Arkadaşlar fikirlerinize çok ihityacım var ALDATILDIM...

Şu fikirleriniz öyle işime yarıyorki neden dinlemeyim tabiki dinlerim.Akıl akldan üstündür.Zaten bugün sabah kuaförde aldım soluğu hemen sapsarı saçları vardı artık 5-6 yıldır hep sarıydı.Tamamen değiştirmek sitiyorum saçımı dedim kuaför bile sapıttı sen sarıyı çok seversin falan dedi.Şuan saçlarım bakır kızıl ve daha eşim görmedi beyefendi seyahatte olduğu için haberid yok.Katlı katlı kestirdimde güzel oldu çok iddialı ve hoş bir renk oldu.Beynimi hareketlerimide değiştirsem tam süper olcak.Bak işte düşünmden edemiyorum sabah 11de aradı telfonda kavga ettik gece nerdeydin kavgası bu saat ldu bir kere bile aramadı nasıl kendini haklı görür bu ne yüzsüzlük anlayamdım.Bende aramıyorum tbaiki..

Şu fikirleriniz öyle işime yarıyorki neden dinlemeyim tabiki dinlerim.Akıl akldan üstündür.Zaten bugün sabah kuaförde aldım soluğu hemen sapsarı saçları vardı artık 5-6 yıldır hep sarıydı.Tamamen değiştirmek sitiyorum saçımı dedim kuaför bile sapıttı sen sarıyı çok seversin falan dedi.Şuan saçlarım bakır kızıl ve daha eşim görmedi beyefendi seyahatte olduğu için haberid yok.Katlı katlı kestirdimde güzel oldu çok iddialı ve hoş bir renk oldu.Beynimi hareketlerimide değiştirsem tam süper olcak.Bak işte düşünmden edemiyorum sabah 11de aradı telfonda kavga ettik gece nerdeydin kavgası bu saat ldu bir kere bile aramadı nasıl kendini haklı görür bu ne yüzsüzlük anlayamdım.Bende aramıyorum tbaiki..

Canım bu kadar çok arama.Onu şımartma bak bu konuda bende aynı hatayı yaptım.Daima kaçan kovalanır unutma.:1hug:

Bırak o seni arasın,merak etsin özlesin.Sen çok sık ararsan o buna fırsat bulamazk.Bir günde o düşünsün acaba karım beni seviyormu,acaba karımın gözü benden başkasını görürümü diye.Acaba acalarla yaşamak nasıl bir duygu bırak birazda o tatsın.:icecream:

mesela telefon dökümleri hep gizliydi bugüne kadar hiçde şüphelenip istememiştim.Bir istedim işte tüm pislikler ortaya çıktı.Fakat hala dökümanlar gizli.Göz göre göre bu beni enayi yerinemikoymak istiyo yoksa erkeklik gururu yapıp benim dediğim olcak deyip egomu tatmim ediyo.

Bırak o seni arasın,merak etsin özlesin.Sen çok sık ararsan o buna fırsat bulamazk.Bir günde o düşünsün acaba karım beni seviyormu,acaba karımın gözü benden başkasını görürümü diye.Acaba acalarla yaşamak nasıl bir duygu bırak birazda o tatsın.:icecream:

çok doğru söylüyorsun canselim.Yok yapıcam aramıyorum inatla eskiden olsa 10 kere aramış mesaj yollamıştım.Bu inat sürsün bakalım o da aramasın bende aramıycam.
Bu kadın bu adama naptı bu kadarda kendine bağladı anlayamadım yemin ederim.Adam kopup ordan evine gelemiyo resmen.Bana nediyo canselim biliyormusun bu olay ortaya çıktığında neymiş çok güleryüzlüymüş o kız,kocamı dinliyor ona çok değer veriyormuş,nerdesin napıyosun diyes asla sormuyor ona hep güveniyormuş,yanındayken hep gülüyormuş stresini bile alıyormuş o tavırları.Aldatmasının nedeni bumuş asla cinsellik falan değilmiş.Çocuğunu üzerine yeminler ediyo kesinlike aralarında cinsel anlamda bişey geçmemiş.Tabi aklımın hiç işi değil ama erkek bu kadar hoşlanacak kızda bu kadar rahat olak ve yatmıcaklar.Neyse günahları boynuna.Allah o kadına da kocamada sorsun hesabıı.

mesela telefon dökümleri hep gizliydi bugüne kadar hiçde şüphelenip istememiştim.Bir istedim işte tüm pislikler ortaya çıktı.Fakat hala dökümanlar gizli.Göz göre göre bu beni enayi yerinemikoymak istiyo yoksa erkeklik gururu yapıp benim dediğim olcak deyip egomu tatmim ediyo.

Canım artık irdelemeyi bırak.Kendini yıpratma.Bende eşimi telefon dökümüyle yakalamıştımHemde en yakın arkadaşımla.Anlatsam inanamazsın.Ama şimdi o kadar çok değiştikki hem eşim hem ben.Artık hayata farklı pencereden bakıyorum.Evet zaman,zaman aklıma geliyor bende acabalara düşüyorum hatta daha geçen bununla ilgili konu açtım.Ama hemen kendime geliyorum.

çok doğru söylüyorsun canselim.Yok yapıcam aramıyorum inatla eskiden olsa 10 kere aramış mesaj yollamıştım.Bu inat sürsün bakalım o da aramasın bende aramıycam.
Bu kadın bu adama naptı bu kadarda kendine bağladı anlayamadım yemin ederim.Adam kopup ordan evine gelemiyo resmen.Bana nediyo canselim biliyormusun bu olay ortaya çıktığında neymiş çok güleryüzlüymüş o kız,kocamı dinliyor ona çok değer veriyormuş,nerdesin napıyosun diyes asla sormuyor ona hep güveniyormuş,yanındayken hep gülüyormuş stresini bile alıyormuş o tavırları.Aldatmasının nedeni bumuş asla cinsellik falan değilmiş.Çocuğunu üzerine yeminler ediyo kesinlike aralarında cinsel anlamda bişey geçmemiş.Tabi aklımın hiç işi değil ama erkek bu kadar hoşlanacak kızda bu kadar rahat olak ve yatmıcaklar.Neyse günahları boynuna.Allah o kadına da kocamada sorsun hesabıı.

Bak işte kendinde söylüyorsun.Canım ya zaten erkeklerin geneli böyledir.Benim kocamda aynı bunları söyledi bana.Ya o kız tabiki güleryüzlü,şefkatli olur.Geçim sıkıntısını o çekmiyo,onun çocuğunu o doğurmadı,onun çocuğu için o uykusuz kalmadı.Çamaşırlarını o yıkamadı,yemeğini o yapmadı o ne yaptı YANLIZCA GÜLERYÜZ GÖSTERDİ.Sende o kız gibiyken güler yüzlüydün eşini dinliyordun çünki sende bekardın ve kafan rahattı.

canım yapman gereken tek sey var
oda kendını degıstırmek
oncelıkle onu aramaya son verıceksın
eger ıcınde varsa sen arasanda aramasnda bı yolunu bulur kızla gorusur zaten
ama kendını bı gerı cek sensızlıgın kıymetını anlasn
guclu bakımlı guzel ol ona karsı ılgılı degılde anlayıslı davran
nerdeydın naptın dıye bısey sakın sorma
bı sure sonra kafasına dank edıp ah ben gul gıbı karımı nasıl uzdum demeye baslar ve kedı gıbı evıne doner ınsallah
sen yerkı kararlı davran ve kendıne guven

Bir erkek karısını asla asık suratlı başka bir kadınla aldatmaz zaten.Ya en basiti konsomatrisleri düşünün hep gülerler eğlenirler,erkekleri eğlendirirler.

Aldatma olayında boşanmadan yanayım. Bunun affı yoktur. Bu kadını hiçe saymaktır bence. Kendını topla arkadasım güçlü ol ve çocugunu al git. Süpheyle yaşanmaz

aynı durumu evlenmeden önce ailemde yaşadım ve anladımki ya hemen kestirip atacaksın ya da affettiysen asla bu konu hakkında bir daha konuşmayacaksın, onu kendi haline bırakacak kabullenip sadece kendin ve çocukların için yaşayacaksın. İki durumun arasında bir yerlerde sıkışıp kalırsan iş çok ciddi boyutlara taşınabiliyor. Ruh sağlığın geri dönülemez ciddi yaralar alıyor.

--> Hırçın tavır herzaman erkeği kadından kaçırır

-->tatlı dil nasıl yılanı deliğinden çıkarıyorsa erkeği kadına köle yapar

-->herşeyde ben yaparım ben ederim yok şöyle olacak yerine
kendinden ödün verip sen bilirsin sen nasıl uygun görürsen dersen yine senin istediğini kabul eder
böylelikle onun gözündeki değerin bir kat daha artarYine aynı şekilde vırta zırta arayıp durursan heleki kim var yanında vs.. gibi güvensiz tavırlar sergilersen yapacağı yoksa da onu o suça teşvik edersin.

-->Halbu ki ona sonsuz güvendiğinizi belirtip sadece acil durumlarda arasanız,yargılayıp hırçın bi şekilde kim var yanında! yine kiminlesin !? demek yerine sesini duymk istedim, özledim nasıl olduğunu merak etim vs.. deseniz size olan meyli artmazmı sizce ???

-->Unutmayın arı sirke ile değil bal ile tutulur. Madem bi kere daha denemeyi göze almışsınız ki ben sizi çok taktir ettim en iyisini yapmışsınız küçücük yavrunuz için daha ılımlı güler yüzlü olmayı deneyin.Tamam dışardan bizlere söylemesi kolay geliyor ama yaşayan ve bu aşamaları geçirenlerin böylesi durumlar yaşayanlara tavsiyesi kesinlikle bu şekilde.Eskisi gibi mutlu huzurlu olmak istiyorsanız nolur azcık sabredin ve bu tavsiylerimi deneyin.

Ben bazı arkadaşlar gibi vur kapıyı çık! hemen terket demiyorum ki bu düşünceyi kesinlikle tasvip etmiyorum.Yok öyle hemen pes etmek kolayı seçmek.Bebişinizin geleceği için Dişin tırnak mücadele etmeniz gerektiğini düşünüyorum.bu bir sınav oldukça zorlu bir sınav ve ben bu sınavı alnınızın akıyla geçeceğiniz kanaatindeyim.

çok teşekkür ederim.Kendimi toplamaya başladım uğraşıyorum aldatıldım ama yine ben çabalıyorum en azından ileride eliden geleni yaptım diyebilirm diye düşünüyorum.Kalbim öyle acıyorki gerçekten acıor içim içimi kemiriyor yinmi onu arıyor diye ama maske takıp dolaşıyorum.Kocamıda iğnelemkten bu işi kurcalayıp durmaktan vazgeçtim.Allaha havale ettim.Ben eliden geleni yapmaya gayret gösteriyorum.Dediklerinizde çok haklısınız çok sıktım çok aradım bunalttım belki ama sevdiğim için merak ettim.Sevmeem önemsemezdim ki bun yapması gerekmiyordu.Neyse sonumuz neolcak bakalım

Hayatı akışına bırak,kendine,çocuğuna önem ver ve kendini yıpratmaktan vazgeç.İnşallah herşey yoluna girer.Ama artık eşine bu konuyu açıp irdeleme.Acaba onu sevdimi,acaba onu öptümü.Bunları öğrensen ne olacakki.Kendini yiyip duracaksın hep.Bende düşünürdüm acaba onu öptümü,acaba ona nasıl davranırlardı acaba cinsellik oldumu ah bir öğrensem sorsam anlatırmıki eh tabi inkar edecek.Sonra dedimki öğrensem ne olacak yada yaptıysa veya yapmadıysa şimdi acım dinecekmi.

canım inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer..

sen kararlı ve güçlü olduğun sürece kendini çok daha iyi hissedeceksin eminim...

inşallah herşey gönlünce olsun.. sürekli düşünüp kendini yiyip bitirme arık ne olursun..

sen ve kızın için herşey çok daha güzel olsun inşallah..

bizi habersiz bırakma olur mu?

Ben nasıl aştım herşeyi anlatayım sana.
1-Önce kurslara gittim.
2-Ev kadınıydım.Şimdi iş kadını oldum.
3-Yılda bir kuaföre gidiyordum.Şimdi hafta bir.(İhtiyacıma göre)
4-Her cumartesi gecesini kocama ayırdım.(Akşam olunca giyinip,saçımı,makyajımı yapar,masamı kurar otururum karşısına,gecenin ilerleyen saatlerindeyse nabza göre şerbet)
5-Kendimi sevmeyi öğrendim.
6-Kocamala empati yapmayı öğrendim.(Artık o beni,bende onu anlıyorum.)
7-Biraz gizemli oluyorum,bazen merakta bırakıyorum(Çok işe yarıyor.)
İnanki dizimin dibinden ayrılmıyor,işten eve evden işe.
Hergün en az3-5 arayıp soruyo nasılsın aşkım diye.
Darısı başına canım ya.

çok çok geçmiş olsun
bence onu pek takmayın
nasılsa olan olmuş buından sonra
güven kazanmak imkansızz
eskisnden daha alımlı hoş görünün
ve onu eskisi gibi arayıp sormayın
belki yoklugununz kafasına dank eder
allah yardımcınız olsun

Ben nasıl aştım herşeyi anlatayım sana.
1-Önce kurslara gittim.
2-Ev kadınıydım.Şimdi iş kadını oldum.
3-Yılda bir kuaföre gidiyordum.Şimdi hafta bir.(İhtiyacıma göre)
4-Her cumartesi gecesini kocama ayırdım.(Akşam olunca giyinip,saçımı,makyajımı yapar,masamı kurar otururum karşısına,gecenin ilerleyen saatlerindeyse nabza göre şerbet)
5-Kendimi sevmeyi öğrendim.
6-Kocamala empati yapmayı öğrendim.(Artık o beni,bende onu anlıyorum.)
7-Biraz gizemli oluyorum,bazen merakta bırakıyorum(Çok işe yarıyor.)
İnanki dizimin dibinden ayrılmıyor,işten eve evden işe.
Hergün en az3-5 arayıp soruyo nasılsın aşkım diye.
Darısı başına canım ya.

aradığım birkaç cümleyi yazınızda buldum. teşekkürler..

konu sahibi bayanada söyliyeceğim bir kaç cümlem var. ben hayatımda nice Kuran'a el basanlar gördüm. ilerleyen dönemde Kuran'a el bastığını dahi hatırlamadılar. diyeceğim her aldatan bayana.. hayatınızdaki en önemli şey kendinizsiniz hayatı bu doğrultuda yaşayın. çocuğunuz için ayrılmayı ilk etapta düşünmeyin derim. amma eşinizin yanınada yaptıklarını kar bırakmayın. yiyin için gezin bırakın o sizi kıskansın. öncelikleriniz siz ve kızınız olsun. ben hayatım boyunca bunları hep acı tecrübelerle öğrendim. şimdilerde hiçbirşeye tahammülüm yok. eskiden eşimsiz hayatı düşünemiyordum.. şimdilerde çok sevmeme rağmen eşim olmasada yapabilirim düşüncesini kendime kabullendirmeye çalışıyorum ve bu doğrultuda yaşıyorum. :lepi:

cnm benimde sana tavsiyem peşini bırak biraz ,aklını kullan o senin peşine düşsün.olayları tersine çevirmek hiçde zor değildir.çelik gibi sinir gerektirir ancak kendini toplayıp güvenini tazeledikten sonra biraz kendinle ilgilen,aldatılma duygusu insanı içten içe kemiren korkunç bir duygudur bunun esiri olma.senin diğer bayandan eminim çok daha büyük artıların var.bir kere eş olarak bir ağırlığın var.kendini yiyip bitirmene sebep olan kişilere inat yaşamına devam et.şöyle söyle eşine.ben artık seni takip etmekten yoruldum.sana güvenim sıfır ancak bana değil bundan sonra kendine yaparsın.ayağını denk al.senin için ömür tüketemem.ardındanda biraz boşlayıp.ilgilenmezsen.inan bana toparlanıcaktır.sevgiler cnm.çok zor bir durum.allah sabır ve kolaylık versin:teselli:

X