Arkadaşlar hamilemiyim diiilmiyim beklemek çok zor diyenler

ya şimdi test yaptım tekrar negafif çıktı:KK43:(
pazartesiye kadar adet görmezsem kesin kan tahliline gideceğim. ama çok merak ediyorum 7.günümde bile idrar testi negatif çıkıyorken hamile olma ihtimalim devam ediyor mu ki hala...
vardir tabiki belki gec döllenme olmustur ondan idrarda cikmiyodur ama kanda cikar insallah umarim hamilesindir

senin çıkmaz mı artık test yaparsın ki cnm

Canım ben meraktan dayanamayıp yumurrtlamadan 5 gün sonra yaptım tabi negatif çıktı biliyodum böle olaağını :) benim olayım birazda sorunlu ve ilk kezde denedim ama yinede belkide olur diye merak ediyorum hafta sonu adet olmazsam yine bakıcam :)

Canım ben meraktan dayanamayıp yumurrtlamadan 5 gün sonra yaptım tabi negatif çıktı biliyodum böle olaağını :) benim olayım birazda sorunlu ve ilk kezde denedim ama yinede belkide olur diye merak ediyorum hafta sonu adet olmazsam yine bakıcam :)

ben kendime sabırsız diyordum, seni okuyunca vazgeçtim:) 2 gün kaldı adetime..test bana bakıyor ben ona:)

kızlar ben bu sabah mide bulantısıyla uyandım,hamileliğe yormak istemiyorum sonra çok üzülüyorum ama aklımada gelmiyo değil,1 haftada bulantı başlarmı kızlar ,karnım gurul gurul ediyo,belim ağrıyo,1 haftada mümkün değil dimi kızlar

kızlar benım bı arkadasım adet tarıhını beklemeden 20.gununde mıde bulantısı nedenıyle test yapıo ve orda hamıle oldugunu ogrenıo.dusunun daha adetı bıle gecmeden.demekkı kısıden kısıye degısıomus,yanı adet gecıkmedende cıkabılıomus.ben dayanamayıp adetten bıkac gun once yapıcamguclubacismile

slm kızlar benım adetım 25dı olmadı
adetıme bır gun kala etst yaptım negatıf cıktı
sımdı herkes yap test dıyor
ama ben korkuyorum ya negatıf cıkarsa dıye
sık olmasada ıdrara cıkmam cogaldı
kasıklarımda acayıp gaz sıkısması var bazen cok zorluo zonkluyo bole
sabahlarıda mıdem bulanıyo ama ben folık asıde baglıyorum

slm kızlar
kan tahlili yaptırdım:KK43:(
negatif çıktı
aslında çok istiyordum içim çok kıpırdanmıştı
ama eşime adetimin çok fazla geçtiğini idrarda çıkmasada hamilelik ihtimalim olduğunu söylediğimde o kadar üzüldü ki ya hamileysen diye.
-olmamasına sevindim
(çünkü eşimin hamile olduğumu yada şüpheli olduğumu öğrendiğinde hep havalara uçmasını hayal etmiştim)
uzuun zaman artık düşünmeyeceğim bunu ve sanırım gebelikle ilgili forumlarada artık girmeyeceğim. doğum kontrol hapına başlayacağım.
ama hepiniz için dua ediyorum inşallah herşey gönlünüzce olur.
çift çizgiyi en yakın zamanda görmeniz dileklerimle..
...........hoşçakalın..........

slm kızlar
kan tahlili yaptırdım:KK43:(
negatif çıktı
aslında çok istiyordum içim çok kıpırdanmıştı
ama eşime adetimin çok fazla geçtiğini idrarda çıkmasada hamilelik ihtimalim olduğunu söylediğimde o kadar üzüldü ki ya hamileysen diye.
-olmamasına sevindim
(çünkü eşimin hamile olduğumu yada şüpheli olduğumu öğrendiğinde hep havalara uçmasını hayal etmiştim)
uzuun zaman artık düşünmeyeceğim bunu ve sanırım gebelikle ilgili forumlarada artık girmeyeceğim. doğum kontrol hapına başlayacağım.
ama hepiniz için dua ediyorum inşallah herşey gönlünüzce olur.
çift çizgiyi en yakın zamanda görmeniz dileklerimle..
...........hoşçakalın..........

canım cok sasırdım yaa
sen esının daha öncekı tepkısnı bılmıyormuydun yanı bu konuyu hıc konusmadınmı bu arda bakıorum yıne forumdasın aslında sen bebes ıstıosun gıbıme geldı ne dersın:kedi:

canım cok sasırdım yaa
sen esının daha öncekı tepkısnı bılmıyormuydun yanı bu konuyu hıc konusmadınmı bu arda bakıorum yıne forumdasın aslında sen bebes ıstıosun gıbıme geldı ne dersın:kedi:

hamilelik şüphem olana kadar aslında bu kadar hazır bu kadar istekli olduğumun bende farkında değildim. adet gecikmeye başlayınca baktım her wc ye gittiğimde "Allah'ım nolur olmamış olsun" demeye başladım. günüm geçtikçe elim karnıma gitmeye içim kıpır kıpır olmaya başladı. hele test için gittiğimizde nasıl elim ayağım titriyordu, negatif dediklerinde gözüm doldu. çocuk düşünmüyorduk çünkü eşim çok şehir dışına çıkıyor ve kimsemizde yok ayrıca askerliğide duruyor açıkcası mantıksızdı çocuk sahibi olmak şu ortamda, ama ben yinede eşimin mutlu olacağını heyecanlanacağını düşünmüştüm. yanılmışım:KK43:(

:içelim:
canım cok sasırdım yaa

ALAK MERHABA SEN 1 MARTI BEKLIYORDUN SANIRIM NE OLDU ADET OLDUNMU DURUMLAR NEDİR BAKALIMdelikafadulden

X