Eğer hatalı ve suçum var ise amin inşallah bırakmazAdamla konuşmasan umut vermesen boşanmazdı çok net ! O karısını eski sevgilisi için terketmiş, sen de babana sorma zahmetinde bile bulunmadan kaçmışsın. İkinizde suçlusunuz haksızsızsınız. Umarım bu düşünceler ömür boyu peşini bırakmaz hep gelit aklına o kadın
benim olandan bitenden haberim olsa evet haklısınız. Ama bu konuda çok şükür içim rahat , o yüzden başınıza gelmeden uzaktan asıp kesmek çok kolaydırKimse sana ders veremez. Çünkü sen doğru olan şeyleri algılamaya kendini kapatmışsın. Kadının psikolojisini el birliğiyle bozup yuvasını yıkıp vebalini almişsınız...
Adam seni arıyor konuşuyorsun. Para gönderiyor onu da kabul ediyorsun. Daha ne yapacaksın. Evde olan biteni de anlatıyornuş sana haberim yok diyip şimdi kimi kandırıyorsun...benim olandan bitenden haberim olsa evet haklısınız. Ama bu konuda çok şükür içim rahat , o yüzden başınıza gelmeden uzaktan asıp kesmek çok kolaydır
Onun parası gönderir göndermez ,Adam evliyken neden onunla konustunuz? Neden para gondermesine izin verdiniz? O kadin hakli ona cok büyük haksizlik etmissiniz ikiniz de..
Nasil olan bitenden haberin yok konu sahibi. Resmen evliliklerini didik didik biliyosun. Adam evlenmjs ama senle de konusmus. Yani bunun bi adi var ama ban yemek istemiyorum simdibenim olandan bitenden haberim olsa evet haklısınız. Ama bu konuda çok şükür içim rahat , o yüzden başınıza gelmeden uzaktan asıp kesmek çok kolaydır
Öyle olsaydı, 10 yıldır peşimden koşmaz boşanırken de 50 bin. VermezdiNe ekersen onu biçersin 2 ay sonra kocam beni aldattı diye konu açarsın burda..kocan sağlam pabuç değil yakında senden de sıkılacak
Öyle olsaydı, 10 yıldır peşimden koşmaz boşanırken de 50 bin. VermezdiAma hayat bu olabilir tabi
Beni anlattığını boşanma aşmasında öğrendim eşimden , Kız yazdı , görümcem anlattı, arkadaşları anlattı. Konuştuğumuz da 10 dk falandır naber nasılsın okulun nasıl ihtiyacın var mı göreve çıktım hakkını helal et bu. Salak saçma yorum yapmayın lütfenNasil olan bitenden haberin yok konu sahibi. Resmen evliliklerini didik didik biliyosun. Adam evlenmjs ama senle de konusmus. Yani bunun bi adi var ama ban yemek istemiyorum simdi
Kim kime veriyor 50 bin ?50 bin dediginiz para mi acaba. Ev almaya kalksa bacasini ancak alir herhaldegeri kalan hayati nolcak ben olsam ikinizede ayri ayri dava acardim bosanmaz surundururdum
Para göndermek tek taraflı bir iş değildir! Karşı tarafın hesap numarasını biliyor ve karşı tarafın parayı harcadını biliyor ki gönderiyor. Başka sözüm yok hakim bey.Onun parası gönderir göndermez ,
Birileri değil de attımBu konu benim bile psikolojimi bozdu ayol. Yatin hemen kocamin hesaplarina bakcam birilerine para yediriyomu acaba
çünkü evlenmeden önce de gönderiyordu. Evlenince olan özel bir durum değildi.Para göndermek tek taraflı bir iş değildir! Karşı tarafın hesap numarasını biliyor ve karşı tarafın parayı harcadını biliyor ki gönderiyor. Başka sözüm yok hakim bey.
Güzelce oku yazdığımı. Anlama kabiliyetin yok sanırımAdam seni arıyor konuşuyorsun. Para gönderiyor onu da kabul ediyorsun. Daha ne yapacaksın. Evde olan biteni de anlatıyornuş sana haberim yok diyip şimdi kimi kandırıyorsun...
Geri gönderseydin niye göndermedin hadi buna da bir cevap ver de göreyim.Birileri değil de attım
çünkü evlenmeden önce de gönderiyordu. Evlenince olan özel bir durum değildi.
[QUOTE="040419, postBeni anlattığını boşanma aşmasında öğrendim eşimden , Kız yazdı , görümcem anlattı, arkadaşları anlattı. Konuştuğumuz da 10 dk falandır naber nasılsın okulun nasıl ihtiyacın var mı göreve çıktım hakkını helal et bu. Salak saçma yorum yapmayın lütfen
Allah’a şükür o konuda sorun yok, çünkü beni ne kadar çok istediğini biliyordum, ama ben kabul etmedim o yüzden 2. Tercih değilimBen olsam once diger kadinin tercih edildigini aklimdan cikaramazdim ya. 2. Secenek sensin dusunsene. Deliririm.
Ama eninde sonunda beni secti demeyin. Neticede ilk secimi siz degildiniz.en azindan benim icin teselli ikramiyesi olmadi bu.