• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar fikirlerize ihtiyacım var

Annesininbitanesikizim

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2023
37
40
3
26
Ben eşimden kumar nedeniyle boşanıyorum. Farklı bir şehirde yaşayacağım. Kızım 17 aylık. Annemle beraber yaşayacağım annem çalışıyor. Ben öğretmenim halk egitime basvuru yapmayı düşünüyorum hocalık yapmak için. Maddi nedenlerden dolayı annem çalışmak zorunda bana sen çalışma çocuğuna doy babadan ayrı zaten senden de ayrı kalmasın diyor. 1 yıl en azından kreş yaşı gelene kadar diyor. Ben çalışmak istiyorum ama bu yandan kızımin bana ihtiyacı olduğu geliyor. Sizin fikriniz nedir sizdlce başvuru yapmalı mıyım. Eğer çalışırsan kız kardeşim annem tatil olduğu günlerde 2 gün geri kalan 3 gün bir yakınımız bakar diye düşünüyorum. Fikirlerinizi almak istedim

anneniz kızım ben çalışır size bakarım diyorsa vallahi bravo , o ananın ayaklarının altına paspas olurum
öyleyse eğer çocuğunuzu büyütün sonra çalışırsınız aceleniz ne
Anacagizima yük olurum diye üzülüyorum o da bana üzülüyor kurban olurum ben ona😟😟😟

Bakacak birisi varsa çalışmak, annenize destek olmak en iyisi. Çalıştığınız para bakıcıya gitmeyecekse. Çocuk demek masraf demek. Halk eğitimde belki her gün çalışmazsınız branşa bağlı olarak.

Anacagizima yük olurum diye üzülüyorum o da bana üzülüyor kurban olurum ben ona😟😟😟
çocuğunuz çok küçük ,biraz büyüsn ,öğretmensiniz bunları daha iyi bilmeniz lazım, o kadarcık çocuk bırakmamak lazım,büyüsün 3 yaşına gelsin , o zaman düşünün,şuan hem babası yok hem siz de olmazsanız travma yaşar çocuk ,anneniz haklı ,anneler hep mantıklı düşünür zaten ,siz ilerde çalışınca anennizin hakkını ödemek için elinizden geleni yaparsınız olur biter.
evinizde özel ders verebilirsiniz ama ,branşınızı bilmiyorum

Ben eşimden kumar nedeniyle boşanıyorum. Farklı bir şehirde yaşayacağım. Kızım 17 aylık. Annemle beraber yaşayacağım annem çalışıyor. Ben öğretmenim halk egitime basvuru yapmayı düşünüyorum hocalık yapmak için. Maddi nedenlerden dolayı annem çalışmak zorunda bana sen çalışma çocuğuna doy babadan ayrı zaten senden de ayrı kalmasın diyor. 1 yıl en azından kreş yaşı gelene kadar diyor. Ben çalışmak istiyorum ama bu yandan kızımin bana ihtiyacı olduğu geliyor. Sizin fikriniz nedir sizdlce başvuru yapmalı mıyım. Eğer çalışırsan kız kardeşim annem tatil olduğu günlerde 2 gün geri kalan 3 gün bir yakınımız bakar diye düşünüyorum. Fikirlerinizi almak istedim
Annenizin kazancı geciminize yetecekse bir süre daha çocuğa bakmaya devam edin daha küçük

Anneniz kaç yaşında? Yani sizden bağımsız çalışır mıydı bu olay olmasaydı yine de? Eğer cevabınız evetse anneniz haklı en azından bir sene daha bekleyebilirsiniz. Çalışmak psikolojik açıdan da size iyi gelecektir ama sonrasında da siz annenize destek olursunuz. Babası olacak adam da çocuğunun giderlerini destekler heralde. Allah yardımcınız olsun, sağlık olsun her işin üstesinden gelinir ☀️

Back