• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliklere Ne Kadar Ödediniz?

ben eylülde evlendim gelinliğim çiçeğim saç tokam toplam 500 ödedim cok astronomik biliyorum ama gelinlikçi eşimin yakınıydı sadece malzeme parası aldı o kadar.cokta içime sinen zarif ve şık bi gelinlik olmustu

Ben de haziran ayında gelin olucam Allah kısmet ederse,gelinliğimi bir ay önce kiraladık aslında bize göre pahalı oldu ama o gelinliği çok istediğim için nişanlım kırmadı beni sağolsun.F,yatına gelince fatih uygun diyenlere katılmadığımı belirterek soyleyeyim,1500 lira gelinlik,pelerin,duvak,kese ve 300 lirada gelinbaşı,makyaj olmak üzere 1800 liraya zar zor indirttik. Modaevinin adıda Hasret moda arkadaşlar direk oraya gittim ve ilk giydiğim gelinliği beğendim içime sindi hemen,başka model denemedim çok daha güzelleri de vardı mutlaka ama en uygunu o olduğu için başka model bakmayı istemedim zaten :1:

Gelinlik herkese yakısırı kalıtelı veya kalıtesızı de ama kaliteli bir gelinlik 3500'den baslar diye dusunuyorum acıkcası ben, tabi herkesin butcesıne uymaz o baska

haziranda evlendim..ve hiç aramadım gelinliğimi direk bi yere girdim ve 2.denediğimi beğendim..istanbul maltepeden 600 tl ye kiraladım hemde yeni dikilmşti tamda üstüme göre oldu..ayakkabı hariç herşey içindeydi..

haziranda evlendim..ve hiç aramadım gelinliğimi direk bi yere girdim ve 2.denediğimi beğendim..istanbul maltepeden 600 tl ye kiraladım hemde yeni dikilmşti tamda üstüme göre oldu..ayakkabı hariç herşey içindeydi..

tam olarak maltepenin neresinde ve mağazanın adını verebilir misin?

buarada hayırlı olsun :nazar:

temmuz ağustos gibi fiyatlar 1.250 den başlayıp 2.500-3.000'e kadar gidiyordu

arkadaşlar fiyat yazarken lütfen il-ilçe-olabiliyorsa mekan ismi yazarsanız arkadaşlara daha faydalı olur.....

Merhaba gelincikler bende kadıköy özgül moda evinde diktiriyorum,2.500 TL duvak sac aksesuarı tarlatan dahil kiralık rakam

Ankara'da ünv.te okudum,biliyorum az çok...Tunalı'da bu fiyata bulabilmiş olmanız ne güzel...hayırlı olsun şimdiden...
bittikten sonra da eklerseniz fotosunu araştıran arkadaşlara seçenek olmuş olur...

Benim gelinligimi Denizliden aldik.. Duvak, tac ve gelin cicegi dahil 1050 TL ye aldik aralik ayinda....

Temmuz ay'i gelse bi an once
:16:

ben de Temmuzda evleniyorummmm :16:
gelinlik duvak buket kese falan 1900 TL, diktiriyorum ben tatlım ilk provam 2 Martta

Back