- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 33
- Konu Sahibi ececansuece
Yapacak bir şey var mı? Allah öyle yaratmış de geç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapacak bir şey var mı? Allah öyle yaratmış de geç
yani aynı teyzensin diyolarmıydı diyen oldumu bunu merak ediyorumFiziksel olarak değil de yüzüne benzetirler yüzümü diyelim fiziksel olarak vurgu yapan olmadı hiç hep yüz benzerliğini dile getirirler
kimeEvet oldu.
etrafındakilerde aynı halansın diyomuBen yüzüm hariç aynı halama benziyorum..onun vücudunu klonlayip bana nakletmisler sanki..ama niye sordun ki..
Oldu.. Tamam mı?yani aynı teyzensin diyolarmıydı diyen oldumu bunu merak ediyorum
bilmediğiniz şeyler var ben sadece doğruları duymak istedim sakin olOldu.. Tamam mı?
Giderdin mi merakını?
Ya açık açık yaz ya da sus arkadaşım, sinirini bozma insanların. Ayar oldum şurda yahu, nedir yani iki kelime yazmak bu kadar zor mu
Evet aynen öyle diyorlardı birebir tıpatıp yahu akrabasına ilk benzetilen sen değilsin neden buna ilkkez sen şahit olmuş gibi davranıyorsun kız halaya oğlan dayıya çeker diye bir söz var ve benim oğlumda tıpa tıp dayısına benziyor bunda garip bir durum yok yaniyani aynı teyzensin diyolarmıydı diyen oldumu bunu merak ediyorum
oglunuz kaç yaşında peki kızmazsanızEvet aynen öyle diyorlardı birebir tıpatıp yahu akrabasına ilk benzetilen sen değilsin neden buna ilkkez sen şahit olmuş gibi davranıyorsun kız halaya oğlan dayıya çeker diye bir söz var ve benim oğlumda tıpa tıp dayısına benziyor bunda garip bir durum yok yani
demek ki devlet sırrı b kadar yazmadığınıza görebilmediğiniz şeyler var ben sadece doğruları duymak istedim sakin ol
Bilmediğim şeyler olduğu kesin, onu soruyorum zaten ben de.bilmediğiniz şeyler var ben sadece doğruları duymak istedim sakin ol
bana niye bu tepki anlamadımki en sonunda derdimi söylicektim zatenBilmediğim şeyler olduğu kesin, onu soruyorum zaten ben de.
İnsanlar benzetilir, bu anormal değil.
Sen bunu bu kadar kafaya taktıysan bir hikayen var demektir.Burda da konu açtıysan anlatmalısın.
Soru cevap yapamazsın.
Konu bdv den taşınmış olsa da senin belliki bir sorunun var ki, oraya açtın..
Cevap yazmıcam bir daha...
Kolay gelsin çevrendekilere....
bende faydanlanmak için yazdım gercektendemek ki devlet sırrı b kadar yazmadığınıza göre
burası güzel ve faydalı şeyler öğrenilen gerçekten dertleşilen bir site
meşgul etmeyin![]()
Hayırdır teyzem olma ihtimalin mi var ?oglunuz kaç yaşında peki kızmazsanız
Yeterince bekledik final için zaten söyle de kurtul bencebana niye bu tepki anlamadımki en sonunda derdimi söylicektim zaten
Hayırdır teyzem olma ihtimalin mi var ?
kurban olayım bir dogru cevaplasanız sorduklarımı gercekten iyi degilimHayırdır teyzem olma ihtimalin mi var ?
gercekten iyi degilim
Şşşttt dur bakalım.. Konunun sonunda söyleyecekmiş derdini.. İzle ve gör, sonunu bekle dostum!
Ya sabır kuzum sen bir dökülsen gerisi çorap söküğü gibi gelecektekurban olayım bir dogru cevaplasanız sorduklarımı gercekten iyi degilim
Gerçek olma ihtimalini varsayarak cevap veriyorum.gercekten iyi degilim