merhaba arkadaşlar öncelikle bu konuyu okuyan herkese tavsiyelerine şimdiden teşekkür ederim ben iki buçuk yıldır ewliyim bir kızım eşiimle çok severek hatta o benden daha çok seviyodu beni ewlendik o daha üniversite son sınıftaydı beklemedik ewlendik eşim 24 ben 18 yaşındaydım babam karşı çıktı hatta kaçarak evlendim düğünüm felan oldu ama annem ve babm gelmedi ler bi kaç ay sonra barıştık çok tartışmalar yaşadık zamanında çok kavgalar ettik çok ayrıldık çok barıştık bu kavgaların tek sorumlusuda benimdir çok şımarık her istediğim olsun istedim oda bi yere kadardı o yaptı hep fedakarlık ben daha fazla istedim bana dediki yeter bak ben ölüyorum dedi artık duruldum diyebilirim sonra 9 ay sonra hamile kaldım eşim kısa dönem askere gitti geldi ben 8 aylık hamileyim işe girdi fln ben kızım olunca anne olunca çok değiştim eski nazdan eser kalmadı ama hala çok çabuk sinirlenen bi insanım hemen eskiye dönüp eşime eziyet ediyorum sonra sman alevi gibi sönüp özür diliyorum bu tartışmalarda eşime evi terk et boşanalım nefret ediyorum fln gibi kelimeler söylüyorum sanki tek suçlu oymuş gibi davranıyorum bizim şuan problemimiz kızımla ilgilenemesi inanın kızımın herşeyini ben yapıyorum evimi temizliyorum her gün yemek yapıyorum sürekli ben ilgileniyorum kızımla allaha şükür kızım sorunlu biri değil ama çok sıkılıyorum bazen aradada o ilgilensin istiyorum ben söylemeden hiç bişiy yapmıyo tv başında olmak yada pc ona daha cazip geliyo tabi kızını seviyo geliyo 5 dk sonra tv yada pc başına bende doluyorum önce susuyum diyorum patlıyorum sonra çok kötü oluyo tam herşey yoluna girdi düzeldik derken şimdide bu problem çıktı ... ? bende insanım kendime zaman ayırmak istiyorum daha 21 yaşındayım ama ewe kapandım sürekli kızım ha bundan memnunum ama arda o baksa ne bilim mamasını yedirse altını değiştirse her gün değil ara sıra ne olur yani çok mu şey istiyorum bunları yapsa bi problem olmaz söyledim 2 gün düzeliyo sonra eski haline dönüyo bazen düşünüyorum eskiden ben kötüydüm ama her dediğimide yapıyodu şimdi mütavazi oluyorum tabi büyütülecek boşanılacak bişiy değil ama oda umursamaz oluyo bu arada eşim şuan geçici gorsonluk yapıyo 12 yada 113 saat çalışıyo ama 2 gün izini var kızlar ben izin günlerinde istiyorum birde polis olacak yani kazandı kpss yi hayırlısıyla işidee zor bilirsiniz ama 15 gün yıllık izin kullandı yine aynıydı ne yapmalıyım bazen mesela ben şöyle söyleyim işimi yaparım bebeğime bakarım onun yumurtasını sebzesini etini her gün düzenli bi şekilde yediririm hiç üşenmem eşim gelir meyvesini bile dilimleyip her gün eline veririm yemeğini çayını kahfesi börek yapd er hiç üşenmem hemen hamur yoğurup yaparım böylede bi eşim ama yeri gelincede derki yatıyosun ne iş yapıyosun sonra der sinirlenince söledim oda değişti tabi eskisi gibi değil babalık görevini yerine getirmediği için boşanmayı bile düşündüm ama kızım offf çok zor ne yapmalıyım kızlar ben mi abartıyorum yorumlarınızı bekliyorum uzun oldu lütfen kusurta bakmayın .....
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar evliliğimde problemler var ne yapmam gerek yardım lütfen :(
- Konu Sahibi nazzz_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım öncelikle kolay gelsin işin zor bennde erken evlendim sayılır 20 yaşındaydım
ama eşimmm en büyük yardımcım benimde kızım var 2 yaşında ve süper bakıyor ben hiç yıkamıyorum babası yıkar ben giydiririm saçları kurular babası bende mamasını yediririm alır uyutur bizde düzen böyledir başta kurcaksın düzenini bide kızın kaç yaşında bilmiyorum ama bişey istediğinde hadi babacın versin annecim de ki çocukta istesin bişeyler babasından anne olmak çok zor tek başına bu yük fazla gelir anneye
ama eşimmm en büyük yardımcım benimde kızım var 2 yaşında ve süper bakıyor ben hiç yıkamıyorum babası yıkar ben giydiririm saçları kurular babası bende mamasını yediririm alır uyutur bizde düzen böyledir başta kurcaksın düzenini bide kızın kaç yaşında bilmiyorum ama bişey istediğinde hadi babacın versin annecim de ki çocukta istesin bişeyler babasından anne olmak çok zor tek başına bu yük fazla gelir anneye
- 13 Nisan 2007
- 33.054
- 100.186
- 1.123
- 45
Börek yapmak için hamur açmak mı?
Ne yapıyorsunuz kuzum siz?
Bence kendinizi haddinden fazla yoruyorsunuz,eşiniz de siz söylemeden kızla ilgilenmediği için sinirleniyorsunuz...
Eşinizden yardım istemeye devam edeceksiniz inatla,sabırla.. Onun kendiliğinden işlere el atmasını beklerseniz üzgünüm ama daha çok beklersiniz... Ancak lütfen yemekti,ev işiydi,temizlikti bu kadar abartmayın! Yazık size ayol!
Bence kendinizi haddinden fazla yoruyorsunuz,eşiniz de siz söylemeden kızla ilgilenmediği için sinirleniyorsunuz...
Eşinizden yardım istemeye devam edeceksiniz inatla,sabırla.. Onun kendiliğinden işlere el atmasını beklerseniz üzgünüm ama daha çok beklersiniz... Ancak lütfen yemekti,ev işiydi,temizlikti bu kadar abartmayın! Yazık size ayol!
Bence bi anda çok fazla şey istiyosunuz..Yani şimdiye kadar eşiniz bunların hiç birini yapmadıysa ewde oldugu bi gün bebeğinizi banyo yaptırırken onuda çağırın havlusunu tutmasının isteyin..
Başka bi gün yıkarken mutfaga yemege bakmanız gereksin, eşinizi çağırın yarım kalan banyosunu o yaptırsın..
Yani yavaş yavaş olacak şeyler bianda hepsini yaptıramazsınız..Niye yapmıosun diye sormayın yapmasını istediğiniz zaman yardıma gelmesini isteyin..Yani ufaktan alıştırın..Başkalarının eşi yapıo benimki niye yapmıyo diye düşnmeyin..
Herkesin yapısı farklıdır..Sizin eşinizde mükemmel oldugu başka konular vardır..
Benim eşimde başlarda yapmazdı ama sonra yavaş yavaş açıldı..Şİmdi yine herzaman yapmaz zaten bende yapmasını istemiyorum kendim ilgileniyorum..Bazen banyo suyunu hazırlıyorum eşime söylüorum o yaptırıyo ama bu çok nadir..Ya da işim varsa üstünü deiştiriyo..Sonuçta anne ve baba bir olmuyo..
Başka bi gün yıkarken mutfaga yemege bakmanız gereksin, eşinizi çağırın yarım kalan banyosunu o yaptırsın..
Yani yavaş yavaş olacak şeyler bianda hepsini yaptıramazsınız..Niye yapmıosun diye sormayın yapmasını istediğiniz zaman yardıma gelmesini isteyin..Yani ufaktan alıştırın..Başkalarının eşi yapıo benimki niye yapmıyo diye düşnmeyin..
Herkesin yapısı farklıdır..Sizin eşinizde mükemmel oldugu başka konular vardır..
Benim eşimde başlarda yapmazdı ama sonra yavaş yavaş açıldı..Şİmdi yine herzaman yapmaz zaten bende yapmasını istemiyorum kendim ilgileniyorum..Bazen banyo suyunu hazırlıyorum eşime söylüorum o yaptırıyo ama bu çok nadir..Ya da işim varsa üstünü deiştiriyo..Sonuçta anne ve baba bir olmuyo..
Börek yapmak için hamur açmak mı?
aslında haklısın canım ben abartıyorum işte napım dayanamıyorum bişiy istesin yapapmam diyemiyorum yani bana zor gelmiyo yemek yapmak hamur açmak felan sedece çocuğuyla ilgilensin istemiştim ama bugün ben uyurken gitmiş papatyalar güller almış haklısın felan dedi özür diledi bundan sonra daha çok yardımcı olacağını söyledi bana bakalım bu sözü ne kadar sürecek canım ... zaman gösterecek...
Bence bi anda çok fazla şey istiyosunuz..Yani şimdiye kadar eşiniz bunların hiç birini yapmadıysa ewde oldugu bi gün bebeğinizi banyo yaptırırken onuda çağırın havlusunu tutmasının isteyin..
teşekkür ederim canım tavsiyelerin için o kadar herşeyi yapmaya alışmışımki daha önceden deli gibi uykumda gelse sabaha kadar uğraşsamda eşimi kaldırmıyodum yani kıyamıyodum adam tabi rahata alıştı şimdi zor geliyo ben demeden yapsın istiyorum kendi düşünsün ama ben sürekli bişiy yaparken yada alya ya bakar ken sürekli ona komut veriyorum ya bu çok sinir bozucu ama ... bana diyoki ben işte çelışyorum o benim görevim çocuk bakmakta ew işide senin görevin ama bana dediki temizlik haftada bir yapıyorum yani yerle toz alma süpürme felan yapma dedi ben yapıyım ben süpürürüm sen toz alırsın bende yerleri silerim dedi ama ben bunları istemiyorum zaten tek istediğim çocuğuyla ilgilensin...