• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlandığım çocuğa sarma sardım ilk defa arkadaş ortamı dışında baş başa buluşmamız

Kalbine giden yol diyorsunuz klasik takiliyorsunuz Allah iyiliginizi versin ne diyeyim .Bence bidahakine börek falan götürmeyin ama .Cidden değmiyor ya siz bilirsiniz genede.

Soruya direkt konuyu yazdım. Dün sarma sardım, bugün pişirdim. Ona da götürmek istiyorum çünkü sevdiği yemeklerden biri olduğunu söylemişti. Kaba koyacağım buluşma saatine yakın. Kendisi bilmiyor bunu. Mesaj atmalıyı mıyım? Yemek yeme sakın sarma yaptım sana da getireceğim diye? Çok mu absürt durur? Şu an iş yerinde mesai saati bitince eve geçecek, hazırlanıp çıkacağız.

Yemek yiyip tok gelirse benim tüm emekler boşa gitmesin 😂 sizce nasıl mesaj atmalıyım ya da hiç söylemesem arabaya binince direkt versem mi kizceler

Sarmadan sonra bir de baklava acarsaniz bence sizi daha cok sever ve kesin olarak evlenirsiniz.

Sonuç: Sevgiliyiz 🙂↔️😌
Yorumlarda epey dalga konusu olmuşum ama tam olarak onunla yaşadıklarımızı ve kaç sene öncesine dayanan bi’ hikayeden bahsetmemiştim. Yani bu şekilde davranmanız çok normal fakat bu adam benim iki günlük tanıdığım biri değildi, onu anlatmaya çalışıyorum. İş çıkışı güzelce duşunu almış, hazırlanmış ve arabayla kapının önünden almaya geldi. Güzel bir cafe seçmiş diğer yerlere göre epey lüks kaçacak şekilde. Heyecandan ölecek konumdaydım o an. Beni zor durumda bırakmadan direkt ben açık açık konuşacağım dedi ve başladık. 1.5 sene önce bana hislerini itiraf ettiğinde red etmiştim. Nedeni kendi hayatımla ilgiliydi. Kimseyle deneyemedim çünkü içimde bir yerlerde hâlâ seninle olma isteği vardı falan dedi. O anlattı, ben anlattım. Orada ne yapacağımıza karar verdik. Ben sorunları ve engelleri anlattım. Denemeye karar verdik. Hallederiz birlikte dedi. Çalıştığı iş yerindeki herkesten tavsiye alarak gelmiş oraya. Beni anlatmış. Cafeden çıkmadan montumu bile giydirdi siz düşünün. Öyleydi yani, tabii başka şeyler de oldu ama bu kadarını anlatmak istiyorum. Sarma olayına da çok sevindi ayrıca. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim kızlar iyi ki götürmüşüm kendi içimden geleni yapıp.
Konu sahibi adınıza sevindim umarım çok güzel bir ilişkiniz olur ilk buluşmamız da değilmiş geçmişten gelen tanışıklık da varmış
Burada ben de dahil olmak üzere herkes dalgaya vurdu ama herkesin bir bildiği bir demek istediği var aslında.

İlişkinin başlarında erkekler zaten ideal erkek gibi davranır sarıp sarmalar(burada sarma sarma değil)
iltifatlar jestler geleceğe dair vaatler havada uçuşur
Kendinizi bir peri masalında sanıyorsunuz
Ama maalesef ki aynı erkekler ilişki azıcık monotonna bağladığında ya da kadın çok verici fedakar role büründüğü an bambaşka birine dönüşebiliyorlar
Herkesin burada demeye çalıştığı şey oydu.
Normalde adamların ilk buluşma için heyecanlı olması gerekir evet ama kızı etkileyebilir miyim diye de gergin olmalı.
Siz sarmayla gidince size vereceği çaba azalıyor.

Yani o sarmayı hak etmesi lazım aslında kolayca ulaşamamlı sizin emeğinize ilginize bu kadar.çünkü daha tanımıyorsunuz hiçbir şey değilsiniz. Kadınların aksine erkekler ilgilenildikçe Bağlanmıyor.
Umarım çok mutlu olursunuz 💖

Valla ben şimdiye kadar bana güzel sarma yapıyor, işte güzel yemekler pişiriyor diye kadını el üstünde tutan erkek görmedim. Erkeklerin çoğunun şifresi bence güzellik, cilve, işve, tavır, duruş. Sad but true.
Kalem gibi yaprak sarmasına değil de güzel kokan parfüme daha tav oluyorlar bana kalırsa. Kendine odaklı, hafif bencil ve bir miktar çirkef kadınlar kazanıyor. Fazla verici, özverili tipler de kaybediyor.

Ay lütfen yapmadım deyin. İlk görüşmede sarma mi götürülür ya siz annesi misiniz?

Kaç yıllık kocama 1 kere bile sarma sarmadim ki çok sever 🤭
Annem sagolsn 😂

Dalga geçmedim kendi adima bu kadar alıngan olmayın canim takılma diyelim

Hem iyi geldi konu bana bu kadar derdin içinde serin güzel hoş şeyler bunlar bence sonu iyi gitsin bakalim

Erkekler yapsın böyle jestler.. Şaka şaka 😀

Güzel bir kafede oturun ònce birbirinizi tanıyın. Sarmayı sonra düşünürsünüź;)

Simdi montunu giydirir ilerde montunu giysene hasta olcan der 🥴
Ama simdilik tadini cikarin tabi🥳