Arkadaşlar evliliğimi böyle yıpratmak istemiyorum ne yapabilirim lütfen bana akıl verin ?

soralım bakalım kocası bana para yollasın azcık ihtiyacım var yani ne var bunda
O kadar haklısın ki kızcağıza yazık olmuş.Eski sevgilisini unutamayan bir karakter yoksunu ile evlendiğini nerden bilsin kadın.Bir de utanmadan kadını suçlu çıkarmaya çalışıyor.Yüzsüzlük nirvana

Eski konu hortlamış yine
Nerden bulup yazıyorsunuz, yazarken bakmıyor musunuz tarihe hiç ya. Şimdiye kim bilir neler değişmiştir kadının hayatında yani

Evli adamla gorusmussun bir de marifet gibi anlatmissin

Adamın öyle evlenesi varmış ki sen evlenemeyince ilk tutuğuyla evlenmiş bu ne evlilik aşkıdır onu ben çözemedim belli ki sevmemiş avunurum sanmış o çok bayıldığı evlilik hedefine de ulaşmış… Ne a*s*l*k adammış yani kusura bakma da…

Sen de yolunu yapmışsın bir güzel ayırmışsın kim bilir o kadın ne sevgiyle ne umutlarla evlendi o adamla yazık günah ikiniz el ele vermiş farklı şekillerde hayatını mahvetmişsiniz kadının.

Korkma güzelim baksana adam karısını boşamış senin uğruna, kadına senden bahsedip bahsedip kafayı yedirmesi de cabası, hangi erkek yapar??? Üzülme takma kafaya kocan eski karısına dönecek olsa zaten bırakıp seni almazdı, senden de güzelmiş bak demek ki güzellik çok da mühim bir şey değilmiş artık sende ne varsa seni seçmiş :))))

Yine elli yıllık konuya yazmışız ya… Hortlatmayın şu eski konuları yahu bodoslama dalıyoruz

Burda en büyük suçlu elin olacak herif!
Madem sevmeyecekti madem aldatmaya yeltenecekti sonra da boşanacaktı ne diye bir kızın hayatının içine etti.
Ben inanıyorum ki kızın ahı sizi bırakmaz.

Adam seni arıyor konuşuyorsun. Para gönderiyor onu da kabul ediyorsun. Daha ne yapacaksın. Evde olan biteni de anlatıyornuş sana haberim yok diyip şimdi kimi kandırıyorsun...
Bosuna anlatmayin ne dense de anlamiyor. Kendini düşünmeye kapatmıs sadece savunma yapiyor. o kuruntularin konu sahibini terkedicegini dusunmuyorum ilahi adalet iste

Üst üste üç defa eski konuyu tekrar gündeme getiren ceza alsın bence.

Ürün tavsiyesi, sağlık gibi diğer bölümler neyse de burada üzerinden yıllar geçmiş, sahibinin senelerdir siteye uğramadığı konulara yorum yapmanın hiç bir anlamı yok.

Hem güncel konu zannedip vakit harcıyoruz hem de ana sayfada yeni konular altlarda kalabiliyor.

Konu sahibi metres hayatı yaşadım demiyor da evli adamin kendisine maddi konuda yardımcı oldugunu söyleyerek yumuşatmaya çalışıyor.Adamin annesine de saygısızlık yapmış zaten böyleleri ile ancak karakter yoksunu sahsiyetsizler evlenir.En azından iki adet kişiliksiz birbirini bulmus diğer kadin da kurtulmuş oldu.

Güncelleme :Yahu zaten havalar çok sicak gerginim.. Bu konu nerden çıktı şimdi karşıma eski konuymus viyyy

Ben şöyle düşünüyorum siz bu adamla evlenmeden birlikte olduğunuz için kendi sığ düşüncenizle onu bu konuda gebe bırakmışsınız eminim suçlu hissettirdiniz ve ufak yerde beni kimse almaz bu halimle diye kaçtınız , ben sizin mutlu olacağınızı düşünmüyorum çünkü eski eşinin güzelliğini kafaya takmışsınız sizin kafanız rahat değil aslında vicdanınız bağırıyor ama susturamıyorsunuz, sizden sıkıldığında başka birini bulacağını düşünüyorum çünkü karakter değişmiyor, birkaç yıl çocuk yapmayın lütfen

Bir kişiyi paylasamamissiniz brova valla dünyada erkek tükenmiş gibi yapışın bı kişiye on kisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…