• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Çocuk Odası Dekorasyonu Arkadaşlar hangi çocuk odası daha iyi.....

tamam odamıza karar verelim iletişime geçerim.
Oğlumun adı ANIL.
Arabalı bi modelde bi iki seçenek sunabilirsiniz bana....

Canım mesajını aldım ama benim mesaj sayım yeterli değilmiş, özel gönderemiyorum maalesef:)

Ayser ile&cicibici isler: İletişim
Burada iletiim adresim var, bana oradan yazar mısın lütfen, ya da mail adresini gönder özelden ben sana yazayım..:)

ALBNA MOBLYA - ONLINE KATALOG
Kızlar burdaki NİL genç odası ve kırmızı arabalı yatak olacak nasıl sizce...

Güzel olur bence. Sadece bir şeye takıldım, dolabın kapağında ayna mı var? Eğer ayna varsa, dolabın konumunu Anıl'ın hızla koşup (Allah korusun) aynaya çarpması ihtimalini düşünerek belirlemekte yarar var (Ben küçükken başarmıştım böyle bir şeyi, onun için pimpirikliyim bu konularda).

Güzel olur bence. Sadece bir şeye takıldım, dolabın kapağında ayna mı var? Eğer ayna varsa, dolabın konumunu Anıl'ın hızla koşup (Allah korusun) aynaya çarpması ihtimalini düşünerek belirlemekte yarar var (Ben küçükken başarmıştım böyle bir şeyi, onun için pimpirikliyim bu konularda).

evet, ayna varsa kapakta bence de birdaha düşünmeli, kızlar için bir oyun aracı bile olabilir belki ama, erkek çocuklarda durulana kadar sakıncalı olabilir, benim de hatıralarımda benzer birşey var kardeşlerimden :))

Aaaa ben bunu hiç düşünmedim desem. Akıl edemedim. Bi tarafı aynaymış. Perdelerde bile ip var diye stor yaptırmayan ben bunu nasıl atladım kiii. Sipariş verdik üstelik. Parasınıda verdik sayılır. Neyapsak ki....

Son düzenleme:
Aaaa ben bunu hiç düşünmedim desem. Akıl edemedim. Bi tarafı aynaymış. Perdelerde bile ip var diye stor yaptırmayan ben bunu nasıl atladım kiii. Sipariş verdik üstelik. Parasınıda verdik sayılır. Neyapsak ki....

Kendi üretimleriyse belki aynasız yapmalarını isteyebilirsiniz. Bu olamıyorsa o aynalı bölümün önünde fazla boşluk bırakmamaya çalışın. Ya da iptidai bir çözüm ama, belli bir yüksekliğe kadar sünger koyup üstünü yapışkan folyo ile kapatabilirsiniz belki.

Kendi üretimleriyse belki aynasız yapmalarını isteyebilirsiniz. Bu olamıyorsa o aynalı bölümün önünde fazla boşluk bırakmamaya çalışın. Ya da iptidai bir çözüm ama, belli bir yüksekliğe kadar sünger koyup üstünü yapışkan folyo ile kapatabilirsiniz belki.

Yorumların için teşekkür ederim. Elimden geleni yapacağım...

Back
X