• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Arkadaşlar Gelinliğimi Seçmeme Yardım Eder misiniz?

cakiloz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2009
57
0
86
Çorum
arkadaşlar 1 agustosta düğünüm var kararsız ve sabırsız oldugumdan şimdiden elemelere başladım yardım eder misiniz?

Eklentiler

• $7_Pronovias_Deusto.jpg
    $7_Pronovias_Deusto.jpg
    83,8 KB · Görüntüleme: 172
  • $D-350.jpg
    $D-350.jpg
    41,3 KB · Görüntüleme: 72
  • $D-1025.jpg
    $D-1025.jpg
    36,9 KB · Görüntüleme: 107
  • $wedding photography k (32).jpg
    $wedding photography k (32).jpg
    13,1 KB · Görüntüleme: 74
bence bu ama toplattırma etegi düz olsun bence benim gelinligime benzio bu ya
attachment.php

teşekkür ederim yardımcı oldugun için fikrine kesinlikle katılıyorum bu modelde karar verırsem toplattırmamak gerekı;)

o zaman daha hoş durur şimdiki gelinlikler hep bi yandan toplu seninki farklı olsunzemuszemus benim gelinligimde böyleydi etek ucundada yandaki desenlerden vardı

bence 1 numara hemde
süper tam görünmesede önü
orda tüllü bişiler var bolero gibi 10 numara yani hatta o gelinlik daha kabarık olabilir ama büzmeli gelinlikler iğrenç gerçekten ve hiç moda da değil yani.. sen bilirisn genede

bence 1 numara hemde
süper tam görünmesede önü
orda tüllü bişiler var bolero gibi 10 numara yani hatta o gelinlik daha kabarık olabilir ama büzmeli gelinlikler iğrenç gerçekten ve hiç moda da değil yani.. sen bilirisn genede

onun üst kısmını cok begendım dedıgın gıbı alt bıraz kabarık olabılır,teşekkür ederim ayrıca=)zemuszemus

1 numaralı gelinlik. ama tabi senin üstünde nası duracağı da önemli.ona çok dikkat et canım..

1 numaralı gelinlik. ama tabi senin üstünde nası duracağı da önemli.ona çok dikkat et canım..

haklısın canım o da onemli.şöle deyim belki daha cok yardımcı olursun 1.67 boy 50 kilo sacım da turuncuya yakın bi kızıl dugunde degıstrsemmı bılmıyorum tabı gelınlıgı de baglı:bbo:

Back