arkadaşlar eşim üzerime yürüdü...

Araba almak ile ilgili degilde ben bu gelip gitme konusunda
Eger ailen ayni sehirde ise bundan sonra sende ailene her gelene
Gidene git evine cagir
Sonucta seninde ailen var
Calisan kadinsin yardimci tut temizlige ayiracagin vakitlerde sende ailene
Git, sonucta aileye saygi gosterilecekse gidilecekse iki aileye de gidilecek
Esitle durumu esin sikayet ederse ona gore bi yol cizersiniz sanki senin ailene
Cok gidilmiyor seklinde hissettim ben
Haftada bir kesin git esin ailesine gidelim deyince haftada ikiye cikar
Temizlik vaktini ailenle gecir canim ne olacak hem birine maddi anlamda kapi acmis olursun
Esin temizligi bahane olarak degerlendiriyor ama aileme gidicem desen kimse bisi diyemez
Seninki aile benimki ne dersin belki zamanla bi duzene oturtursun
O seni ailede zorluyorsa sende onu zorla
Yani bu isler boyle adaleti saglayarak cozulur

cnm ya tekrar yazıyorum ama bu yazıyı ama önemli bşi oldu dün akşam eşim yanıma geldi sarıldı öptü yanaklarımdan ve biz beraber olduk eşimle .. olduk herşey güzeldi barıştık sonra pat laptoptan bana bir araba gösterdi kardeşimle bir araba alacağız dedi . kardeşiyle ortak iş yapıyorllarda eşim.. bu dükkanın parası dedi bu parayla ben ister malzeme alırım ister kardeşimle beraber araba alırım dedi bu dükkan için harcanacak dedi bende eşime dedimki ben ortak araba istemiyorum alacaksan biz seninle beraber alalım dedim ne gerek var dedi 3 tane arabaya .. şuan elimizde 2 araba var 1 iş için açık kasa araba diğeri babalarının işte onu satıp üzerinede dükkanın parasını verip araba alacaklar. eşim sana söylüyorum ben senden gizli kapaklı iş yapmam dedi. beni huzursuz eden eşim bu dükkanın parası dediği bu parayla bana verip bankaya atabiliriz yatırım amaçlı.. yani bunu eşime dedim yok bu parayı atsak ne olur karı olmaz bize. yatırsak sıkıştığımda çekerim gbi sözler söyleyerek illah o arabayı alıcam ben negüzl araba işte külüstür arabaya binmeyeceksin artık dedi. bende ortak istemiyorum dedim

bende bozustum canım bugün esimle konusmuyom.kalbimikırdıtersledi beni.ben hyemen yumusuyodum bu kez yumusamayacagım dısarı cıkalım falan dedi cıkmadım.özür diledi ama affetmiycem bi süre.tek bildigim ne bilyonmu ne kadar uzak okadar iyi...esin ailesine.cünkü sorun olyo mutlaka hiç bişi olmasa bişi cıkıyorhaklısın ortak maldan ne anladım ben.bosver napıyosa yapsın bence canım olan sana olyo içine ata ata insan yıpranıyor bosver alıyosa alsın.saldım valla ben kendimi

Son düzenleme:

canmmmm üzülme ya nasıl eşin pişman olup özür dilemedi mi senden?topiği çok takip edemiyorum kuzum yeni gördüm:26:

canmmmm üzülme ya nasıl eşin pişman olup özür dilemedi mi senden?topiği çok takip edemiyorum kuzum yeni gördüm:26:

kopyala yapıştır yaptım ama sonuç böyle gelişti cnm dün akşam eşim yanıma geldi sarıldı öptü yanaklarımdan ve biz beraber olduk eşimle .. olduk herşey güzeldi barıştık sonra pat laptoptan bana bir araba gösterdi kardeşimle bir araba alıcağız dedi . kardeşiyle ortak iş yapıyorllar eşim bura dükkanın parası dedi bu parayla ben ister malzeme alırım ister kardeşimle beraber ister araba alırım dedi bu dükkan için harcanacak dedi bende eşime dedimki ben ortak araba istemiyorum alacaksan biz seninle beraber alalım dedim ne gerek var dedi 3 tane arabaya .. şuan elimizde 2 araba var 1 iş için açık kasa araba diğeri babalarının işte onu satıp üzerinede dükkanın parasını verip araba alacaklar. eşim sana söylüyorum ben senden gizli kapaklı iş yapmam dedi. beni huzursuz eden eşim bu dükkanın parası dediği bu parayla bana verip bankaya atabiliriz yatırım amaçlı.. yani bunu eşime dedim yok bu parayı atsak ne olur karı olmaz bize. yatırsak sıkıştığımda çekerim gbi sözler söyleyerek illah o arabayı alıcam ben negüzl araba işte külüstür arabaya binmeyeceksin artık dedi. bende ortak istemiyorum dedim. oda bugün yne tartıştık ben alıcağım dedi ben de eve gelmiyorum ozaman dedim . aİlesini alıp gelcekmiş ailemle hep beraber konuşcakmışız bende biz reşit değilmiyiz dedim cahil insanlarmıyız biz karı kocaysak hiç kimse bilmeden halletmeliyiz tartışmamız dedim . gelmiyomusun eve dedi.bende gelmiyeceğim ozaman dedim gelmezsen gelme dedi . ben şuan evimdeyim ama çoook kötüyüm yoruldum artık salıklı düşünemiyorum

aynen senn taktiğimi uygulasan.. şaşırdım artıkk.. umarım sende eşinle barışırsın...

Bende baristim canim dayanamadim diretecektim bu kez cok ciddiydim ayri uyudum dun.ama iyi oldu.biraz daha yumusadi karali oldugumu anladi.insallah.siz naptiniz gelisme varmi.insallah hersey duzelir.sagol canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm sevimdim am benim yaşadıklarım çoook kötü çok zooor çook iyi hatırladığım bundan 6 yada 7 ay oluyordur kardeşiyle arabadan daha ozamn söz ettiler işte kardeşi beraber ortak araba alıcağız diye .. eşime sordum yok öyle bşi dye geçiştirdi yani eşim tarafından böyle kandırıldım . şimdi ben eşimle mecburen beraber yaşamak zorundayım . yapacak hiç bir şeyim yok ama hep mutsuz kandırılmış hep dertli olacağım burda bir sürü konu aça bilirim belkide ..inan derdimi anlatabileceğim 1 kşi dahii yok ..sadece burası var sağolın herkese yardımlarınız için buraya kadarmış bundan sonra ne yapacağım kendimi düşüneceğim herşey ne olursa olsun kendim için yaşamaya devam edeceğim.. bir arkadaş yazmıştı burda bi gün gelir sinir hastası olursun diye olacağına bakk..bir gün gelir patlarsın diyee.. ama ben güçlü olacağım çook zorlayacağım kendimi içime atmayacağım burda derdimi anlatmak bile beni rahatlattı .. anneme açılabilirim belkide birileriyle konuşmak beni rahatlatacak ...

eşinin en büyük yanlışı (bütün konuyu okumuş olarak söylüyorum) sürekli ailelere yansıtmak istemesi.
hiç tasvip etmediğim bir şey ama çok istediği için bırakın bu sefer yansıtsın.
ve onlardan bir fayda gelmediğini görsün. siz beraber halletmeyince ailleler işin içine girince sorunun ne kadar büyüdüğünü fark etmesine izin verin. sonrasında eğer aramızdaki sorunu bir daha başkasına anlatırsan tepkim daha farklı olur deyin. ve tepkinizi soğukluğunuzla pasif iletişimiznizle belli etmenizi tavsiye ederim. lütfen taviz vermeyin. taviz tavizi doğurur. bakın biz nasıl şöyle diyorsak ya böle yaparsam eşim kızar. neden ada tavrın net belli ettiği için. siz de ne istediğinizi net bir şekilde belli edinki eşinizde bundan sonra ona göre davransın....

eşinin en büyük yanlışı (bütün konuyu okumuş olarak söylüyorum) sürekli ailelere yansıtmak istemesi.
hiç tasvip etmediğim bir şey ama çok istediği için bırakın bu sefer yansıtsın.
ve onlardan bir fayda gelmediğini görsün. siz beraber halletmeyince ailleler işin içine girince sorunun ne kadar büyüdüğünü fark etmesine izin verin. sonrasında eğer aramızdaki sorunu bir daha başkasına anlatırsan tepkim daha farklı olur deyin. ve tepkinizi soğukluğunuzla pasif iletişimiznizle belli etmenizi tavsiye ederim. lütfen taviz vermeyin. taviz tavizi doğurur. bakın biz nasıl şöyle diyorsak ya böle yaparsam eşim kızar. neden ada tavrın net belli ettiği için. siz de ne istediğinizi net bir şekilde belli edinki eşinizde bundan sonra ona göre davransın....

Canim benim lutfen uzulme esin insallah bir gun yaptiklarini anlar.esinin hatasi senin duygularini anlayip saygi gostermemesi.ortak karar almamasi.benim esimde bazen oyle oluyor icime atiyodum hep psikolojim etkilenmeye basladi.anlattim durumumu psikolojim bozuldu dedim.gercekten bu kadar takiyomusun dedi evet dedim.sende yansit durumunu anlat esine.psikolojik baski yap bence.anlat canim her
Zaman dinleriz.esinede anlat canim.

psikolojikman etkileniyorsun elinde değilki üzülmemek... içimde büyük bir sıkıntı var daralıyorum bazen kaçıp her şeyi ardımda brakıp gitmek istiyorum.. umarım bir gün eşimiz tarafından dinleniriz ama benimkisi imkasnsız...

Haklisin canim insan yipraniyor
Cokmu inatcidir esin benimkide sert ve inatcidir.insallah canim ya.duygu somurusu yap bence canim.ben en son care oyle yaptim ise yaradi

Eşinle seninle beraber gitmek istemiş ve ayrımcılıkda yapmamış hem annene hem anneme demiş. nolcak yarım saat falan kalırdınız.

Hıııı eşinin yaptığını hareketini tabiki savunmuyorum ayrıca agrasif erkekler hiç tahammul edilemez tipler haklısın ama bazen eşleride dinlemek lazım.
Demekki seninle beraber gitmek istedi

dertlerin biri bitmeden diğeri geliyor cnm geçen akşam eşim yanıma geldi sarıldı öptü yanaklarımdan barıştık sonra ve laptoptan bana bir araba gösterdi kardeşimle bir araba alıcağız dedi . kardeşiyle ortak iş yapıyorllar eşim bu para dükkanın parası dedi bu parayla ben ister malzeme alırım ister kardeşimle beraber araba alırım dedi bu dükkan için harcanacak dedi bende eşime dedimki ben ortak araba istemiyorum alacaksan biz seninle beraber alalım dedim ne gerek var dedi 3 tane arabaya .. şuan elimizde 2 araba var 1 iş için açık kasa araba diğeri babalarının işte onu satıp üzerinede dükkanın parasını verip araba alacaklar. eşim sana söylüyorum ben senden gizli kapaklı iş yapmam dedi. beni huzursuz eden eşim bu dükkanın parası dediği bu parayla bana verip bankaya atabiliriz yatırım amaçlı.. yani bunu eşime dedim yok bu parayı atsak ne olur karı olmaz bize. yatırsak sıkıştığımda çekerim gbi sözler söyleyerek illah o arabayı alıcam ben negüzl araba işte külüstür arabaya binmeyeceksin artık dedi. bende ortak istemiyorum dedim. oda bugün yne tartıştık ben alıcağım dedi ben de eve gelmiyorum ozaman dedim . aİlesini alıp gelcekmiş ailemle hep beraber konuşcakmışız bende biz reşit değilmiyiz dedim cahil insanlarmıyız biz karı kocaysak hiç kimse bilmeden halletmeliyiz tartışmamız dedim . gelmiyomusun eve dedi.bende gelmiyeceğim ozaman dedim gelmezsen gelme dedi . sonuç olarak eşimden ayrılmadım eşimde araba almaktan vazgeçmedi evliğimiz böyle sallantıda ne yapacağımı bilmiyorum

Valla ne olursa olsun ortak malaiortak işe,ortak mülke karşıyım ben.
Çünkü evvel zamanında bende ortak iş ortak kese sıkıntısı çektim 3 yıldır kurtulduk ohh miss
Tavrınızı koyun,kararlı olduğunuzu görsün o halde

kandil, bayram vs özel zamanlar. evet eşiniz fazla abartmış, üzerinize yürümemeliydi ama keşke siz de gitseydiniz. büyükleri böyle günlerde hatırlamak, hele ki mesafe uzak değilse muhakkak yanlarında olmak gerekir diye düşünüyorunm.

ben konu sahibini hiç haksız bulmadım. çalışan bir bayan maalesef öyle her istenildiğinde istenilen yerde olamıyor. o gün yorgunsa ( ki kayınvalideye gidip kandilini kutlamış) bir gün sonraki günde ziyarete gidilebilir. eşinin yaptığı çok gereksiz bir çıkış.

konu mayıs ayının konusu. eski konuları okumak gibi bir hobisi var bazılarının..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…