Arkadaşlar hamilemiyim diiilmiyim beklemek çok zor diyenler

arkadaslar ne olur banada cvp yazın hamılemıyım degılmıyım bılmıyorum en son ocak 27 de adet oldum b tam 31 gun oldu ara ara sankı adet olucakmısım gıbı hafif sancılar oluyo ama ne gelen var ne gıden testı ne zman yapmalıyım bıraz daha beklemelımıyım cok merak edıyorum göğüslerımde sancı var

merhaba arkadaşlar çalışıyorum, özellikle kan testine gitmek içinde izin almak istemiyorum bide idrar testinde iki gün önce yaptım çıkmadı ama of o kadar karışığım ki madem yok niye adetim bu kadar gecikti ki... bu arada dün gece sol kasığımda acayip bir ağrı oldu ama adet ağrısı gibi değildi.
adet olacak gibi hissetmiyorum kendimi. hiç ağrım falan yok. hadi hayırlısı.

bnada bı cvp verın ne olur benımde 27 ocak son adetım beklıyorum bı yandanda sabırsızlanıyorum gögüslerımde sancı ara ara kasıklarımdada oluyo

dilay artık test yapma waktn gelmiş senn adet geçince ilk günü yapabiliosun

ıdrar testının yanlıslık payı var kuzumm kan testı yap kesın sonuc alırsın

nebılım yaa hamıle kalmasam adetım gecıkmez ben 28 gunde bır adet oluyorum gecen ay 30 gunde oldum bu ay geldı 31.gun kan testı yapınca hayal kırıklıgına ugramaktan korkuyorum uzun suredır hamıle kalmayı beklıyorum

bakıorum ne var ne yok dıe bızm topiğimiz vr ya ordaydım o yuzden sende arada gel bıze slm ver yahu

ah cnm bnm herkeste var o korku en guselı aslınd takmamak kafaya hıc bıseyı ama oda olmuokı malesef

nebılım yaa hamıle kalmasam adetım gecıkmez ben 28 gunde bır adet oluyorum gecen ay 30 gunde oldum bu ay geldı 31.gun kan testı yapınca hayal kırıklıgına ugramaktan korkuyorum uzun suredır hamıle kalmayı beklıyorum

canım stres ten gecikmiş olabilir bende hep 24 gnde olurum hiç şaşmaz bi kere böle taktım çok 54 gün snra oldm

kesınlıkle stresten uzak olmak lazımm kızlar ama söleyene bak dımı tugce :roflol:

evet maalesef takmadan olmuyo arkadaslar ama adet gunume kadar bısey yok unutuyorum ama adet gunum gelınce sabırsızlanıyorum neyse hayırlısı artık

X