• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket arkadaşlar en zevkli ev işi hangisi sizce?....

• Konu Sahibi Konu Sahibi monii
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

arkadaşlar sizce en zevkli ev işi hangisi?.......

• Ankete Katılan
    289
biraz samimi olalım kaynanalarımız görmüyor emin olun .hiç biri diyen arkadaşları yürekten kutluyorum cesaretlerinden dolayı allah aşkına ev işidemi sevilir ya.ha birde arkadaşın biri demiş ya mecburiyetten yapıyoz die kız valla senide tebrik ediyom mecburiyetten yapıyom hiçte zevk almıyom işkence resmen.üfffff anam niye erkek doğurmamış ki beni .senağlamaCADIARZU:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ARKADAŞIM ARTIK ERKELERDE EV İŞİ YAPIYORLAR ERKEK OLMAKLA BU
İŞTEN KAÇILMIYOR BENDE BUNLARIN HİÇ BİRİNİ SEVMİYORUM SADECE MECBURİYET.........

Ş:48 SENİ ÇOK ÖZLEDİM
e.gif
l.gif
z.gif
k.gif
r.gif
y.gif

en sevdıgım iş eve gelen yardımcıyı seyretmek olurdu herhalde....

toz almaya bayılırım eskiden beri...bööle ıncık mıncık herşeyi siler yeniden yerlerine koyarım yerleştiririm felan çok hoşuma gider... :icecream: ewsüpürmekten nefret ederim..bi de cam silmektennnn zaten artık karar werdim silmicem,enyüksekte ben oturuyorum nası olsa görünmüo etraftann sırnaşık şey sırnaşık şey

ev işlerinin hiçbiri zevkli değildir bence ama yemek yapmaya bayılırım insanı rahatlatıyor sankim yavv....

yemek yapmak en cok sevrek yaptıgım o diğerlerini zorla yapıyorum:)))

Listedekileri hiçbirini yapmayı sevmiyorum. Ayy çok üşenirim valla.:1closedeyes:

Son düzenleme:
En zevkli ev işi,eve temizlikçi alıp onun arkasından şunu da al,bunu da sil diye dolanmak...

bence en zevklisi bütün işler bittikten sonra duş alıp ,bi sigara yakıp tertemiz eve karşı içmek.

valla canım ben oy kullanamadım çünkü ben hiç birini sevmiyom zorla yapıyom valla................

Back