu soruyorum zaten ben de.
İnsanlar benzetilir, bu anormal değil.
Sen bunu bu kadar kafaya taktıysan bir hikayen var demektir.Burda da konu açtıysan anlatmalısın.
Soru cevap yapamazsın.
Konu bdv den taşınmış olsa da senin belliki bir sorunun var ki, oraya açtın..
Cevap yazmıcam bir daha...
Kolay gelsin çevrendekilere....

Bilmediğim şeyler olduğu kesin, onu soruyorum zaten ben de.
İnsanlar benzetilir, bu anormal değil.
Sen bunu bu kadar kafaya taktıysan bir hikayen var demektir.Burda da konu açtıysan anlatmalısın.
Soru cevap yapamazsın.
Konu bdv den taşınmış olsa da senin belliki bir sorunun var ki, oraya açtın..
Cevap yazmıcam bir daha...
Kolay gelsin çevrendekilere....
bana niye bu tepki anlamadımki en sonunda derdimi söylicektim zaten

Bak burada biz bizeyiz anlat derdini derdini anlatmayan derman bulamaz klişesini söyletme bana

Back
X