- 9 Mayıs 2007
- 173
- 8
- 318
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzelim benim,gelinligini cok ama cok begendim...eminim ki sanada cok yakismistir...
iyi istedigin gibi bulmussun, icine sindimi?Ben cok begendim...konuyu actigindan bu yana bütün sayfalarini tek tek okudum takip ettim....o yüzden senin adina coook mutlu oldum, cünki bütün duygulari seninle birlitkte yasamis oldum....
dügünün nasil gecti?
cevap yazarsan cok sevinrim canm, cok öpüyorum seni mutluluklar dilerim...
Canım benim düğünüm mayısın 13ünde olacak gelinliğimi fatihte beyazgül modaevinden aldım. Satın alma ile kiralama arasında pek fark yoktu bende nişanlımın ısrarıyla satın aldım. Mart-Nisan gibi dikimine başlayacaklar. Ben aşağıdaki modelin tesettürlüsünü diktireceğim inşallah... 2400'den 1850'ye indirdi oda nişanlımla gelinlikçi memleketli çıktı diye Kusura bakma giydiğimde üstü açıktı o yüzden biraz karaladım
Eki Görüntüle 308065
Canım benim düğünüm mayısın 13ünde olacak gelinliğimi fatihte beyazgül modaevinden aldım. Satın alma ile kiralama arasında pek fark yoktu bende nişanlımın ısrarıyla satın aldım. Mart-Nisan gibi dikimine başlayacaklar. Ben aşağıdaki modelin tesettürlüsünü diktireceğim inşallah... 2400'den 1850'ye indirdi oda nişanlımla gelinlikçi memleketli çıktı diye Kusura bakma giydiğimde üstü açıktı o yüzden biraz karaladım
Eki Görüntüle 308065
offff ben öldüm buna bittimmm cok guzeeellll
agız tadıyla giy insallah canım
Ben de çokkkkk beğendim cnm mutluluklar
istanbulda gelinliğim ve çicegim 800 e kiraladım. kendi istediğim gibi yapıldı gelinlik
istanbulda gelinliğim ve çicegim 800 e kiraladım. kendi istediğim gibi yapıldı gelinlik
burada bahsedilen gelinliklerin net fotoğrafları paylaşılmadan yazılan yorumlar çok manasız geliyor bana. "gayet güzel bir gelinlikti" anlayışı kişiden kişiye o kadar değişir ki.
belkim çok kaliteli bir ürün olabilir cnm ama bence pahalı ben 1200tl verdim ama benim oldı.:)
ben de sizin gibi kendi isteğime göre yaptırmayı ve kiralamayı düşünüyorum..acaba istanbulda nereye yaptırdınız ? fiyatı oldukça uygunmuş...