• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliklere Ne Kadar Ödediniz?

merhaba,bende gelinliğimi diktireceğim ilk provam haziranda güpür ve organze kumaştan oluşan bir gelinliğim olacak nasipse. Eminönünde diktiriyorum kiralayacağım için 500 tl ye mal olucak. duvağıda içinde :) İnşaallah güzel olur.

gelinlikçileri çok dolaştım bende istediğim modeli biri 1800 tl dedi diğeri 750 vs. v.s değişiyor. en son eminönüdeki gelinlikçilerden fiyat alayım dedim 2 -3 yere sordum 500 tl ye bulunca hemen diktirmeye karar verdim :)

aslında gelinliğim daha fazlaya mal olurdu fiyat olarak ama gelinlikçinin elinde önceden kalan güpür olduğu için onu kullancak ve mart ta sipariş verdim temmuzda düğünüm var o yüzden ucuza mal oldu canım.

Allah güzel bir şekilde giydirmek nasip etsin herkese :)

kasım ayında teyzemin kızının düğünü olmuştu. gelinliği çok işlemeli ve çok güzeldi.. bağcılar da derya modaevinde diktirdi 750 demiş 500 e anlaşmışlardı.. bi bakın derim

ben aysiradan aldım gelinlik 1850 tl. duvak falan ekstra orada biliyorsunuz. ben bir de bolero aldım. ama %20 indirim yaptılar duvak bolero bedavaya geldi

zaman ne kadar da hızlı geçiyor...
bu topiği açtığımdan beri ne kadar da zaman geçmiş...evlendim o çok sevdiğim gelinliğimle süper bir düğün geçirdim....harika bir balayı ve bugün tam 1. ayımız doldu...
bu topikte bilgi alışverişinde bulunan yeni evlenecek,gelinlik telaşı içinde bulunan bütün arkadaşlara şimdiden mutluluklar dilerim...
hiç telaşa kapılmayın kızlar her şey çok güzel geçiyor....o gününüzün tadını doya doya çıkarın benim gibi bol bol oynayın :)))

zaman ne kadar da hızlı geçiyor...
bu topiği açtığımdan beri ne kadar da zaman geçmiş...evlendim o çok sevdiğim gelinliğimle süper bir düğün geçirdim....harika bir balayı ve bugün tam 1. ayımız doldu...
bu topikte bilgi alışverişinde bulunan yeni evlenecek,gelinlik telaşı içinde bulunan bütün arkadaşlara şimdiden mutluluklar dilerim...
hiç telaşa kapılmayın kızlar her şey çok güzel geçiyor....o gününüzün tadını doya doya çıkarın benim gibi bol bol oynayın :)))

:lepi: senin adına cok sevindim darısı bizlerin başına :nazar:

benim dügünüm temmuz 2009da oldu. aralik 2008de gidip aldirttik gelinligi. kisin daha uygun oluyor diye. yazik tmm erkek tarafi alacak ama kiz tarafiyiz diye bence cokta yüklenmemek lazim. neyse cok sik ve güzel gelinligim. 600ytl ye aldik. duvak, cicek ve sacim icin cicek aldim ben yani hersey icinde. arti gelinligim straplezdi, üzerinde olan küpürlerin aynisindan aski diktirttim. cokta güzel oldu valla. hala cok begeniyorum gelinligimi

Gelinliğimi şimdilik 1450 tl olarak alıcam. Ekstra bir şey çıkmazsa... Bindallı'da hediyesi. Nişanlım tanıdığını devreye sokmuş, onu hediye ettiler. G.o.paşa'da diktiriyorum. Herşeyi çok güzel şimdilik..Çarşamba günü provaya gidiyorum. Umarım daha da güzel olur tamamlanınca...

Bu arada kiralıkla satılık arasında 200 tl fark vardı. Ben hatıralara, eskiye hatırlatıcak şeyleri saklamayı çok severim. O yüzden nişanlığımı da gelinliğimi de alıyorum. İleride kullanıcam inşallah.

Allah herkese bu mutluluğu doya doya yaşamayı nasip etsin.

bende 1100e yaptım üstündeki değişikler ve tacı duvagı çiçegi vs ile aslında gerçek fiyatı o değildi ama öyle oldu bakalım :)

ADACIMM allah mutlu etsinnn
msj atmistim sana ama cvp gelmemisti...
gelinligini cokkk görmek istedim göremedim bulamadim eklemedin buraya sanirimm
cok merak ettimde...
insallah güzel geciyordur herseyy eski ortim :))

merwcimmmmm seni burda görmek ne güzel
ay maşallah ne diyeyim

evde ınternet yok henuz o yuzden sık gıremıyorum ama takıpteyım adacım hersey okdr ıstedıgım gıbı oldu kı gözumde hıcbısı kalmadı dıyebılırım.umarım senınkıde sorunsuz ve dıledıgın gıbı gecmıstır sende cok mutlu ol

5 ay önce bu konuyu açtığım da düğünüme aylar vardı...
nasıl bir gelinlik istediğimi henüz bilmiyordum
işin kötüsü...çok az bir bütçeyle bu işi halletmemiz gerekiyordu...
işte tam da o sebeple bu konuyu açmıştım,uygun bir gelinliği nerede ne kadara bulabilirim diye...
ve 5 ay geçmiş...
sormayın hiç nasıl geçtiğini,
sancılı,ağrılı ve yoğun...
bunu yaşayan biliyor gerçekten...
neyse ki çoğu gitti azı kaldı...son 18 gün
ve gelinliğimi ben de ekleyeyim dedim artık...
Teslim aldığımda da kendi dikilmiş halini eklerim...
konunun düzenini bozmayayım
ıstanbul Avcılar-Levni Moda Evi-Kiralık 1000 Tl arkadaşlar :)))

Güzelim benim,gelinligini cok ama cok begendim...eminim ki sanada cok yakismistir...
iyi istedigin gibi bulmussun, icine sindimi?Ben cok begendim...konuyu actigindan bu yana bütün sayfalarini tek tek okudum takip ettim....o yüzden senin adina coook mutlu oldum, cünki bütün duygulari seninle birlitkte yasamis oldum....
dügünün nasil gecti?
cevap yazarsan cok sevinrim canm, cok öpüyorum seni mutluluklar dilerim...

Back