- Emoji Skoru
- 4.197
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi user27266363
Saklama kabıyla ilk buluşmaya gitmek mi ![Flushed face :flushed: 😳](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f633.png)
![Flushed face :flushed: 😳](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f633.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hımm ilk kez buluşma olduğunu kaçırmışım,sonraki buluşmalarda yapabilirsiniz ama ilk buluşma için evet gerek yok bence..İçinizden nasıl geliyorsa öyle yapın..Ben çok ,doğru ya da yanlış olur diye bakmıyorum..Hayatın kendisi anı biriktirmek..küçük bir kaba koyun götürün bakalım..mesaja gerek yok bence
Sonuç: SevgiliyizKonu sahibi naptiniz bulustunuz mu nasil gecti anlatir misin?
Sonuç: Sevgiliyiz
Yorumlarda epey dalga konusu olmuşum ama tam olarak onunla yaşadıklarımızı ve kaç sene öncesine dayanan bi’ hikayeden bahsetmemiştim. Yani bu şekilde davranmanız çok normal fakat bu adam benim iki günlük tanıdığım biri değildi, onu anlatmaya çalışıyorum. İş çıkışı güzelce duşunu almış, hazırlanmış ve arabayla kapının önünden almaya geldi. Güzel bir cafe seçmiş diğer yerlere göre epey lüks kaçacak şekilde. Heyecandan ölecek konumdaydım o an. Beni zor durumda bırakmadan direkt ben açık açık konuşacağım dedi ve başladık. 1.5 sene önce bana hislerini itiraf ettiğinde red etmiştim. Nedeni kendi hayatımla ilgiliydi. Kimseyle deneyemedim çünkü içimde bir yerlerde hâlâ seninle olma isteği vardı falan dedi. O anlattı, ben anlattım. Orada ne yapacağımıza karar verdik. Ben sorunları ve engelleri anlattım. Denemeye karar verdik. Hallederiz birlikte dedi. Çalıştığı iş yerindeki herkesten tavsiye alarak gelmiş oraya. Beni anlatmış. Cafeden çıkmadan montumu bile giydirdi siz düşünün. Öyleydi yani, tabii başka şeyler de oldu ama bu kadarını anlatmak istiyorum. Sarma olayına da çok sevindi ayrıca. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim kızlar iyi ki götürmüşüm kendi içimden geleni yapıp.
Bilmiyor ki ütü yapmayi. Fantazi kiyafetleri hic sevmiyor yoksa mantikli olabilirdiEvet annesi rolüne girmişsiniz.Bir ayağını yıkamadığınız kalmış .Kendi ütüsünü yapamıyor mu mesela neden siz yapıyorsunuz ?Hani yemek yemek hazırlama vs. bunlar normal şeyler ama kendinizi hizmetçi konumuna koymuşsunuz.
Bari hizmetçi kıyafeti giyin de adam yükselsin fantazi olsun![]()