- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.436
- 40
- Konu Sahibi nida_bff78
Evet her turlu cekti canim ama cikolata tatli sekerli seyler ve en cok da inciri severdi .Her türlü çekmiş o zman canınız herşey yani eksi tatli gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet her turlu cekti canim ama cikolata tatli sekerli seyler ve en cok da inciri severdi .Her türlü çekmiş o zman canınız herşey yani eksi tatli gibi
Bende kizimda çok erik yemiştimOğlanda hamile olduğumu öğrenmeden kumpir aramıştık kemeraltında köşe bucak, kızda da yeşil erik ve bol susamlı pastane simidi yemiştim çılgınlar gibi.
Kızım da eksi çok yedim ama herşey den tiksinir olmuştum helede susam danOğlanda hamile olduğumu öğrenmeden kumpir aramıştık kemeraltında köşe bucak, kızda da yeşil erik ve bol susamlı pastane simidi yemiştim çılgınlar gibi.
Öylede devam etsin inşallah cnmBenim oğlum olacak inşallah, ne bulantı kusma ne de herhangi bir şeye aşerme oldu. Her zaman ne yediysem o şekilde devam ettim
Özellikle erkek yada kiz mutlaka 3 te 2 sinin eksi çekiyor canıHamile olmadan önce ekşi şeyler hayatta yemezdim
Şimdi ise çikolata tatlı görmek bile istemiyorum ve ekşi şeyler sürekli istiyorum
Sabahtan öğlene kadar 4 simit yiyordum ilginçtir hiç dokunmadı, şimdi yesem miğde yanmasından ölürümKızım da eksi çok yedim ama herşey den tiksinir olmuştum helede susam dan
Evet oda doğruKizim oldu ama yine de ben ona inanmiyorum. Evet eksi yedim ama bulantilarim vardi surekli ve bulantida tatliyi midem kaldirmaz eksi ayva elma falan bastırıyordu ondan dolayi oldugunu dusunuyorum
Aaaaa cok enteresanmisBenim canım odun talaşı çekerdi
Evet aslında öyle değişiyor hormonal durumCinsiyet ile aşermenin alakası yok..
Benimde cnm balık çekiyor sürekli normalde de çok severimErik ve çilek çekti yani onlara aş erdim.
Ama ne bulursam yerdim
Karpuz,börek ikilisi favorimdi.
Bol bol turşu yedim
Ayrıca balık yemek için ağlardım
Kızım var çok şükür