Arkadaşlar evliliğimi böyle yıpratmak istemiyorum ne yapabilirim lütfen bana akıl verin ?

Adamla konuşmasan umut vermesen boşanmazdı çok net ! O karısını eski sevgilisi için terketmiş, sen de babana sorma zahmetinde bile bulunmadan kaçmışsın. İkinizde suçlusunuz haksızsızsınız. Umarım bu düşünceler ömür boyu peşini bırakmaz hep gelit aklına o kadın
Eğer hatalı ve suçum var ise amin inşallah bırakmaz 🙏🏻

Kimse sana ders veremez. Çünkü sen doğru olan şeyleri algılamaya kendini kapatmışsın. Kadının psikolojisini el birliğiyle bozup yuvasını yıkıp vebalini almişsınız...
benim olandan bitenden haberim olsa evet haklısınız. Ama bu konuda çok şükür içim rahat , o yüzden başınıza gelmeden uzaktan asıp kesmek çok kolaydır

benim olandan bitenden haberim olsa evet haklısınız. Ama bu konuda çok şükür içim rahat , o yüzden başınıza gelmeden uzaktan asıp kesmek çok kolaydır
Adam seni arıyor konuşuyorsun. Para gönderiyor onu da kabul ediyorsun. Daha ne yapacaksın. Evde olan biteni de anlatıyornuş sana haberim yok diyip şimdi kimi kandırıyorsun...

Nasil olan bitenden haberin yok konu sahibi. Resmen evliliklerini didik didik biliyosun. Adam evlenmjs ama senle de konusmus. Yani bunun bi adi var ama ban yemek istemiyorum simdi

Nasil olan bitenden haberin yok konu sahibi. Resmen evliliklerini didik didik biliyosun. Adam evlenmjs ama senle de konusmus. Yani bunun bi adi var ama ban yemek istemiyorum simdi
Beni anlattığını boşanma aşmasında öğrendim eşimden , Kız yazdı , görümcem anlattı, arkadaşları anlattı. Konuştuğumuz da 10 dk falandır naber nasılsın okulun nasıl ihtiyacın var mı göreve çıktım hakkını helal et bu. Salak saçma yorum yapmayın lütfen 🙏🏻

Bu konu benim bile psikolojimi bozdu ayol. Yatin hemen kocamin hesaplarina bakcam birilerine para yediriyomu acaba😁
Birileri değil de attım
Para göndermek tek taraflı bir iş değildir! Karşı tarafın hesap numarasını biliyor ve karşı tarafın parayı harcadını biliyor ki gönderiyor. Başka sözüm yok hakim bey.
çünkü evlenmeden önce de gönderiyordu. Evlenince olan özel bir durum değildi.

Beni anlattığını boşanma aşmasında öğrendim eşimden , Kız yazdı , görümcem anlattı, arkadaşları anlattı. Konuştuğumuz da 10 dk falandır naber nasılsın okulun nasıl ihtiyacın var mı göreve çıktım hakkını helal et bu. Salak saçma yorum yapmayın lütfen 🙏🏻
[QUOTE="040419, post
Her turlu lincsin bi de salak sacma yorum yapma diyosun

Ben olsam once diger kadinin tercih edildigini aklimdan cikaramazdim ya. 2. Secenek sensin dusunsene. Deliririm.
Ama eninde sonunda beni secti demeyin. Neticede ilk secimi siz degildiniz.en azindan benim icin teselli ikramiyesi olmadi bu.
Allah’a şükür o konuda sorun yok, çünkü beni ne kadar çok istediğini biliyordum, ama ben kabul etmedim o yüzden 2. Tercih değilim 😊 o kadın öyle oldu ve sonuçta evlendik. İyi bir mesleği var, istese kız mı bulamayacakta soluğu bende alıp evliliğinde beni anlatacak ? .

X