Teşekkür ederimGebelik var tebrikler
Darısı başımizaKızlarrrrr bugünnnnn testtt yaptırdım hamileyimmmmmm
Beta değerime bakın iyi mi sizce sanırım 4 haftalık
Canım sıfır çıktığında adete kaç gün vardı bu arada hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah. İki gün önce kan verdim 0,46 çıktı adetime 5 gün var şuan merak ettim yazını görünce 0 çıktığında senin kaç gün vardı adeteKızlar günaydın. Çok yeni hamileyim. 2 günde bir beta takibi yapmaya başladık bu sabah yine kan verdim. geçen perşembe verdigim kan sonucum 0.1 idi. bu salı yine verdim 48.3 çıktı. geç döllenme oldugunu biliyorum. bugün yine verdim yarın çıkacak sonucum. Siz tecrübeli anne ve hamişlerden bilgiler edinmek istiyorum :) Pantolon giydigimde göbegime baskı oluyomuş gibi hissediyorum. Ofiste çalıştıgım içinde pantolon giyiyorum. Oturup kalkarken yatarken uzanırken nelere dikkat etmem gerekir. Neler yiyip içmem gerekir. Hapşurdugumda bile korku sarıyor içimi ilk bebişim olucak kısmetse :) Birazda telaşlıyım 25 yaşındayım tecrübesizliğime verin nolur. Güldügümde bile sanki bişey olacak diye korkuyorum :)
Sıfır çıktıgında adetimi 8 gün geçmişti pozitifi 10. Günde gördümCanım sıfır çıktığında adete kaç gün vardı bu arada hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah. İki gün önce kan verdim 0,46 çıktı adetime 5 gün var şuan merak ettim yazını görünce 0 çıktığında senin kaç gün vardı adete
Benim 8 gün gecikmenin yapıyorum ve hala negatif gerçektende bu var mı yok mu sorunu insanı yıpratıyorarkadaşlar bu sabah test yaptım nerdeyse hıc gözükmeyen silik cızgı cıktı sonra adet gördüm bence kımyasaldı ve sonlandı maalesef yapacak bişey yok hayırlısı buymuş ben artık asla adetim bir hafta falan geçmeden test falan yapmam çünkü insanı yıpratıyo var mı yok mu ilk defa bu ay bunu yaşadım en rahatı hıc yapmamak
Canım bence var benim 4 5 gün geçtiğinde yaptığımda böyle silikti sonra dan koyulaştı ve hamile çıktım şuan 6haftalıkAdetime 1 gün kaldı sonuç böyle . Sizce var mı bir şeyler. Düşünmekten kafayı yiyeceğim
Bence var canımKizlar 2 gun varken yaptım hafif bir pembelik var gebelik olabilir mi yorumlar misiniz
Maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallahCanım bence var benim 4 5 gün geçtiğinde yaptığımda böyle silikti sonra dan koyulaştı ve hamile çıktım şuan 6haftalık
AminMaşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallahbakalım adetim geçerse kan vereceğim inşallah pozitiftir
Selam canım var gibi ama henüz daha çok yeni sanırım ondan silik çizgiKızlar selam yeni katıldım aranıza sizce bar kı gebelik adetimi hesaplama göre 4-5 gün var şuna Eki Görüntüle 3372373 Eki Görüntüle 3372373
Selam canım var gibi ama henüz daha çok yeni sanırım ondan silik çizgi
selam canım bende emin olamadım ama bakalım inşallah vardır çok teşekkür ederimSelam canım var gibi ama henüz daha çok yeni sanırım ondan silik çizgi
İnşallah canım çok teşekkür ederim Allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah bizlerde içindeİnşallah canım bir kaç gün daha bekleyip kan testi yaptır