• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliklere Ne Kadar Ödediniz?

Allah mutlu mesut giymeyi nasip etsin canım.
ıçinde peri kızı gibi olucaksın mutluluklar son 18 gün.....

adamm ruya gibi bi gün geçiriceksin herşey çok güzel olucak sende peri gibi olucaksın bembayaz gelinliğin içinde çok yakışıcak mutlaka Allah bu evlilik kararını almışlara yardım etsin utandırmasın darısı başıma :D

ay çok çok güzelmiş canım çok beğendim,eminim sana da çok yakışır

adaer hayırlısı olsun cnm inşallah istediğin gibi olur güle güle giy

adaer hayırlı olsun az kalmış düğüne çok güzel gelinligin:)

ay inanılır gibi değil ya ne terbiyesizlik eşyalarını yenilicekmiş öle mi? cık cık cık... bence güzelim hiç ama hiç yüz verme saygıda kusur etmicemd iye de kasma... canını sıkarlarsa pat diye yapıştır lafı.. yapamam diyosan şaka içerisinde sok bütün içindekileri, hiç bişi içinde kalmasın... böle tiplere de (ben çok çok iyi bilirim 5 kuruş değer vermemen gerektiği halde sırf senden daha fazla süre yer işgal etti bu dünyada diye saygı bekleyen tipler... şahsi fikrim sırf benden yaşlı diye kimseyi tepeme çıkaramam, saygı hakedilir önce - bak çok sinirlendim ya) biz yüz veriyoz da bişi sanıyolar kendilerini...

boşver sen onu... töbe töbe (daha devam etcem de neyse yaw)

Helal olsun valla çok güzel söyledin. Valla bende aynen böyle düşünüyorum. Hiç bişey yapmazlar, üstüne üstük destek olacaklarına daha çok köstek olurlar, birde saygı beklerler.

Ben Pronoviastan aldım, gelinlik 4400 lira taç 380 lira duvak da 460 lira. Pronoviastaki tüm gelinlikler ve aksesuarlar aşağı yukarı bu aralıkta,ilgilenenlere fikir olsun. Biliyorum pahalı ama çoook güzeller gerçekten kızlarkaydirigubbakcemile2.

Ben Pronoviastan aldım, gelinlik 4400 lira taç 380 lira duvak da 460 lira. Pronoviastaki tüm gelinlikler ve aksesuarlar aşağı yukarı bu aralıkta,ilgilenenlere fikir olsun. Biliyorum pahalı ama çoook güzeller gerçekten kızlarkaydirigubbakcemile2.

gule gule giyin canim
ben de baya bir model denedim pronoviasta hepsi birbirinden guzel gercekten
hangi modelini sectin pronoviasin

adacımm uzun ugraslar sonucunda gelınlık bakmaya cıktın sıparısını verdın bıle ıstedıgın modelı bulmana cok sevındım ıcıne sınen bırsey olur ınsallah cnm okdr mucadelenın sonucunda umarım cok mutlu bır hayatın olur cnm allah mutlu etsın

bende provamı ekledım 3 prova oldu sonuncusunda teslım alıcam 1100 tl satın alıyorum bakmak ıstersenız ıste burda

http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...ek-yemeyi-cok-seven-tombis-gelinleri-385.html

Arkadaşlar merhaba ben bu foruma yeni katıldım sayılır sizden yardımlarınızı bekliyorum.2 Ekimde düğünüm olacak kartalda oturuyorum kartal pendik önerebileceğiniz modaevleri varmı fiyatda da 500-1500 arası diken bir modaevi arıyorum.Bir tane gelinlik modeli beğendim ayşiradan resim eklemek isterdim ama nasıl ekleyeceğimi bilemiyorum..Birde temmuz başında sipariş versem ya da haziranda versem fiyatlar artarmı?offf ne zor işlermiş bunlar yaa....mafoldumben

arkadaşlar merhaba ben bu foruma yeni katıldım sayılır sizden yardımlarınızı bekliyorum.2 ekimde düğünüm olacak kartalda oturuyorum kartal pendik önerebileceğiniz modaevleri varmı fiyatda da 500-1500 arası diken bir modaevi arıyorum.bir tane gelinlik modeli beğendim ayşiradan resim eklemek isterdim ama nasıl ekleyeceğimi bilemiyorum..birde temmuz başında sipariş versem ya da haziranda versem fiyatlar artarmı?offf ne zor işlermiş bunlar yaa....mafoldumben

bağdat gelinlik ayşe hanım
altkaynarca köprüsünün orda hemen
fiytalar 1 kere giyilmiş olan gelinlği kiralarsan 500 tl

sıfırdan yapıtırır kiralarsan1000-1100-1200 faaln modele göre değişiyor :)

yuh yaaa bu gelinlik fiyatları ne kadar pahalıymış bende kiralamayı düşünüyorum kesinlikle düğünüm eylül 15 hala kafamda bi fikir yok ne yapcam çok pahalıymış yaa ne bu ev mi alıyos Allah yardım etsin tüm evlenenlere.

5 ay önce bu konuyu açtığım da düğünüme aylar vardı...
nasıl bir gelinlik istediğimi henüz bilmiyordum
işin kötüsü...çok az bir bütçeyle bu işi halletmemiz gerekiyordu...
işte tam da o sebeple bu konuyu açmıştım,uygun bir gelinliği nerede ne kadara bulabilirim diye...
ve 5 ay geçmiş...
sormayın hiç nasıl geçtiğini,
sancılı,ağrılı ve yoğun...
bunu yaşayan biliyor gerçekten...
neyse ki çoğu gitti azı kaldı...son 18 gün
ve gelinliğimi ben de ekleyeyim dedim artık...
Teslim aldığımda da kendi dikilmiş halini eklerim...
konunun düzenini bozmayayım
İstanbul Avcılar-Levni Moda Evi-Kiralık 1000 Tl arkadaşlar :)))

canım cok güzel bir gelinlik bende aynı snein gibiyim bütçe kısıtlı hala bakıyorum birkaç örnek buldum kendime diktirme pek düşünmüyordum ama ne olur ne olmaz şimdiden hayırlı olsun

bağdat gelinlik ayşe hanım
altkaynarca köprüsünün orda hemen
fiytalar 1 kere giyilmiş olan gelinlği kiralarsan 500 tl

sıfırdan yapıtırır kiralarsan1000-1100-1200 faaln modele göre değişiyor :)

tamam canım çok teşekkür ederim ben bi bakayım oraya güzel dikiyorlar mı peki tatlım ben maltepede de gördüm bağdat gelinlik ama demekki kaynarcada da açılmış demekki istediim modeli ekleyeyim becerebilirsem opuyorumnanaktan

tamam canım çok teşekkür ederim ben bi bakayım oraya güzel dikiyorlar mı peki tatlım ben maltepede de gördüm bağdat gelinlik ama demekki kaynarcada da açılmış demekki istediim modeli ekleyeyim becerebilirsem opuyorumnanaktan

kardeşler hayatım zatane ben dikeceğini düşünüyorum işçiliği beğendim ve sanırsam ortak çalışıyorlar zaten bi sorun yaşamazsın git görüş bence :) hatta bendena.s. selam (gönül dersen hatırlar)

Back