merhaba yeni gebelikte hemem kırmızı çıkmaz gölge gibi çıkıyor sonuç alınca bşzede söylerseniz mutlu oluruz şimdiden hakkınızda hayırlısı olsunArkadaşlar merhaba adet günümde iki test yaptım ikiside silik çıktı ilk başlarda çok az gözüküyordu gıttıkte netleşti şu anda hala adet olmadım iki gün geçti bu sabah kan verdim Salı çıkıcak dedi bugün sabah gine test yaptım oda aynı şekil çok az silik çıktı sonra öğlen dedim erken gebelık testi yapım markası days doctor olan negatifti erken gebelık testlerine pek güven olmuyo bence herkes öyle demiş yanıltabılıyo üç test yaptım hepsıde silik çıktı çünkü fotoğrafları atıyorum bakın lütfen sizce gebelık var mıdır
Merhaba test yaptıktan 3 gün sonra kan verdim ve ertesi gün kanamam başladı normal regl oldum yanı kanda da negatif çıktı bilmiyorum doktora söyledim neden testler hepsı çıktı dedim kesin bısey söylemem düşük de olmuş olabilir kafam karıştı benimde kımyasal gebelık hemen sıfırlanır mı acabamerhaba yeni gebelikte hemem kırmızı çıkmaz gölge gibi çıkıyor sonuç alınca bşzede söylerseniz mutlu oluruz şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun
Regl oldum kanda bısey çıkmadıNe yaptınız acaba sonuç ne çıktı belirtileriniz neydi
kimyasal olma olasılığı çok yüksek ama umudunuzu yitirmeyin hiç ovulasyon testleriyle gerekli vitaminlerle sağlıklı gebelik edeceksınızdir eminimMerhaba test yaptıktan 3 gün sonra kan verdim ve ertesi gün kanamam başladı normal regl oldum yanı kanda da negatif çıktı bilmiyorum doktora söyledim neden testler hepsı çıktı dedim kesin bısey söylemem düşük de olmuş olabilir kafam karıştı benimde kımyasal gebelık hemen sıfırlanır mı acaba
Umarım kesınlıkle nasip işi hamilelik Allah isteyen herkese nasip etsinkimyasal olma olasılığı çok yüksek ama umudunuzu yitirmeyin hiç ovulasyon testleriyle gerekli vitaminlerle sağlıklı gebelik edeceksınızdir eminim
İki ayrı test İkinci testeki tırnağım çarptı
Bunada bakarmisiniz lütfen ilk beş dakikada çıktı ikiside yardımcı olun lütfenİki ayrı test İkinci testeki tırnağım çarptı
Var gibi gözüküyor bence adetin de gectiyse kan verBunada bakarmisiniz lütfen ilk beş dakikada çıktı ikiside yardımcı olun lütfen
Biraz karışık bi durum yanı testler çok yanıltıcı olabılıyo kan ver en iyisiBenimkine de bakabilir misiniz, adetim geciktikten 3 gün sonra test yaptım negatif çıktı tarlusal kullandım bittiği gün adet oldum 6-7 gün adet kanamam oldu. Adetim bittikten 2 gün sonra test yaptım tekrar sabah ilk idrarla ve silik çizgi çıktı ama saatler sonra baktığımda böyleydi, sizce benim gebelik ihtimalim nedir kızlar çok stres yaptım bilen cevaplarsa çok mutlu olurum
hiçbir belirtim yok adet de oldum ama kuruma çizgisi olabilir mi de diye düşünmüyor değilim saatler sonra baktığımda böyle silik çizgi gördüm çünküBiraz karışık bi durum yanı testler çok yanıltıcı olabılıyo kan ver en iyisi
Kimyasal gebelikte ne gibi belirtileriniz oldu neler yaşadınız anlatabilirmisiniz lütfen açınızı tazelemek istemiyorum ama lütfen söylerseniz sevinirimLütfen bana yardımcı olun regl günüme 5 gün var geçen ay kimyasal gebelik yaşadım(
Kimyasal gebelikte ne gibi belirtileriniz oldu neler yaşadınız anlatabilirmisiniz lütfen açınızı tazelemek istemiyorum ama lütfen söylerseniz sevinirim
göğüs ağrısı yaşadım çok yoğun adetimden 3 gün sonra da kanamam başladı adet ağrısı gibi kasık agrım oldu adet belirtileri ile aynı gibiydi ama göğüs ağrım çok fazlaydıKimyasal gebelikte ne gibi belirtileriniz oldu neler yaşadınız anlatabilirmisiniz lütfen açınızı tazelemek istemiyorum ama lütfen söylerseniz sevinirim