arkadaşlar eşim üzerime yürüdü...

aynen saçmalık . sevap adı altında günah işleniyor. o gün belki ibadet etcek insanlar . msj la kutlanırdı böylesini ilk kez duydum

Canim hic yorma kendini konu sahibi isine gelene cevap yaziyo. Kim onu tutuyorsa o a cevap yaziyo. Ben bu konusunu bilmiyordum. Ama esi hakli sonuna kadar...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen ben hiç yapmam dün yaptın biraz fazlaca büyük bir temizlik oldu ama neyse gözüne soka soka. evi çok dağıttım. temizlik yaparken

eşim geldi aç biil aç. mutfak dandii salon dandini yemek yok. off çok açım dedi. mutfağa yemek hazırlama o halde görünce şöyle dağanık olunca deli oluyom dedi

ben aceleyle evi toplamaya başladım ama yorgunluktan ayakta duracak halde değilim otur biraz yapma boşver dedi

dedim yok demin dedinya rahatsız oluyon dağınıklıktan yapıyım da rahat et dedim. bir özür dileme bir yalvarma öyle demek istemedim fln

ben akşama kadar öldüm dediğine bak dedim . mutfağı pırıl pırıl yaptı. mis gibi de yemek yaptı

amaaa artık bu büyük işi bitireyim bu aydan itibaren kadın alcam gel aşkım yorulma yapma diyor beş makine çamaşır birikince aşkım hiç temiz yok diyor. param rezil olsun

Kandilde ziyaret yapmanın anlamsız olduğunu düşünen tek ben miyim?
Bir telefon yetmiyor mu yahu öpüyorum ellerinizden kandilinizi kutlarım bitti gitti.

Ziyaretlere ayıracağınız zamanı ibadete, duaya ayırsanız anneler babalar daha mutlu
olmalı diye düşünüyorum.
Gelmediler diye küsüyorlarsa da açık açık söylenmeli bu nedir Allah aşkına.

Diğer konularını da biliyorum senin eşin de pek beter aileci yani.
Benim eşim melek kaldı yanında. Allah sabır versin

Esinizi sinirlenmekte hakli buldum.
Temizligiydi, suydu buydu dunya islerine ailelerden daha cok onem verilmesi benim icin de nahos bir durum. Galiba gecenlerde de ayni bahaneyle bir ziyareti geri cevirmissiniz. Bu kadar kayitsizliga benim de tahammulum yoktur. Manevi degerlere onem veririm. Anlasilan esiniz de oyle. O yuzden temizlik yapmanizin esinizin gozunde hicbir degeri yoktur, eger bunu aile ziyareti, kandillesmeyle kiyasliyorsaniz. Ben temizlik yaptim, ailelere yetisecek enerjim kalmadi demeniz ancak daha cok sinirlendirir adami. Bir dahaki sefere daha dusunceli davranin bence. Yoksa omur boyu bu tur kavgalar edersiniz.

önem veriyorum zaten cnm . 1haftayı geçti temizlik yapıyorum dipten temizlik işten geldikten sonra hep 1 saat kendimi yormadan yapmaya çalıştım . ogün tatildi dye braz temizlik yapayım dedim ipin ucunu kaçırmışım neyapayım çalışıyorum tabiki 2hafta sürücek ...

cnm ben çalışıyorum bu yüzden kendimi yormadan her akşam iş çıkışı eve geldiğimde 1 saat temizliğe ayırıyorum. dipten temizlik yapıyor.. sende çalışıyorsun galiba.. çalışanın haliden çalışan anlar diyorum :kvmlerle aynı sokaktayız ve her misafir gelince seni çağırsalar sen neyaparsın? ben kvmlere hiç gitmek istemiyorum demiyorumki işim olmadığımda eşime giderim dedim işim varsa kvm bana surat asmasın dedim okadar..bunda nevar allah aşkına...canm bir kerecik gitmediysem bana bunları yapıcaksa eşim yapsın diyorum çünkü bzm gbi düşünen insalar hak ozaman...

Son düzenleme:
bana cevap yetistirecegine konu sahibine yetistirseydin iyi olurdu onun su an senin destegine ihtiyaci var şekerim :)

çok gereksiz böyle tartışmalar evt desteğinize ihtiyacım var dalga geçmenize değil ....[ :) ] böyle dalga geçeçekseniz yorumsuz kalın daha iyi....

İyi de ben de diyorum ki hani tüm yazdıklarıma cevap verseniz anlaşıcaz. Zaten 25 nisanda bahar temizliği demişsiniz bahar temizliğinde zaten camlar slinir filan bir evde ne kadar iş olur. Zaten 1 mayısta tatil olduğunuza göre 23 nisanda tatildi. 25 nisanda yapılan bahar temizliği neydi dye sordum çünkü eşinizin yiğeni gelmiş sonuçta ama eşiniz neymiş apar topar gitmiş diye sinirlenmişsiniz sonra kaynanan yemeğe çağırmış gelemem bahar temizliği demişsiniz eh şimdi de temizlik söz konusu edilince eşin de alınmış yani yiğeni bile geldiğinde gitmemişsiniz aynı sokaktayken bir davete. Yani bir kere olan birşey değil. 25 nisan da bahar temizliğinde cam silmediniz mi dün sildiniz? yiğeni geldiğinde gitmeme nedeniniz neydi. Dip bucak temizlik yapmışsınız tamam da o zaman ki yapılan ne oldu sadece bir hafta var arada haftada bir cam mı silinir dip bucak herşey kaldırılıp mı süpürülür o zaman bahar temizliği şimdi bahar temizliği. Kaldı ki kandil gecesi herhangi bir gün değil, kaldı ki aynı sokak uzakta değil. 5 dk ayaküstü kutlamanız bile gitmek zorunda kalmayın diye yapılmış bir hakreket. Siz zaten yolunuzu yapmışsınız temizlik bahae en baştan gitmemeyi kafanıza koymuşsunuz ki gidemeyebiliriz tafra yapmasın demek ile surat asmasın demek farklı şeyler. Aynı sokakta gidip kandil kutlanmıyorsa ayıp olur bakın ben yazdım görmediniz sanırım ben de dün kışlıkları vakumladım yazlıkları çıkardım gardırobu sildim kıyafetleri yerleştirdim, dip bucak bende kaldırdım koltukları sildim süpürdüm, mutfak dolabı sildim, yemek yaptım ve kaynanama da gittim hem de sizinki gibi 5 dk mesafe değil arabayla 20 dk ama gittim yani arabada da oturdum orada da oturdum bana iş buyurmadılar sonuçta oturduğum yerden dinlendim gönülleriini yaptım siz yarım saat oturur kalkardınız en azından gönlü olurdu bununla mı yorulacaksınız dedim. Mesela misafir geldiğinde çağırıyor demişsiniz herhalde siz işten gidince size iş yaptırmıyordur kendi akrabaları ise sizi görmek istemiş olabilirler. Bir gözükün isteyebilir aynı sokakta gelmiyor akrabalar gelince diyr ayıplarlar diye kaynanan çağırıyordur. Ha mahalle kadınları geliyorsa tabii ki gerek yok. Ama aynı sokakta ayda bir görüşmeyi düşünüyordunuz sanırım kusura bakmayın bana bu konudaki tavrınız yanlış geldi çünkü kaynananızla bariz bir anlaşmazlığınız yok kandil günü eşinizi yarım saat oturmak için kırmaya gerek yoktu bence yani. Gerisi sizin tercihiniz.

ben anlatamadım galiba anlatamadım detaylı bir şekilde anlatayım akşam işten geldikten sonra salondaki yemek takımını bulaşık makinasına attım elde yıkanacakları elde yıkadım dolapları içi dış sildim ben temizlik yapılacaksam böyle yapıyorum bilmiyorum herkesin farklıdır belki...sonra ertesi akşam yerleştir sonra diğper odalar teker teker sil kaldır kondur yerleştir böyle yanii.

arkadaşlar ya bahar temizliği diyor arkadaş. ya bahar temizliği 2 günde bitecek değil ya. bende çalışan bir bayan olarak kesinlikle size katılıyorum. kv her gelen misafirine gitmek zorunda değilsiniz. ayrıca kandilini kutlamış. eşiyle yapışık ikiz değil sonuçta. sonradan eşi de gidip annesinin kandilini kutlayabilirdi. lütfen kendinzi böle zorunlu hissetmeyin. ipin ucu kaçtı mı bi bakmışsınız ki kendinize ait özel bir alan kalmmamış. herşey gitmiş. sonradan büyük tepkiler vermek zorunda kalırsınız ama kimse sizi takmaz. kuralllarınızı ve sınırlarınızı belirleyin. herkes ona göre hareket etsin.

canm ben burdaki her yorum yapan kişiye cnm diye ifade ettim . yok bazı arkadaşlar yazmış beni burda destekleyenlerle cvp veriyormuşum . ben herkese cvp vermeye çelşıyorum . lütfen yanlış anlamayın herkesin görüşüne saygım var ama çalışan bayan olarak ben 2 günde uyduruk bir temizlik yapamam kusura bakmayın ben böyleyim . cnm senin gbi düşünüyorum ipin ucu kaçtımı bir bakmışımda kendime ait bir hayatım yok o hayat benimse kendi kurallarımıza göre eşimizle . bu hayat beimse bir başkasını hayatına göre değil kendi hayatımız yaşamalıyız

Son düzenleme:
Canim zaten insanlar arasinda buyuk sorunlar cikmasinin sebebi sorunkari kucukken halletneyip sonra patlama noktasinda buyuk tepkiler vermeleri.
Sonra da iste soyle oldu alttan aldijm boyle oldu alttamn aldim mukafati bumuydular.....
Lutfen ne istiyorsaniz nasil istiyorsaniz bikmadan anlatin. Ve buyuk olaylari onleyin..kucuk tepkilerle bunkari atlatabilirsiniz...

Sana bir tavsiyede bulunmak ısterım. Ayda bır haftada bir tut bir yardımcı kendine çol rahat edeceksin...

Kandilde aileyi gezmeye gerek varmiki.sonucta herkes evde yada camide dua ediyor yani telle kutlamak yetrli bende yorgundum aradim kutladim sadece.kiii yorgunsunda.sen haklisin bende bi arkadasin yorumuna katiliyorum sakin ol ama o gelsin ozur dilesin.

Bu durum bendede var icimde birikiyo hersey

Bu durum bendede var icimde birikiyo hersey

cnm dün akşam eşim yanıma geldi sarıldı öptü yanaklarımdan ve biz beraber olduk eşimle .. olduk herşey güzeldi barıştık sonra pat laptoptan bana bir araba gösterdi kardeşimle bir araba alıcağız dedi . kardeşiyle ortak iş yapıyorllar eşim bura dükkanın parası dedi bu parayla ben ister malzeme alırım ister kardeşimle beraber ister araba alırım dedi bu dükkan için harcanacak dedi bende eşime dedimki ben ortak araba istemiyorum alacaksan biz seninle beraber alalım dedim ne gerek var dedi 3 tane arabaya .. şuan elimizde 2 araba var 1 iş için açık kasa araba diğeri babalarının işte onu satıp üzerinede dükkanın parasını verip araba alacaklar. eşim sana söylüyorum ben senden gizli kapaklı iş yapmam dedi. beni huzursuz eden eşim bu dükkanın parası dediği bu parayla bana verip bankaya atabiliriz yatırım amaçlı.. yani bunu eşime dedim yok bu parayı atsak ne olur karı olmaz bize. yatırsak sıkıştığımda çekerim gbi sözler söyleyerek illah o arabayı alıcam ben negüzl araba işte külüstür arabaya binmeyeceksin artık dedi. bende ortak istemiyorum dedim

cnm tekrar yazıyorum bu yazıyı ama önemli bşi oldu dün akşam eşim yanıma geldi sarıldı öptü yanaklarımdan ve biz beraber olduk eşimle .. olduk herşey güzeldi barıştık sonra pat laptoptan bana bir araba gösterdi kardeşimle bir araba alacağız dedi . kardeşiyle ortak iş yapıyorllarda eşim.. bu dükkanın parası dedi bu parayla ben ister malzeme alırım ister kardeşimle beraber araba alırım dedi bu dükkan için harcanacak dedi bende eşime dedimki ben ortak araba istemiyorum alacaksan biz seninle beraber alalım dedim ne gerek var dedi 3 tane arabaya .. şuan elimizde 2 araba var 1 iş için açık kasa araba diğeri babalarının işte onu satıp üzerinede dükkanın parasını verip araba alacaklar. eşim sana söylüyorum ben senden gizli kapaklı iş yapmam dedi. beni huzursuz eden eşim bu dükkanın parası dediği bu parayla bana verip bankaya atabiliriz yatırım amaçlı.. yani bunu eşime dedim yok bu parayı atsak ne olur karı olmaz bize. yatırsak sıkıştığımda çekerim gbi sözler söyleyerek illah o arabayı alıcam ben negüzl araba işte külüstür arabaya binmeyeceksin artık dedi. bende ortak istemiyorum dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…