Evlenip boşandığı için babamın asla vermeyeceğini düşündüm.Kaçma nedeniniz ne?
Öncelikle bu bir hata. Okumuş etmiş bir kadınsınız bunun yanlış olduğunun bilincinde olmalıydınız. Her neyse. Sorunuza gelince, size ulaşabileceği her şeyi ortadan kaldırın. Ki dünyada tek kadın o değil. Bazen bakıyorum da ‘ulan ne güzel kadınlar var’ diyorum. Bu düşünce sistemiyle eşinizi dışarı çıkarmamanız gerekir. Yaşanmış şeyleri var ama diyeceksiniz, vardı önceden varmış yani.Evlenip boşandığı için babamın asla vermeyeceğini düşündüm.
Öncelikle bu bir hata. Okumuş etmiş bir kadınsınız bunun yanlış olduğunun bilincinde olmalıydınız. Her neyse. Sorunuza gelince, size ulaşabileceği her şeyi ortadan kaldırın. Ki dünyada tek kadın o değil. Bazen bakıyorum da ‘ulan ne güzel kadınlar var’ diyorum. Bu düşünce sistemiyle eşinizi dışarı çıkarmamanız gerekir. Yaşanmış şeyleri var ama diyeceksiniz, vardı önceden varmış yani.
Bir de onun diğer kadınla evli olduğu dönemde sizin hayatınıza biri girmedi mi mesela?
DolardakiÖncelikle bu bir hata. Okumuş etmiş bir kadınsınız bunun yanlış olduğunun bilincinde olmalıydınız. Her neyse. Sorunuza gelince, size ulaşabileceği her şeyi ortadan kaldırın. Ki dünyada tek kadın o değil. Bazen bakıyorum da ‘ulan ne güzel kadınlar var’ diyorum. Bu düşünce sistemiyle eşinizi dışarı çıkarmamanız gerekir. Yaşanmış şeyleri var ama diyeceksiniz, vardı önceden varmış yani.
Bir de onun diğer kadınla evli olduğu dönemde sizin hayatınıza biri girmedi mi mesela?
Biz sevgili olarak konuşmadık fakat, kaç yıllık geçmişimiz vardı. Kolay olmadı ki hep aradı farklı numaralardan. Ben o kadın hayatında iken ona yanlış yaptığımı düşünmüyorum. Benim zor durumda kalmamı istemediği için yolluyordu. Ve göreve çıkmadan önce helallık isterdi o kadar.Adam evliyken neden onunla konustunuz? Neden para gondermesine izin verdiniz? O kadin hakli ona cok büyük haksizlik etmissiniz ikiniz de..
Hayırdır ? Size kim veriyor bu yetkiyi de öyle bir cümle kuruyorsunuz? Para yedirmek çok çirkin bir söz. Ahlak bekçiliği yapmanız da çabası. Ben kötü bir şey yapsaydım emin olun, kavuşamazdık.Adamın evliyken size para YEEDİRMESİNE takıldım. İstediği kadar sevsin, istediğiniz kadar sevilin çok yanlış. Bence kızın güzel yada çirkin olma ihtimalini değilde nasıl helallik alırım kısmını düşünün.
Empati yapıyorum sende yap. Eşinle evlisiniz ve eski sevgilisine 'arkadaş' adı altında para gönderiyor. Bravo hayatım iyi düşünmüşsün, ihtiyacı vardır mı diyeceksiniz.?Hayırdır ? Size kim veriyor bu yetkiyi de öyle bir cümle kuruyorsunuz? Para yedirmek çok çirkin bir söz. Ahlak bekçiliği yapmanız da çabası. Ben kötü bir şey yapsaydım emin olun, kavuşamazdık.
O kişiyle ben aynı terazide değilim ama, o kızla farklı benle çok çok farklı geçmişi var.Empati yapıyorum sende yap. Eşinle evlisiniz ve eski sevgilisine 'arkadaş' adı altında para gönderiyor. Bravo hayatım iyi düşünmüşsün, ihtiyacı vardır mı diyeceksiniz.?
Empati yap diyorum yapamıyorsun bak o ayrı ben ayrıyım diye. Sadece Bi anlık sen o ol.O kişiyle ben aynı terazide değilim ama, o kızla farklı benle çok çok farklı geçmişi var.
Senin ailen yok mu niye zor durumda kaliyormussun? O gonderdi diyip duruyorsun istemesen gondermez. Evli barkli adamin parasini yemissin baskasinin rizkiydi o. Baskasinin kocasiydi bunlari unutma ve yasadiklarinin basine neden geldigini anla..Biz sevgili olarak konuşmadık fakat, kaç yıllık geçmişimiz vardı. Kolay olmadı ki hep aradı farklı numaralardan. Ben o kadın hayatında iken ona yanlış yaptığımı düşünmüyorum. Benim zor durumda kalmamı istemediği için yolluyordu. Ve göreve çıkmadan önce helallık isterdi o kadar.
O kadar şeyin arasında para göndermesine mi takılı kaldınız ? İnsanlar zor durumda iken yardımcı olabilir. Eğer bir gün olurda o kız da zorda kalırsa yardımcı olsun o zaman. Rahatladınız mı ?Empati yap diyorum yapamıyorsun bak o ayrı ben ayrıyım diye. Sadece Bi anlık sen o ol.
Çok şükür aşılmayacak şey yaşamıyorum, siz burda bana ahlak dersi vermeye kalkıyorsunuz.Senin ailen yok mu niye zor durumda kaliyormussun? O gonderdi diyip duruyorsun istemesen gondermez. Evli barkli adamin parasini yemissin baskasinin rizkiydi o. Baskasinin kocasiydi bunlari unutma ve yasadiklarinin basine neden geldigini anla..
Evett çünkü haksızlık bu. Yardımcı olsunda ozaman görelim sizi.O kadar şeyin arasında para göndermesine mi takılı kaldınız ? İnsanlar zor durumda iken yardımcı olabilir. Eğer bir gün olurda o kız da zorda kalırsa yardımcı olsun o zaman. Rahatladınız mı ?
Kimse sana ders veremez. Çünkü sen doğru olan şeyleri algılamaya kendini kapatmışsın. Kadının psikolojisini el birliğiyle bozup yuvasını yıkıp vebalini almişsınız...Çok şükür aşılmayacak şey yaşamıyorum, siz burda bana ahlak dersi vermeye kalkıyorsunuz.