inşallah canım, lakin başka hiçbir belirti yok, halsizlik, uyku isteği falan yok..iştahım zaten hep açık:) sende başka hangi belirti var?
Canım bende olan belirtiler gögüslerimde ağrı var hele yanlarına dokunuca göğüs ucundaki kahverengi biraz koyulaştı ve etrafında mabi damarlar çoğaldı sol göbek hizasında ağrım oluyor belim ağrıyor yanlara doğru karnımda şişlik hissediyorum anca dik oturduğumda rahatım ve özel olacak ama eşimle beraber olduğumuzda vajinamın çok yumuşak olduğunu söyledi normalde öyle değilmiş bunuda baktığımda hamilelik belirtisi gösteriyor bakalım kısmet canım
evet bende beklemek çok zor diyenlerdeyim çokk bunaldım
lavinya sen hangi tarihi bekliyorsun..hep beraber bekleyelim.destek olalım.ben 1 martı bekliyorum valla:ecrin_bebek:
slm kızlar,bende 8 aylık evliyim ,geçen ay başladık çalışmalara geçen ay olmadı malesef,bu ay tarihlere çok özen göstererek yaptık inşallah rabbim bi bebek nasip eder hepimize kızlar,annelik duygusunu tadarız inşallah,ben geçen ay kendimi çok kaptırdım kesin hamileyim diye,belim ağrıyo,midem bulanıyo falan hepside vardı neyse gittilk akn testi yaptırdık negatif çıkınca bütün ağrılarım gitti meğer psikolojikmiş hepside,şimdide aynı ağrılar var ama bu ay kaptırmadım kendimi martın 13 ünde adetim çalışmalara devam ediyoruz:)) kızlar ilişkiden sonra bacaklarınızı duvara dayıyomusunuz,bi yazıda okumuştum,hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş
kızlar inş. bebişleriniz gelir.. bu ay bende bekliyodum ama kırmızıları gördüm malesef bidahaki aya artık...
evet canım onu bende duydum, belinin altına yastık koyum bacakları 20 dk havada bekleticekmişin. eğer kırmızılar gelirse ki inşallah gelmez , bu yöntemi deniycem. ben hep yayılıyordum yatağa kaydirigubbakcemile3
bende 2 sefer denedim cnm bacaklarımı havada beklettim bakalım olacak mı bi faydası,yengemin 4 sene bebeği olmadı her seferinde bacaklarımı havada beklettim diyo,ama en son artık bıraktım bacaklarımı havada bekletmeyi falan o ay oldu,alakası yok diyo ama bilmiyorum ,ben bekletiyorum,senn ne zaman adet tarihin cnm
bende 2 sefer denedim cnm bacaklarımı havada beklettim bakalım olacak mı bi faydası,yengemin 4 sene bebeği olmadı her seferinde bacaklarımı havada beklettim diyo,ama en son artık bıraktım bacaklarımı havada bekletmeyi falan o ay oldu,alakası yok diyo ama bilmiyorum ,ben bekletiyorum,senn ne zaman adet tarihin cnm
ben yastık koyuyorum. 1 saat yatcakmışım.1 saat dayanamıyorum valla:) ama yastık koymama rağmen yine akıyor gibi dışarı.ne bileyim akmaması mı lazım
canım benim bildiğim akması önemli değilmiş yani akan zaten sperm değilmiş sadece meniymiş, spermler direk ulaşırmış birde hamile olduktan sonra eskisi gibi akmazmış diye duymuştum.. ayyy duya duya uzmanlaştıkmı ne kaydirigubbakcemile3
canım benim bildiğim akması önemli değilmiş yani akan zaten sperm değilmiş sadece meniymiş, spermler direk ulaşırmış birde hamile olduktan sonra eskisi gibi akmazmış diye duymuştum.. ayyy duya duya uzmanlaştıkmı ne kaydirigubbakcemile3[/QUOTE
ben bi doktorun yazsını okudum kızlar,akması önemli değilmiş hatat akması onun doğru yere gittiğini gösterirmiş,doktor siz sadece akanları görürsünz o yüzden üzülürsünüz demiş,ay inşallah doğru duymuşsundur cnm ya çünkü geçen ay daha çok akıyodu
slm kızlar yakşalık bir hafta önce adetime daha zaman olmasına rağmen kasıklarımda batmalar ağzımdada bir burukluk bir bulantı vardı. son adet tarihim 23ocak ve hala adet görmedim ve hiç belirtisi dahi yok. ne dersiniz hamile olabilirmiyim? 4gün geçti normal adet tarihimi. ne zaman test yapmalıyım sizce?
lavinya sen hangi tarihi bekliyorsun..hep beraber bekleyelim.destek olalım.ben 1 martı bekliyorum valla:ecrin_bebek: