Arkadaşlar hamilemiyim diiilmiyim beklemek çok zor diyenler

tugcekbr

seni bekliyoruz..........
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
466
0
BEN EN SON ŞUBAT 7 DE İLK ADET GÜNÜMÜ YAŞADIM 13 ÜNDE İLK İLİŞKİMİZE GİRDİK ADET SONRASI.2 AYDA DOĞUM KONTRL HAPI KULLANDM ARTIK BU AY BIRAKTIM BEBİŞ İSTİORUM.SİZCE BU AY OLURMUYUM TEST YAPSAM SONUÇ NASIL ÇIKARR YARDIM YORUM DERTLEŞELİMM:uhm:

merhaba bende senin gibiyim bu ayın sonunu bekkliyorum testim evde hazır ama yapmaya cesaret edemiyorum

ne kadrlık ewlisin öncesinde doğum kontrl hapı mı kullandın sende

kızlar benimde son adetim 6 şubat ama farlutal kullanarak adet gördüm geçen ayda öyleydibu ay hiç korunmadık şimdi belirtiler var sanki ya da ben mi kendimi kandırıyorum yaaadaha çok var adetime nasıl bekliycem bilemiyorum..eyvahedigeldismile

canım olabilirsin tabii.. allah gonlunuze gore versin ama doktorlar hapı bıraktıktan sonra 3 ay korunma onerıyorlar. bence dikkate almalısın !!

kızlar günler geçmio..ama dün dayanamayıp ben yaptım bi test. tabikide hüsran sonuç negatif çıktıeşimede sölemedm duruumu.tek sizinle paylaşıorummbilmiyorumkismile

adet günün geçmiş miydi test yaptınve negatif çıktı? adet günün ne zaman?

hayır daha adet günüme war martın 8 inde olmam gerek ama ben dayanamayıp erkenden yaptım canm

Merhaba, bende 1 martı beklıyorum..Çok zor gerÇekten.8 aylık evlıyım arkadaŞlar..gÜnÜ gelmeden test yamayayım dıyorum..aklıma gırmeyın:)

Merhaba, bende 1 martı beklİyorum..Çok zor gerÇekten.8 aylık evlİyİm arkadaŞlar..gÜnÜ gelmeden test yamayayım dİyorum..aklıma gİrmeyİn:)

bende 1 martı bekliyorum 13 şubatta yumurta çatlatma iğnesi oldum biraz umutluyum bu ay sağ kasığımda şiddetli ağrı var

hoşgeldiniz arkadaşlar..pitos günün geçmeden yapma derim testi ben yaptım çok pişman oldummafoldumben

hoşgeldin:) ben henüz dr.a gitmedim.3 aydır deniyoruz.benimde sol kasığımda ağrı var ve son 2 gündür bacağıma vuruyor.daha önce hiç olmamıştı.etrafıma soruyorum.niye olur bilen yok..ben tabiki belirti olarak bakıyorum..inşallah yani.sağ da veya solda olması farkeder mi acaba ??

zannediorum ki farketmez.inş beklediğin gibidr.benmde bu ayki şikayetm çok fazla miktarda şişmiş olmam.ellerim ayaklarım dawul gibi ayakkabıyı zor giyiorum.yüzük zor girio artık parmağıma bide ellerimde çok uyuşma oluo neden sizcekafamçokkarıştı

bilmem ki tugce, hamilelik sırasında olabiliyor bu belirtiler ama önceden olması ilginç.inşallah iyi bir belirtidir.bu aralar fazla tuzlu yemiş olabilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…