• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliklere Ne Kadar Ödediniz?

5 ay önce bu konuyu açtığım da düğünüme aylar vardı...
nasıl bir gelinlik istediğimi henüz bilmiyordum
işin kötüsü...çok az bir bütçeyle bu işi halletmemiz gerekiyordu...
işte tam da o sebeple bu konuyu açmıştım,uygun bir gelinliği nerede ne kadara bulabilirim diye...
ve 5 ay geçmiş...
sormayın hiç nasıl geçtiğini,
sancılı,ağrılı ve yoğun...
bunu yaşayan biliyor gerçekten...
neyse ki çoğu gitti azı kaldı...son 18 gün
ve gelinliğimi ben de ekleyeyim dedim artık...
Teslim aldığımda da kendi dikilmiş halini eklerim...
konunun düzenini bozmayayım
İstanbul Avcılar-Levni Moda Evi-Kiralık 1000 Tl arkadaşlar :)))

[URL=http://www.ressim.net] [/URL]

çok hoş bir model gayette uygunmuş canım hayılı olsun zemuszemus

nupe gelinliğini çok begendim bende böyle bi model istiyorum acaba bi mahsuru yoksa önden bi boy fotosu ekleyebilirmisin

Son düzenleme:
benim düğünüm 21,11,2009da oldu kafamda tasarladıgım bi gelinlik vardı etekleri fabralı üstü komple tas kollarıda nasıl anlatsam bilmiyorum kısa kolda değil joponede değil o tarz bişi aslnda çok çok sade ama ben hiç bir yerde bulamadım diktirmeye karar verdim düğünümede çok az kalmıstı ve annemin takım elbise ablamın etek diktirmek için sürekli gittikleri benımde arada bir ugradıgım bi terzi vardı ona anlattım bana tamam dikerizz çokda güzel olur dedi fiyatınıda 2750 olur çunku çok el emegi var bunda dedi 2500 anlastık başka terziye de sormadım o terzinin dikişlerini bildiğim için başka terzi ya yapamazssa diye düşündüm provolara falan gittim geldim ve bitti çokda güzel oldu tam benım istediğim gibiiii...düğüm oldu gecti 2 hafta sonra bi magzada gordum 1500 aynı benım gelinliğimi yani kazık yemiş oldum şimdi 1000 için çok üzgünümmm...

Pendık kaynarcada bagdat gelınlık var maltepedede subelerı cok guzel yapıolar tavsıye ederım hemde fıyatlar gayet guzel

bende yarın (saat hesabıyla bugün) gelinliğimi diktirmeye başlayacam. modelimi gösterdim bugün 1500 ve 1700 arası olur dedi. tabi pazarlıksız fiyat bu:))

daha dün aldım gelinliğimi.aysıradan herşey dahil 1900 liraya ama peşin para olduğu için yardmcı oldular.sağolsunlar çok da iyi ilgilendiler memnun kaldım.

Demetten yaptırıyorum ama tanıdık vasitasıyla basit bişey olmayacak 1000 tl para vericem .

merhabalar;
kürkçü han da sevcan gelinlik die bahsedilen yerden diktiriyorum bende gelinliğimi. orda beğendiğim bi model ama krem rengi olduğu için onu almadım aynısının kırık beyazını diktiriyorum. 1000tl satılık fiyatı. ben diğer modellerinide çok beğendim gidip yerinde bakmanızı tavsiye ederim..

Kızlar bende 1.350 ye dıktıyorum gelınlıgımı nısanlımın tanıdıgı bır gelınlıkcı

canım ben akay dan aldım gelinliğimi dikiliyor şu an erken indirimden yararlandım normal de 4000 tl di. 3100 tl ye inmişti artı olarak 2850 ye düştüler duvak hariç tabi duvağımı bilmiyorum 500ü geçer sanırım taç hediyeydi ama ben ithal taç seçtim 90 dan 50ye indiler onuda çiçeğimi de onlar hazırlıyor ama fiyatını bilmiyorum sanırım hepsi 5000 e yaklaşır.

daha dün aldım gelinliğimi.aysıradan herşey dahil 1900 liraya ama peşin para olduğu için yardmcı oldular.sağolsunlar çok da iyi ilgilendiler memnun kaldım.

bende aysiradan aldım herşey içinde 2500 tl

kızlar bende aysiranın gelinliklerni beğeniyorum hatta beğendiğim bi kaç modelde var gerçi acele atmak istemiyorum eylülde olcak ama indirim yapıyorlarmı güzel

1.500 liraya aldım fotoğraf ekleyemediğim için ekleyemiyorum aslında modelini görüp yorumlarınızı almak isterdim.

Bende Peri gibiyle anlaştımopuyorumnanaktan herşey dahil 2.600 tl...

Back