• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket arkadaşlar en zevkli ev işi hangisi sizce?....

• Konu Sahibi Konu Sahibi monii
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

arkadaşlar sizce en zevkli ev işi hangisi?.......

• Ankete Katılan
    289
cevap veriyorum hepsi
yemek: her gün ne yapsam derdi var bir çeşitle yetinilmiyo hiç bir zaman çorbasıydı, sulu yemeğiydi, pilavıydı, salatasıydı

ütü: her hafta çamaşır yıkadığımı varsaysak her hafta en az 5 gömlek ama her hafta da yıkayamıyorum çoğu zaman oluyo 10 gömlek, pantolon ıyyyy en sevmediğim iş

temizlik: süpür, toz al, yer sil güzel ev misler gibi kokuyo ama akşama batmaya başlıyor çay dökülüyo dökülmese damlıyo, abur cubur şeyler yeniyo kırıntıları kabukları dökülüyo ee nerde kaldı yapılan temizlik

toz almak: hemen hemen her şeyin üstünde bir şeyler var kaldır sil kurula tekrar yerleştir offfffffff ne sıkıcı işler bunlar ya erkek olsam olmaz mıydı

yemek yapmayı cok sewiyorum...yerimseniben bulaşık yıkamayıda sewiyorum ama tencereler ve zor yıkananlar hariçsengözlerimebaksanab

ev isindemi????kafamçokkarıştı aslinda sevmem ama becerebildigim zaman yemek konusu olur. Hosuma gider deseler guzel yapmis falan diye ama hicte istegim yok o konuda!!! belki kendi evimde olunca, yalniz kalinca yapmak isterim (mecburum zatendee)

walla ne yalan söliyim yemek yapmak dışında hepsi.yemek yapmayıda seviorum da şu tuz olayı yokmu ayarı tutmuo hep az koyuyorumm annemde yine mi tuzsuz diyince hevesim kaçıo.ev işleri yapmayı çok seviorum walla

neeeeeeee hönk ıyk yemek yapmaktan nefreeeeeeeeeeet ediyorum ütü bile yapmayı daha çok seviyorum benimde en sevmediğim iş biri yapsa ben yesem ya herkes yemek yapmayı seviyo tek sevmeyen benim bu durumda bende bi anormallik mevcut gibi görünüyo

Yemek yapmak tabi ki.Diğerleri sıralamaya bile girmiyor bence:) zevkli değiller çünkü.

ay hicbirini sevmiyom kardesim bu gobekle is yaparken oluyom nesini seveyim

bazı gün canım hiç yemek yapmak istemesede yemek yapmak benim için en zevkli iştir güzel yemekler yapıp yaptığım yemekleri süsleyip sunmaya bayılırım

Back