Arkadaşlar fikirlerinize çok ihityacım var ALDATILDIM...

kızının sana ihtiyacı var canım sen ona ilgini eksik etme olurmu kendini toplamaya calıs . sana ihtiyacı olan bir kızın var ve ögret kendine canım hayatın bitmediğini ama hala esinle ugrasıp kendine zarar verme umarım cezasını bulur yanı aklı basına gelip sımsıkı sarılır tertemiz yuvasına

canım madem affetmeyi seçtin çocuğun için,artık inanmasanda inanmış gibi yapıcaksın
bırak hiç arama artık,nasıl olsa yapacağı varsa yapıyor bir şekilde
bu adam eğer yine aynı şeyi yapacaksa sen arasanda yapacak,aramasanda
o yüzden aramayı bırak,sakin ol,ilgilenme ama tabi gurbaamın dediği gibi pusuya yat uzaktan izle
haaa baktınki bu adam yine duramadı yaptı aynı şeyi ve sen dayanamadın işte o zaman ayrıl,yoksa sağlığından olursun
şimdi sadece güvenmiş inanmış gibi yap ve izle

canım durumun içinden çıkılması zor bir hal almış
kim ne derse desin istedigi kadar feminist tavır sergilesin gercekler değişmez ki o da şudur;
erkek milleti sıkmaya gelmez!
ortada birşey yokken aramalar sormalar hesap sormalar eşşeen aklına karpuz kabugu düşürmek demektir
bu hatayı yapmışsın ve ne yazık ki sonucları yine sana zarar vermiş
erkegin yapacagi varsa günde değil 50 kere 50 milyon kere de arasan karda yürür de izini belli etmez
sen istedigin kadar hesap sor dur...

neyse yapman gerekene gelelim;
bi müddet pusuya yatmalı kadın eğer aldatıldıktan sonra affettiyse.
zira hiç bi erkek yoktur ki (salak değilse tabi) affedildiginin arefesinde çapkınlık turuna çıksın.
ayrıca aldatan erkek 2ye ayrlır
1 . durulmuş gibi görünüp gizliden malı goturmeye devam edenler
2. durulanlar

bunu anlamanın en iyi yolu da dedigim gibi pusuya yatmaktır

iplemiyo gibi davranıcaksın
once günde 10 kere mi ariyodun
gerekmedikce aramıyacaksın
hesap sormayacaksın
amaaan, bana ne!yi oynayan cool hatun olacaksın ki adamın kafası karışsın
eskisinden daha bakımlı daha alımlı gorunmeyi deneyeceksin ama yüz vermeyeceksin

çok zor biliyorum ama imkansız değil, once bunu yapacagina inandır kendini gerisi kolay

erkek nikahı altına aldıgı hatunu çantada keklik sanmaya başladıgında sapıtır
bırak o seni kıskansın sengözlerimebaksanab
sen niye onun peşinde hafiyecilik oynuyosun ki?
hele bi dur
bugun radikal kararlar al ve uygulamaya koyul
zira böyle devam edersen yer bitirirsin kendini
olan yine sana olur
o aldattıgı ile kalır
güçlü ol biraz ozguvenini tokatla kendine gelsin sositososito

kesinlikle katılıyorum gurbaa'ya...
çalışmaya başlamışsın, demek ki senin de sosyal bir çevren var..çocuğun olduğu için belki çok vaktin yoktur ama yeni çevrelere gir,kursa git mesela..
giyin süslen,kendine bak, için kan ağlasa hiç birşey yapmak istemesen de belli etme,çok özgüvenli görün..
kocan her aradığında açma, onu da gerekmedikçe arama,hesap sorma...yani adamı çok da sallamıyormuş gibi görün..
artık o sen onun değil, o senin peşine düşsün...bu kadın neden böyle oldu diye içine kurt düşsün,biraz da o kahrolsun...
nefret ediyorum böyle adamlardan ya :eek:klava:

evet uzaktan izle canım madem ilk sansı verdin ikinciyi verme bana kalırsa yanı yoksa sana zararı vede kendine saygını yitırıp kızına saglıklı olamazsın simdilik bırakmıs gibi yap ucunu bir sakinles uzaktan izle canım yaa ama her seferinde yakıp üzme kendini bu arada topla kendini

canımm çok teşekkür ederim öyle iyi geldi ki biranda okuyunca çok haklısınız kendime yazık ediyorum daha 28 yaşındayım.Ah söylediklerini bir yapabilsem ama uğraşıcam bi şans verdim çocuğumun hatırı için bakalım o şası kullanbilecekmi.Neye sinir oluyorum biliyormusun hem suçlu heme güçlü.Arayıp sorup kendini affedriceğine armıyo sormuyo bana güvenmeyi öğrenceksin falan gibi saçmalıyo_Of dediklerini yapıcam ama çok saol

canım benim, madem karar verdin o halde yapacağın şey, yaşadıklarının doğal sonucu olarak psikolojin bozulmuş olduğundan uzman bir psikiyatriste gidip rahatlamak.

depresyonun kronikleşirse ondan sonra kimse yardımcı olamaz.

bu şeye benzer; kanseri erken teşhis edip tedavi etmekle geç kalmak arasındaki fark gibidir...."dünya sağlık örgütü" artık resmen kabu etti depresyon fiziki hastalıklar sınıfına girdi...bunun anlamı yaşadığımız travma ve stress sonucu beyin kimyası bozuluyor, bizlere mutluluk veren bölüm düzgün çalışmamaya başlıyor... işte burda, ilaçlarla beyin kimyası ve bozulan işleyişi düzene sokularak hastanın iyileşmesi sağlanıyor...bence senin sorununu uzman bir psikiyatrist çözecektir...hatta psikiyatrsitinin önerisiyle psikoloğa giderek terapi de alarak tedavini destekleyebilirsin.

her anlam da geçmiş olsun tatlıma.s.

kim ne derse desin istedigi kadar feminist tavır sergilesin gercekler değişmez ki o da şudur;
ortada birşey yokken aramalar sormalar hesap sormalar eşşeen aklına karpuz kabugu düşürmek demektir
erkegin yapacagi varsa günde değil 50 kere 50 milyon kere de arasan karda yürür de izini belli etmez

zira hiç bi erkek yoktur ki (salak değilse tabi) affedildiginin arefesinde çapkınlık turuna çıksın.
2. durulanlar

hesap sormayacaksın
eskisinden daha bakımlı daha alımlı gorunmeyi deneyeceksin ama yüz vermeyeceksin

çok zor biliyorum ama imkansız değil, once bunu yapacagina inandır kendini gerisi kolay

hele bi dur
olan yine sana olur
o aldattıgı ile kalır

offf yavruuuu senin şu fikirlerine hastayım ya akıl küpü Şeniz
aynen katılıyorum çokkk mantıklı konuşmuşsun

Arkadaşım malesef bende senin yaşadıklarını yaşadım bundan 4 yıl önce.Ve senin gibide af ettim.Ama dediğim gibi 4-5 yıl olmasına rağmen hala yüreğim kanar.Aklıma geldikçe eşimi satırla parçalayıp balıklara atasım gelir.Bu acıyı yaşamış biri olarak şunu söyleyebilirim.Bu konuyu unutmaya çalış,unutulmuyor biliyorum ama meşgul olacak bir şeyler bul.Kendini sev,kendini geliştir,kendine bak inan kocan için kendine eziyet etmeye değmez.Sende onu süründür.Umursama,ilgilenme.Eşine karşı tetikte ol,ama tetikte ol derkende kafaya çok takmadan yap bunu yoksa acabalarla hayat geçmez.Ona bu dünyada senden ve çocuğundan daha kıymetli birşeyi olmadığını kanıtla.

Sevgilerle.Umarım hayat seni bir daha asla incitmez.Arkadaşım.
:enbuyukkk:a.s.

2. durulanlar

hesap sormayacaksın

hele bi dur
olan yine sana olur
o aldattıgı ile kalır

Canım ya süpersin.Kız kaç koca eskittin diycem ama hem yaşın genç hemde bekarsın.Şimdilik sana yanlızca KALEMİNE VE AKLINA SAĞLIK diyorum.a.s.

canımm çok teşekkür ederim öyle iyi geldi ki biranda okuyunca çok haklısınız kendime yazık ediyorum daha 28 yaşındayım.Ah söylediklerini bir yapabilsem ama uğraşıcam bi şans verdim çocuğumun hatırı için bakalım o şası kullanbilecekmi.Neye sinir oluyorum biliyormusun hem suçlu heme güçlü.Arayıp sorup kendini affedriceğine armıyo sormuyo bana güvenmeyi öğrenceksin falan gibi saçmalıyo_Of dediklerini yapıcam ama çok saol

evet gerçekten yazık ediyorsun kendine canım,çok gençsin daha senin değil onun çabalaması lazım..

ona verdiğin bu şansı haketmek için elinden ne geliyorsa yapması gerek,bırak hiiiçç arayıp sorma o merak etsin allah allah hiç aramıyo beni bu kadın yaaa desin kendi kendine..

sen kızının hatırı için yuvanı kurtarmaya çalışmışsın,en büyük adımı atmışsın zaten bırak diğer hareketler ondan gelsin...

bu şansı kullanabilirse ne alaaa ama kullanamazsa çabalamazsa kendi bilir.... işte ozaman koyarsın kapının önüne nerde kimle gezmek istiyorsa gezer...

sende hayatına yeni bir sayfa açar güzel kızınla paşa paşa yaşarsın oda bir süre sonra pişmanlıktan kafayı taşlara vurur ama iş işten çoktaaaannnn geçmiş olur..

sen güçlü ol yeter ki,aşamayacağın hiçbirşey yok inan...:1hug:

nasıl kızıyorum şu erkek milletine var ya...

hem her haltı yerler hemde zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışırlar...

kafaları çalışmıyo ki adamların çalışsa zaten tertemiz yuvasını bırakıp sağda solda fink atarlar mı????

çok haklısınız o kadar haklısınız ki güvenn öyle zor elde ediliyorki.biliyorum artık uzun bir süre hele ki bu rahatlığında devam ederse güvenemiycem ama ne yapacağımı bilmez böyle salak gibi oldum.Eskiden ben böyle olaylar duydummu nasıl konuşurdum inanamazsınız salla gitsin boşan o seni kaybetti o kız onu terk eder kendi ortada kalacak sana mum olacak iye takıyorsun falan gibi akıllar verirdim bu olay başına gelen arkadaşlarıma.
Ama kendi başıma bir geldi ve hiç beklemediğim bir anda bide çocuğum varken allah o kadın gitti yerine bambaşka kadın geldi sanki.Dışardan konuşmak gerçekten farklıymış insan başına gelince anlıyormuş.Ben bi okadar özgüveni yüksek bakımlı inatçı kadın gitti yerine aciz salya sümük ağlayıp bana çocuğuma bunu nasıl yaptın diyen bir kadın geldi yemin edrim ki kendimden nefret ettim şu 5 haftadır.Kendimle savaşıyorum resmen geçen hafta psikologada başladım bu hafta 2.seansa gidicem ilaç kullanamıyorum kızım hala meme emiyo diye.
Allaha sığındım sürekli dua edip içime huzur bulmaya çalışıyorum.Ama inanın kendimi tanıyamıyorum ben olay ortaya çıktı hala ben peşinde nerdeisn omu vardı yanında onunlamı konuştun diyen sürekli ağlayan bir tipim.Adam beni aramıyo bile aynı lafalrı duycak diye.Ah be arkadaşlar çabalıyorum düzelicem ama zaman alıyo.Boşanmayı çok düşündüm hatta karalıydım ama ah çocuğum ne olcak böle daha kötü belki ama.Zil çalıyo baba diye kapıya koşuyo nasıl bunu gözardı edicem.Psikologda hayatta herkesin hata yapma payı var ve herkesi 2.bir şansa ihtiyacı var dedi.Nebileyim oda zorlanıyo biliyorum artık varya benim soruları cevaplamaktan bıktı farkındayım bunalıyo.Ama bende bu kadını rahatlatayım şüphe çekmiycek şeyler yapayım demiyo.Yine aramıyo yine gece dışarı çıkıyo falan.Herhalde o küçük beyninde şeyi düşünüyo dizginleri bi kaptırısam bi daha geri alamam mı diyo erkeklik gururumu yoksa ben umrumdamı değilim bilmiyom artık.
Br tek şeyi merak ediyorum hala orda görüşüyormudur bu kadar olaya karşılık.Takip nasıl ettircem bir orda bir orada.Ah be keşke bunları yapmasaydı.
Bu arada ben o olay artaya çıkınca kızı aradım kendimi tanıttım kız nasıl inanamazsınız iyi napayım benim kocanla bir ilişkim yok.Ben genç ve güzel bir kızım napayım senin çocuklu kocanı.Al kocanı başına çal.Kocana söyle beni aramasın sende arama.Bakarmısınız bomboş bir insan bomboş.Ben orada 18 aylık bir çocuğun hayatından 7 senelik bir birliktelik 5 senelik bir evlilikten bahsediyorum o bana gençmiş güzelmiş ondan bahsediyo.Bi de yalnız yaşıyo orda çok düşündüüm ailesini bulayım haber vereim herşeyi anlatayım diye ama psikolog şuan böyle bir şey yapmamam gerektiğini smyledi.Kocan ailesiyl muhatap kalcak ne yapacaksın ozaman evliliğini yıkarsan o zaan yap evliyken olmaz dedi.Ah be nekadar pislik varya bizim hemcinslerimiz adiler.Ne evli ne cocuklu dnliyorlar.Nasıl tutcaz kocalarımızı elde anlayamadım.
Buarada evde nasıl davranıcam ben ona sıcak olamıyorum çok soğuk oluncada olmuyo of kızlar ya beynim ambele oldu...

Bu arada ben o olay artaya çıkınca kızı aradım kendimi tanıttım kız nasıl inanamazsınız iyi napayım benim kocanla bir ilişkim yok.Ben genç ve güzel bir kızım napayım senin çocuklu kocanı.Al kocanı başına çal.Kocana söyle beni aramasın sende arama.Bakarmısınız bomboş bir insan bomboş.Ben orada 18 aylık bir çocuğun hayatından 7 senelik bir birliktelik 5 senelik bir evlilikten bahsediyorum o bana gençmiş güzelmiş ondan bahsediyo.QUOTE]

yuhh artık ya....kötükedihüso

arsızlığa,terbiyesizliğe bak....kötükedihüso

ar damarı çatlamış bunun ya....

Canım arkadaşım,eğer beni dinlersen ben ona evde nasıl davranacağını anlatayım ama sen ister yaparsın ister yapmazsın.Bu sana kalmış bir şey.Bir kere bu konuyu açıp,ona o kız hakkında sorular sormaktan vazgeç bu en önemlisi.Çünki biz kocalarımıza bir şans verdik onları hatalarıyla kabul ettik.

boyle durumda, iki seçenek vardi, sen kendin ve çocugun için kendince en dogru olan karari almissin..allah yardimcin olsun oncelikle :Saruboceq:

esine çok is dusuyor ama asiri bir havada kendisi :mymeka:

Onun uzerine hiç gitme. Onunla ilgilenme bile
bebegine yogunlas
anlasin ki oyle kolay affetmiyorsun, affetmeyeceksin

birde, gizlice kontrol et...cunku affedilen es, maalesef bi kaç gun kuzu olur ama sonrasi :uhm:

Umarim bir daha yapmaz...yaralarini sarmak içinde distan bir destek alsan ? :sm_confused:
Zordur isin içinden çikmak...:teselli:
Allah yardimcin olsun :Saruboceq:

Boşanmayı çok düşündüm hatta karalıydım ama ah çocuğum ne olcak böle daha kötü belki ama.Zil çalıyo baba diye kapıya koşuyo nasıl bunu gözardı edicem...

canım benim ya.. kıyamam ben ona..

benimde 11 aylık kızım var daha küçük olmasına rağmen babasını görünce sevinç çığlıkları atıyor, çok iyi biliyorum kızların babaya düşkünlüğünü...

Sonara hiç olmadığın kadar bakımlı ve sosyal ol.Yani ne sen nede kocan gözlerine inanamasın :1shok: sen aynaya bakınca vay be bu benmiyim de.Saçını,giyimini,makyajını herşeyini değiştir.Oturup kalkaman ve konuşman dahil.Eşine karşı çok anlayışlı davran olgun ve karalı dur karşısında.

X