Arkadaşlar hamileyken canınız neler çekti

Erkek olacak, ilk 4 ay tatlıdan tiksindim. Bulantım hiç olmamasına rağmen çikolata kokusuna öğürüyordum. Nutella kavanozunu bitiren ben😂
5 aydan sonra normale döndüm tatlı yiyorum artık canımda çekiyor. Hiç ekşici turşucu olmadım gebeliğin başı hariç.
Genelde erkek bebek deyince tatlici olursun derler hadi gelde inan değişiyor iste kimine göre 💐😊

Genelde erkek bebek deyince tatlici olursun derler hadi gelde inan değişiyor iste kimine göre 💐😊
Aynen , doktor erkek diyince bizimkiler inanmadı turşu çekiyor canın tatlıdan tiksiniyor kesin kızdır bak gör dediler😂 yok %100 erkek şimdide turşu istemiyor canım tatlıya döndüm🤭 aşerdiklerim de kumpir, hamburger, köfte felandı. Hiç zor bişey aşermedim 😂

Aynen , doktor erkek diyince bizimkiler inanmadı turşu çekiyor canın tatlıdan tiksiniyor kesin kızdır bak gör dediler😂 yok %100 erkek şimdide turşu istemiyor canım tatlıya döndüm🤭 aşerdiklerim de kumpir, hamburger, köfte felandı. Hiç zor bişey aşermedim 😂
Seninki tam tersi olmuş 😂

Ilk oglumda kuru kayisi cok isterdi canim.

Simdi belli bir sey yok sadece 1 kere kandil simidi istedim, nerden aklima dustu bilmem.

Limonlu dondurma ve kırmızı erik 😍

İlk oğlumda canım salçalı spagetti isterdi. Gecenin bir yarısı mutfağın altını üstüne getirmiştim bir keresinde makarna için. Hayatımda hiç öyle iştahla makarna yememistim. Şimdiki oglusta da baklava ki normalde öyle aram yoktur. Masterchef izliyorduk. Yine gece yarısı ben kivranirken kapı çaldı. Eşim gizli gizli sipariş vermiş 🤭

Benimki erkek ilk haftalar bol ekşili çiğ köfte, mercimek köftesi, kısır, yanına poğaça börek, pizza. Bu tarz hamur işi çekti daha çok. Şimdi midemi kaynatıyor yiyemiyorum ☹️

X