Üniversite hayatı kolay değil, paraya ihtiyacın olabiliyor.Geri gönderseydin niye göndermedin hadi buna da bir cevap ver de göreyim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üniversite hayatı kolay değil, paraya ihtiyacın olabiliyor.Geri gönderseydin niye göndermedin hadi buna da bir cevap ver de göreyim.
Öncelikle hakaretlerin icin tek tek sikayet ediyorum haberin olsun. Burada onca kisi ayni seyleri soyluyor ve sen yaptigin bu seyleri hala savunup duruyorsan kimde anlama kabiliyeti yok bir dusun bakalim...Güzelce oku yazdığımı. Anlama kabiliyetin yok sanırım
Evettt ailen yok mu senin bir kez daha sorayim ilk mesajimdaki gibi hani cevap vermemistinÜniversite hayatı kolay değil, paraya ihtiyacın olabiliyor.
Siz sadece tek taraflı bakıyorsunuz olaya. Ve tek bir yargı ile yorumluyorsunuz. Doğru ben hakaret ediyorum. İstediğiniz yapabilirsiniz.Öncelikle hakaretlerin icin tek tek sikayet ediyorum haberin olsun. Burada onca kisi ayni seyleri soyluyor ve sen yaptigin bu seyleri hala savunup duruyorsan kimde anlama kabiliyeti yok bir dusun bakalim...
Evet, yok ?Evettt ailen yok mu senin bir kez daha sorayim ilk mesajimdaki gibi hani cevap vermemistin
Haksız olan çirkinleşir ve hakaret eder... Kac tarafli bakmamiz gerekiyor. Her zaman bir dogru ve bir yanlis vardir.Siz sadece tek taraflı bakıyorsunuz olaya. Ve tek bir yargı ile yorumluyorsunuz. Doğru ben hakaret ediyorum. İstediğiniz yapabilirsiniz.
İzin vermez diye kactigin baban neyin oluyor???Evet, yok ?
Benim yorumlarımda hiç bir hakaret bulunmuyor, şikayet edebilirsiniz, durmayın İyi gecelerHaksız olan çirkinleşir ve hakaret eder... Kac tarafli bakmamiz gerekiyor. Her zaman bir dogru ve bir yanlis vardir.
Cok bile mi 50 bin mi cahil misinizKim kime veriyor 50 bin ?
Çok bile de napsın boşanmak için verdi
Pardon?Cok bile mi 50 bin mi cahil misiniz
Konu sahibi bizden '' ayyy cok romantik birleşmişsiniz eşiniz sizi seçmiş. Hep mutlu olun o kadını da düşünmeyin. Güzel yada değil eşiniz sizin''' dememizi bekliyordu. Umduğunu bulamadı. Halende kendini haklı cıkarmaua çalışıyor sinirim bozuldu.
Kısır döngü oluyor. O evliyken eski sevgilisini sen evliyken onu düşünüyorsun böyle giderse senden de sıkılıp başkasıyla evlenecek bu defa da o aynı şeyleri yaşar herhalde
Aile ne güne duruyor bu konuda acaba? El olmuş başkasının rızkı aldığınız o an..Üniversite hayatı kolay değil, paraya ihtiyacın olabiliyor.