Bugün aldığım farklı bir testi az önce yaptım ve bu şekilde çıktı o da. Bunda da yine silik çıktı ve anlamadığım nokta şu benimHadi hayirli güzel haberler ver bize bekliyorum
Bu testte var mı sizce 3.dk çıktı adete 2 gün var
Kan verdinmi adetine kac gün var kimyasa olabilirBugün aldığım farklı bir testi az önce yaptım ve bu şekilde çıktı o da. Bunda da yine silik çıktı ve anlamadığım nokta şu benimson testi Salı günü yapmıştım ve iki gün geçti bu hcg gün geçtikçe yükseldikçe çizginin koyulaşması gerekmıyor mu benimki hep silik
Var suan da pozitif kan ver hemen yada adetin gecince bekle koyilasmasinlazimBu testte var mı sizce 3.dk çıktı adete 2 gün var
Yaa inanamıyorum gerçekten var mı teşekkür ederim yarın test tekrarlayacm zaten 1 gün kalıyor sonra kan vermeye gidecemVar suan da pozitif kan ver hemen yada adetin gecince bekle koyilasmasinlazim
Henüz vermedim yarın vereceğim kan ama adetim 5 gün oldu gecikeli 7ocakta olmam gerekiyorduKan verdinmi adetine kac gün var kimyasa olabilir
Gec dollenme ölmustür buyuk ihyimalleHenüz vermedim yarın vereceğim kan ama adetim 5 gün oldu gecikeli 7ocakta olmam gerekiyordu
Gec döllenme olmustur o yuzden koyulasmasii biraz zzaman alabilir kan verin iciniz rahat etsinHenüz vermedim yarın vereceğim kan ama adetim 5 gün oldu gecikeli 7ocakta olmam gerekiyordu
İnşallah öyle olmuştur yarın kan vereceğim çok heyecanlıyımGec döllenme olmustur o yuzden koyulasmasii biraz zzaman alabilir kan verin iciniz rahat etsiin
bir de direkt özele gidip kan vereceğim sonrasında sonuca göre mi kadın Doğumdan randevu almalıyım sonraki Süreç için eğer hamile isemGec döllenme olmustur o yuzden koyulasmasii biraz zzaman alabilir kan verin iciniz rahat etsin
Sonucunu al gebeysen hac haftalik yazar 5 haftalik git doktora drek kalpmatisinida duyarsin keseyide görursünuzbir de direkt özele gidip kan vereceğim sonrasında sonuca göre mi kadın Doğumdan randevu almalıyım sonraki Süreç için eğer hamile isem
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için bakalım hersey yarın netleşecek inşallahSonucunu al gebeysen hac haftalik yazar 5 haftalik git doktora drek kalpmatisinida duyarsin keseyide görursünuz
İnşallahBence gebelik var… inşallah gönlünüze göre olur
Cok güzelll hayirli olsunn canim cok sevindim saglikla kucagina alll aminKızlarrrrrr az önce son bi testim kalmıştı onu yapayım dedim yarın kan testine gitmeden önceee veee bakın teste baya koyulaşmış dimi ve 2dk gibi kısa bir sürede hemen çıktı çizgiiii
hAmilelik belirtilerin nedirKızlarrrrrr az önce son bi testim kalmıştı onu yapayım dedim yarın kan testine gitmeden önceee veee bakın teste baya koyulaşmış dimi ve 2dk gibi kısa bir sürede hemen çıktı çizgiiii
Çok teşekkür ederim inşallah aminCok güzelll hayirli olsunn canim cok sevindim saglikla kucagina alll amin
Bende son adetımden sonra karnımda ve kasıklarda kramplar oldu akıntım oldu baya bi bi ara bır ıkı gün hafıf bulantı başka bir gün baş dönmesi oldu genel olarak uyku hali halsizlik oldu be aşırı çabuk acıkma olduhAmilelik belirtilerin nedir