canım cok merak edıyorsan kan testıyle bellı olur, ama bekleyebılrım dıyorsan adetınden 7 ıle 10 gun gecmesını beklemelısın hersey gönlunce olsun benımde bu ay kahve rengı bı leke geldı ama emın olamıorum ayın 1 ınde adet olmm lazım bende cok merak edıorum bu kahve renguı leke kesın belırtı degıl sanırım?
kan testi için hastaneye gidecek maalesef zamanım yok.birazda korktuğumdan sanırım bahane ediyorum. sonuç ne olursa olsun evde öğrenmek istiyorum. o yüzden idrar testini bekleyeceğim. bir hafta on gün sonra test yapınca mı tam kesin sonuç verir test? şimdi yapsam doğru sonuç vermez mi?
ya peki belirtiler benziyor mu? hamile olma ihtimal olabilir mi?
slm kızlar yorumlar okudumda bende sızlerdenımzemuszemus.benımde son adet tarıhım 6subat ve mart ayını sabırsızlıkla beklıorum.test aldım evde duruyo bende bıan once yapmak ıstıyorum ama henuz erken oldugunu dusunmeden edemıoyorum.adet tarıhınden bıhafta sonra yaparsak daha net sonuc alırız dıye dusunuyorum.yoksa sonuc negatıf olunca cok uzuluyoruz.Allahım hepımıze hamişlik nasip etsin..kaydirigubbakcemile5
bence de beklemek en guzelı bu hatayı ben gece ay yaptım tum belırtıler vardı dayanamdım kan tahlılı yaptırdım adetıme 4-5 gun vardı ama sonuc negetıf en guzelı adetın gecmesını beklemek
merhaba herkese tum yorumları okudum genelde herkes mart ayını beklıyor:) bende o bekleyenlerdenım 8 şubat ılk adet gunumdu bende 7 martı beklıyorum.cok barız belırtılerım yok sadece kasık agrısı var.gecen ayda aynı olmustum o yuzden umıtlenmek ıstemıyorum bakalım bende beklemedeyım ınsallah hamılık haberlerımızı alırız allah isteyenlere bekletmeden bebek nasıp etsın...
ben yastık koyuyorum. 1 saat yatcakmışım.1 saat dayanamıyorum valla:) ama yastık koymama rağmen yine akıyor gibi dışarı.ne bileyim akmaması mı lazım
slm bayanlar...
ya benimki geldide geçti. ısırarla adet görmemeye devam ediyorum.
son adet tarihim 23 ocak ve 28günde bir adet oluyorum dolayısıyla bu gün gecikmenin 6 yada 7. günü. tekrar test yapsam mı ki? 2gün önce çıkmamıştı.
canım neden test yapmıosun?
kızlar benimde son adetim 30 ocaktı bende heyecanla bekliyorum hayırlı haberlerinizide bekliyorum