Arkadaşlar hamilemiyim diiilmiyim beklemek çok zor diyenler

hayır pek tuzu da sewmem aslında normal olandan daha az yerim bende öle mi acaba demiştim ama diil bilmiorum inş öledr ya

ah be cnm naptın cıkmıcaıcıgını bıle bıle yapmısın neyse en azından uzulme daha gunune var cıkmsı cok zor bı ıhtımaldı zaten

evet ama genede bi hüsran oldu ya.ama merakım gitti en azından ümitli diilm bu ay zzatn artıkbenneyaptımki

hayır daha adet günüme war.martın 8 inde olmam gerekio

İlahi Tugce, daha yeni yumurtlamışsın, daha adetine 13 gün var, çıkması imkansız zaten hala hamile bile kalabilirsin. Umarın adetinin 13-14-15-16 günlerini değerlendirmişsindir.

ewet canım yeterince değerlendirdik tabikide.evet biliorum çok erken yaptığımı umarum günm gecer we olumlu sonç alırım

inşallah hamilesindir! rahat ol! başka şeylere odaklanmaya çalış bence.

olmuoki ama daha yeni olduğu için takıorum kafaya.sen düşünüomusun yada annemisin:):)

benim daha 6 gün var :) ama günümü bekleyeceğim idrarda çıksın diye. çok ümitliyim, mide bulantısı, adet sancısı gibi birçok belirti var çünkü.

tugçe biz 3 aydır deniyoruz.benim yaşım 30 üstünde.ondan biraz telaşım.20 li yaşlarda olsaydım birkaç sene yapmayı düşünmezdim doğrusu..yaşın kaç bilmiyorum ama küçükse rahat ol bence..

yaşım 22 canım ama olsun istiorum bebişleri çok sewiorum.senn de olur inş ya allah herkeze wersn isteyenlere

Çoğunlukla yazılanlara göre sol kasığında ağrı olanlar hamile kalmışlar inşallah canım sende hamilesindir. Benimde birçok belirtim var hamileliği gösteren ama adet düzensizliğimden dolayı yarın geçen aya göre hastalanmıştım ama bişey yapamıyorum daha ne güzel zamanında adet görenler yapıp öğreniyorlar...

inşallah canım, lakin başka hiçbir belirti yok, halsizlik, uyku isteği falan yok..iştahım zaten hep açık:) sende başka hangi belirti var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…