- 19 Mayıs 2020
- 46.514
- 208.371
Hayatı trol desene.2022 de açtıgın konuda 8 yıl önce gögüs estetigi oldugunu yazmışsın.
Hangi merdiven altına gittin de yaptırdın kuzum ?
hangi aklı evvel doktor 16 yasında ki kızın memelerini şişirir ?
aklafjlafjjlfhaff
Bu da mı trolldu kız yoksa ?
Troll oldugun her halinden belli canimAy kahkaha ile güldüm ya
Bu troll soruydu yıllar öncesine ait
Kız güzeldi(!) ama tek bir kusuru vardıHayatı trol desene.
Troll soru veya değil sanane ki bundan ayrıca birilerinin evlenmek istemesi evde kalmıs kız kurularına dert oldu heralde dediklerim senin gibi
sinirim tepemde evde mi kaldım ben?
Ne demeye yazıyorsun o zaman ? Milletten akıl almak için yazıyorsan , verilen cevaplara da insan gibi cevap vereceksiniz.Hadi diyelim öyle birşey oldu bu seni ne alakadar ediyor kibiriyle birşeyler yasamak suç mu
Ay canım istedi yaptırdım sanane ki bundan birde cidden işsizsin sen ya yıllar önceki konulara mı baktın allahın işsizi2022 de açtıgın konuda 8 yıl önce gögüs estetigi oldugunu yazmışsın.
Hangi merdiven altına gittin de yaptırdın kuzum ?
hangi aklı evvel doktor 16 yasında ki kızın memelerini şişirir ?
aklafjlafjjlfhaff
Bu da mı trolldu kız yoksa ?
Yazık zavallı bası bağlı ninja seni gizli gizli buralarda sürtme içini alev alev yandığjndan eminimNe demeye yazıyorsun o zaman ? Milletten akıl almak için yazıyorsan , verilen cevaplara da insan gibi cevap vereceksiniz.
Her haltı bilin , trolü bilin yok konu açmayı bilin her şeyi bilin ama sevgili yapmak için ne yapacağınızı bilmeyin.
Saçma sapan konuşmayın. Sinir oldum ya. Bir de güzelmiş miş de yaşlanmak istemiyormuş. İnşallah yaşlanınca buruş buruş olursun evde kalırsın. sen evlensen de ikinciye üçüncüye doymaz başkalarına kaçarsın. Hadi şimdi ağla. Evde kaldın
Sana neden yaptırdın diye sormuyorum a benim aklı evvel trollcum.Ay canım istedi yaptırdım sanane ki bundan birde cidden işsizsin sen ya yıllar önceki konulara mı baktın allahın işsiziayrıca profosore yaptırdım yine yaptırıcam kudur allahın işsiz asosyali
Yazık zavallı bası bağlı ninja seni gizli gizli buralarda sürtme içini alev alev yandığjndan eminimmalum bastırılmıs duyguları oluyor senin gibi bağbozumlarının beddua vermendende ne kadar kötü kalpli biri olduğun belli allahın eziği seni kapalı sürtüK defol sayfamdan kaveşe seni o beddualar sana girsin gerçi köpeğin duası tutsaydı gökten kemik yağardı
Yazık zavallı bası bağlı ninja seni gizli gizli buralarda sürtme içini alev alev yandığjndan eminimmalum bastırılmıs duyguları oluyor senin gibi bağbozumlarının beddua vermendende ne kadar kötü kalpli biri olduğun belli allahın eziği seni kapalı sürtüK defol sayfamdan kaveşe seni o beddualar sana girsin gerçi köpeğin duası tutsaydı gökten kemik yağardı
Ya hadi bir defol asosyal sürtük seniSana neden yaptırdın diye sormuyorum a benim aklı evvel trollcum.
16 yasında nasıl gögüs büyültme ameliyatı oldun diye soruyorum, yoksa o da mı trolldü diye soruyorum ama belli ki cevap yok ankfjbfafbf
Hah tamam şimdi olduYa hadi bir defol asosyal sürtük senitek hayatın buradan ibaret biliyorum şimdi sen gün falanda yapıyorsun teyze yazık zavallı bimdende ucuz yiyecek kovalıyor musun param vardı ki yaptırdık canım öyle istedi kıskanç kudur göbeğin almıs basını gitmiş belliki komplexli sürtük teyze pardon nene diyebilirim
Yazık zavallı bası bağlı ninja seni gizli gizli buralarda sürtme içini alev alev yandığjndan eminim
benimle yaşıtsın ama zeka seviyesinde baya geridesin yaşına göreYazık zavallı bası bağlı ninja seni gizli gizli buralarda sürtme içini alev alev yandığjndan eminimmalum bastırılmıs duyguları oluyor senin gibi bağbozumlarının beddua vermendende ne kadar kötü kalpli biri olduğun belli allahın eziği seni kapalı sürtüK defol sayfamdan kaveşe seni o beddualar sana girsin gerçi köpeğin duası tutsaydı gökten kemik yağardı
Ya hadi bir defol asosyal sürtük senitek hayatın buradan ibaret biliyorum şimdi sen gün falanda yapıyorsun teyze yazık zavallı bimdende ucuz yiyecek kovalıyor musun param vardı ki yaptırdık canım öyle istedi kıskanç kudur göbeğin almıs basını gitmiş belliki komplexli sürtük teyze pardon nene diyebilirim
Hadi yine iyisiniz kız, kredi kartınızı kapatırsınız.Hah tamam şimdi oldu
cookiye dava et demiştim ama bana da nasip oldu.
Kurum avukatına bir güzel yönlendireyim.
hahaha :)Hadi yine iyisiniz kız, kredi kartınızı kapatırsınız.
Popo da yaptırmazsan hatrım kalır.hahaha :)
Gögüs estetiği yaptırırım belki.
Şaka maka avukatı arayayım bir.
Ellerin dert görmesin kuzu.-Cookie- dava hakkınız olduğunu söylememe gerek yok sanırım. Eğer silerse ss bende mevcut. Haberiniz olsun.